2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebecan arkadaşım çok büyük geçmiş olsun dualarım kardeşinle.inşallah sonuçlar temiz çıkar canım kötü düşünmeyin inşallah birşey yoktur düşündükleri gibi. Allahım yar ve yardımcınız olsun canım.

Demetçim panik yapma ben de 27+4te gittim hep 2-3 hafta sonrasına gün veren kadın 32+0da gel dedi yani 4,5 hafta sonrası yani herkese öyle veriyorlar tahliller bitti ya ondan sen takma kafana hem çok istersen gidersin 3 hafta sonra napıcak seni dövecek hali yok ya

ben bir ay önce gittim canım en son bir buçuk ay sonraya gün verdi normal diyo kızlar

Hmm o zaman normaldir didemim banada tahliller bitti herşey normal seyrinde dedi. O yüzden demek ki 32.haftaya verdi anladım cnm. tamam saol=))

Bu yazıyı bebişler için ihtiyaç listesi kısmında da yazmıştım ama burası daha hareketli diye burda da paylaşmak istedim...

Merhabalar, bizde bugün 27+6 haftalık olduk..
yavaş yavaş alışverişe başlamıştım zaten, bende sıcaklar iyice bastırınca ve göbeklerde iyice büyüyünce iyice zor olacağı düşüncesindeyim.
ayrıca 7 ay dolduğundan itibaren hastane çantalarımız bir kenarda hazır olmalı biliyorsunuz; her an bizimkiler içeriden sıkılıp kucaklarımıza gelmek isteyebilirler artık :)
1. Bebek arabamızı aldık Kraft matrix ikili set (anakucağı+ puset) (Çok araştırdım tavsiye ediyorum. ilk bir yıl kullanabileceğiniz anakucağı pusetin iskeletine tek olarak takılabiliyor böylece ağır olmuyor, ayrıca araba baston şeklinde katlandığından çok yer tutmuyor. son derece şık ve hafif bir set. hellobaby izmirden aldık 540 tl idi 100 tl hediye çeki ile 440'a geldi fiyatı. )
2. Park yatağımızı da aldık. Kraft 821 modeli. yine aynı özelliklere sahip chicco ya göre 70 tl ucuz ama tercih sizin.
3. Alttan çıtçıtlı askılı ve yarım koluu bodyler. Beyaz 7'li 2 set halinde.
4. İki tane hastane çıkış setimiz var.
5. Sebamed şampuan, vücut yağı,pişik önleyici kremi,sabunu. (bunu da araştırdım oldukça ve sebamede çok güveniyorum bu konuda)
6. Burun aspiratörü, ateş ölçer.
7. Emzirme yastığı (mycey büyüklerden), sevi bebe emzirme önlüğü.
8. Babaannesi pamuk yorgan yaptırmış.

Ama daha çooook alınacak şey var tabi, listem hazır durmadan alıyorum.
Günler geçtikçe stres oluyorum çünkü bir an önce tamamlıyımda kafam rahat olsun, izinide çıktıktan sonra son haftalarımı rahat rahat evde son hazırlıklarımı yaparak, bebişimi bekleyerek geçirmek istiyorum...
Herkese kolay gelsin, sevgiler...

Evet, kahvaltıda bile kocama dedim şu şekeri gözümün önünden uzaklaştır. Şeker gördükçe midem kalkıyo. kaydirigubbakcemile3

allah canım dert verip derman aratmasın testler yapıldı benimde sabah 9 buçukta gitmiştik 4 e kadar hastanelerde kaldık renkli ulrasonudamı devlette yaptırdın 4 e kadar bekledik ya canım 4 de dediler cihaz bozuldu haftaya gelin grip kapmıştım bide hastaneden o gün

Bana da demişti doğuracak gibi hissedersen erken gel diye ben de "daha önce doğurmadığım için bilemiycem ama bir terslik olursa ararım" dedim :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay bu da güzel ya iyi demişsin valla. benim aklıma gelmedi bak zaten 30 hazziranı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.

benım rahmım acılmaya cok musayıtmıs kızlar doktor bol bol yat dınlen dedı ayaklarını kaldırıp dedı... bebişte dogum seklını almsı kafası assagıda...

Neyse normal dediniz ya içim rahatladı biraz daha. Sinirimden yan tarafındaki doktora gidecektim valla. Bu saatten sonra da değiştirmek istemiyorum doktorumu. Aslında memnunum doktorumdan ama bu aralar işte sancıydı şuydu buydu derken çok girdim ultrasona adam da haklı.Neyse bekleyeceğiz bakalım mecburen..

Aminnn canım, ben ayrıntılıyı özelde yaptırdım.devlette yaptırıcaktım, aradı eşim sordu, yokmuş devlette ayrıntılı ultrason. Kimbilir o zaman neler yaşardım .kaydirigubbakcemile3

bana doktor bugun senı 3 hafat sonra beklıyorum 1 aya kalmasın dedı

Canım senin müsait olduğundan bir de bebek doğum pozisyonunda olduğundan çağırmıştır bence. Gerçibizimki hiç bakmadı müsait mi değil mi diye. çatı muyenesi bile yapmıyormuş.Aynı doktora giden 39 haftalık arkadaşım vardı kurstan. 5 hazirana kadardoğmazsa gel demiş.

Aminnn canım, ben ayrıntılıyı özelde yaptırdım.devlette yaptırıcaktım, aradı eşim sordu, yokmuş devlette ayrıntılı ultrason. Kimbilir o zaman neler yaşardım .kaydirigubbakcemile3

kaç para verdin canım ayrıntılıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…