2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıss aklıma gelmedi yahu. Valla şimdi didem diyince aklıma geldi neden laf söylemedim diye. Salak doktor uyuz oldum bugün ona.:mymeka:

İnsanın aklına gelmiyo ki o an. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benım rahmım acılmaya cok musayıtmıs kızlar doktor bol bol yat dınlen dedı ayaklarını kaldırıp dedı... bebişte dogum seklını almsı kafası assagıda...

Bol bol dinlen o zaman sen canımm.opuyorumnanaktan Ben de bu hafta içi falan kendi doktoruma gidicem , bakalım benimki ne alemde. Birde kan sayımı istemişti doktor benden, onu da yaptırdım bugün. Sonuçta bi kaç yerde yüksek falan yazıyo. Şimdi araştırim bakim netten, neymiş yüksek şeyler.

kızlar bebedor nasıl bı marka sizce??

ne almayı düşünüyorsun biberon yada emzikse avent yada dr broun alderim emzik burada tansaşta dalin marka var onlarda çok güzel tanesi 8 lira biberon aven internetten alabilirsin bulmazsan bulursan chico biberonda iyi bu biberonlar 15 le 20 arası canım

Neyse, kayınvalidem bekliyor müsafirlerivarmış.Sıcakta da faridim zaten ona gideyim de akşama yemek derdim olmaz hiç değilse. Bu halde hiç yemek felan yapamam artık. hepinizi kocaman öptük canlar kendinize iyi bakın...

bana doktor bugun senı 3 hafat sonra beklıyorum 1 aya kalmasın dedı

banada 2 hafta sonra gel dedi ama randevuları dolu malesef bizde 3 hafta sonraya aldık maleseff bir sonraki randevuyuda şimdiden alıcam valla hep dolu hep dolu acil gidince aradan alıyor allahtann

bugun ılac almak ıcın eczaneye gıdınce emzık gozume takıldı bebedordan emzık aldım cok tatlı bişi... valla burdada o markaları nerden bulcam bılmıom... annemde bılmıyo... ben cok begendım bu bebedorun emzıgını...

sende haklısın canım boşver bebedorda herkez kullanıyo kızkardeşimde kullandı memnundu

canım bebedorda duyulmuş bir marka zaten canım hoşuna gittiyse kullan tatlım birde bazen bebek en iyisini değilde en ucuzunu kullanmayı tercih ediyorrr sağları solları belli olmuyor veletlerin canım

canım bebedorda duyulmuş bir marka zaten canım hoşuna gittiyse kullan tatlım birde bazen bebek en iyisini değilde en ucuzunu kullanmayı tercih ediyorrr sağları solları belli olmuyor veletlerin canım

hem oyle tatlım hem emzıkte bıberonuda kullanıp kullanmıyacagı bellı degıl... o yuzden sımdıden cok pahalı bısey almak mantıksız ya:):)

Kızlar ben de yavaş yavaş çıkıyorum kendinize iyi bakın

Güle güle kızlarrrr. yine bekleriz. opuyorumnanaktan

ben bir aydır marak ediyorum 15 gün daha bekliycem mecbur

Ben uzun zamandır bilmiyorum boyunu. doktor ölçsemde sonuç pek sağlıklı çıkmaz demişti ultrasona sığmadığı için. Bu defa gidince sorarım.Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyodu beni.Şİmdi arayı uzatıcakmış sanırım,öyle demişti.

Bende burda eczanede beğendim bi emzik, eczanedeki çocuk eşimin arkadaşıydı, dedi katalog getirim, ordan seçersiniz.kaydirigubbakcemile3 bebedor sanırım benim beğendiğimde.

hem oyle tatlım hem emzıkte bıberonuda kullanıp kullanmıyacagı bellı degıl... o yuzden sımdıden cok pahalı bısey almak mantıksız ya:):)

Benim yeğenim kullanmadı emzik, bi tane almıştı ablam.Çoook çok az kullandı,bi kaç kere anca. opuyorumnanaktan

nese kıslar ben kacar... annem balkonda oturuyo bende gıdem yanına... karsıda ıkız bebekler var onlara bakam
herkezı optum kocman yarın gorusuruz ıns

nese kıslar ben kacar... annem balkonda oturuyo bende gıdem yanına... karsıda ıkız bebekler var onlara bakam
herkezı optum kocman yarın gorusuruz ıns

Güle güle canımmmm, yine gellll. opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler tekrar benn geçmişi okuyup geliyorumm :)

Hoş geldin canım. opuyorumnanaktan

Geleni selamlıyorum, gideni yolcu ediyorum. :roflol: :roflol:

berrakada bana 50 lık seker yukledıler ılk once kanımı aldılar 1 sat sonra yıne gel ama su dahı ıçme dedıler maksat zaten aclık sekerını olçmek ıkısını kıyaslamak 1 saat sonunda yıne aldılar kanımı senden neden 1 defa aldılarkı onu bı sor doktoruna canım

en iyisi berrakcım insanın canı sıkılıyor valla o kadar sıcakki bir balkona çıkıyorum sonra tekrar içeri giriyorum bunaldım yaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…