- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Demirhanı göremedin diye bunalıma mı girdin kız
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıss aklıma gelmedi yahu. Valla şimdi didem diyince aklıma geldi neden laf söylemedim diye. Salak doktor uyuz oldum bugün ona.:mymeka:
benım rahmım acılmaya cok musayıtmıs kızlar doktor bol bol yat dınlen dedı ayaklarını kaldırıp dedı... bebişte dogum seklını almsı kafası assagıda...
kızlar bebedor nasıl bı marka sizce??
kızlar bebedor nasıl bı marka sizce??
Evet yaa off ne kadar büyüdümerak ediyordum. Gerçi 8 gün önce 1002 gr ı.Ama boyunu ölçemediler o zaman. mafoldumben
bana doktor bugun senı 3 hafat sonra beklıyorum 1 aya kalmasın dedı
ne almayı düşünüyorsun biberon yada emzikse avent yada dr broun alderim emzik burada tansaşta dalin marka var onlarda çok güzel tanesi 8 lira biberon aven internetten alabilirsin bulmazsan bulursan chico biberonda iyi bu biberonlar 15 le 20 arası canım
sende haklısın canım boşver bebedorda herkez kullanıyo kızkardeşimde kullandı memnundubugun ılac almak ıcın eczaneye gıdınce emzık gozume takıldı bebedordan emzık aldım cok tatlı bişi... Valla burdada o markaları nerden bulcam bılmıom... Annemde bılmıyo... Ben cok begendım bu bebedorun emzıgını...
bugun ılac almak ıcın eczaneye gıdınce emzık gozume takıldı bebedordan emzık aldım cok tatlı bişi... valla burdada o markaları nerden bulcam bılmıom... annemde bılmıyo... ben cok begendım bu bebedorun emzıgını...
canım bebedorda duyulmuş bir marka zaten canım hoşuna gittiyse kullan tatlım birde bazen bebek en iyisini değilde en ucuzunu kullanmayı tercih ediyorrr sağları solları belli olmuyor veletlerin canım
Neyse, kayınvalidem bekliyor müsafirlerivarmış.Sıcakta da faridim zaten ona gideyim de akşama yemek derdim olmaz hiç değilse. Bu halde hiç yemek felan yapamam artık. hepinizi kocaman öptük canlar kendinize iyi bakın...
Kızlar ben de yavaş yavaş çıkıyorum kendinize iyi bakın
ben bir aydır marak ediyorum 15 gün daha bekliycem mecbur
bugun ılac almak ıcın eczaneye gıdınce emzık gozume takıldı bebedordan emzık aldım cok tatlı bişi... valla burdada o markaları nerden bulcam bılmıom... annemde bılmıyo... ben cok begendım bu bebedorun emzıgını...
hem oyle tatlım hem emzıkte bıberonuda kullanıp kullanmıyacagı bellı degıl... o yuzden sımdıden cok pahalı bısey almak mantıksız ya:):)
nese kıslar ben kacar... annem balkonda oturuyo bende gıdem yanına... karsıda ıkız bebekler var onlara bakam
herkezı optum kocman yarın gorusuruz ıns
merhaba güzel anneler tekrar benn geçmişi okuyup geliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?