- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
berrakada bana 50 lık seker yukledıler ılk once kanımı aldılar 1 sat sonra yıne gel ama su dahı ıçme dedıler maksat zaten aclık sekerını olçmek ıkısını kıyaslamak 1 saat sonunda yıne aldılar kanımı senden neden 1 defa aldılarkı onu bı sor doktoruna canım
en iyisi berrakcım insanın canı sıkılıyor valla o kadar sıcakki bir balkona çıkıyorum sonra tekrar içeri giriyorum bunaldım yaaaa :)))
en iyisi berrakcım insanın canı sıkılıyor valla o kadar sıcakki bir balkona çıkıyorum sonra tekrar içeri giriyorum bunaldım yaaaa :)))
berrakadacım..
bana da 2defa 50grlık yükleme,1defa da 100grlık yükleme yaptılar...
1.sinde aç karına kan aldılar,50gr şekerli su içtikten 1saat sonra tekrar aldılar.. sonuç açlık:74 tokluk:91
2.sinde aç karına kan alınmadı,50grlık şekerli su verildi 1saat sonra kan alındı.. sonuç:116
3.de aç karına kan alındı,100gr şekerli su verildi..1saat sonra kan alındı,2.saatte tekrar kan alındı.. 3.saatte yine kan alındı.. toplamda 4defa yani.. sonucu cuma alacağım bakalım..
bu yüklemelerin çeşitleri var.. ama içine sinmediyse mutlaka doktoruna sor bilgi al canım..
sevgiler..
bende canım sıkılıyorumcanım iş yapmak istemiyor ama mola vererek evi sipürüyorum sonra vileda yapıcam yerlerdeki saçlar beni sinir ediyo toz almayı hep sonraya bırakıyorum vitrinlerin tozu alınması gerek aslında siz yapabikliyormusunuz işleri
benim yükleme tekrarları suyumun fazlalığından..Teşekkür ederim canım, benim bildiğimde 50 gramlık yapılıyo ilk . Ama devlet hastanesinde işler öyle karışık ki. Birine bişey soruyosun cevap vermek bile istemiyolar. Kendi doktoruma gidicem hafta içi, hem sonucu da göstericem, nasıl yapıldığını da anlatırım. Yalnız doktor şeker yüklemesini tekrarlamak isterse nasıl dayanırım bilemem. :1shok: Şekerli su çok kötüüüü. Ne kadarlık suya koydular senin 50 gramlık şekeri ?
benim yükleme tekrarları suyumun fazlalığından..
hepsi 2bardak suda eritildi..
çok kötü şekerli su2.yüklemede verilen suyu kapıdan çıkar çıkmaz çıkardım ve aynı gün yükleme yapılamıyormuş.. 3gün sonraya ertelendi... 3gün sonra tekrar içtim
neyseki bitti diyorum.. daha da istemesinlerklava:
valla nurcancım benimde evde işlr var ama kaç gündür yapmıyorum bakalım elinde sonunda yaılacak ama ev badana olacak o yüzden çokta yapasım yok :)
doğrudur hayatım neyse az kaldı biraz daha sabır
neyse ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)
merhaba kızlar ben geldım bugün doktordaydım bütün gün...sabah 8den beri uğraşıyoruz sızler naıslınız....
İyiyiz canım, sen nasılsın ? Kontrole mi gittin ? Bende sabah gittim şeker yüklemesi için. opuyorumnanaktan
canım evet kontrol değilde doktorumu değiştim bugün ööbüründen memnun kalmadım bıde sürekli 5gündür karnım ağrıyodu..hareketlerını hıssetmıyodum ona gittim sabahta
hemogramım tıt ve şeker yüklemelerım var...
Ne dedi doktor hssetmemene? Hemogramada baktılar bugün benim. Şeker yüklemesi çok kötü geçti. Bi saat zor dayandım.
bişey yok çok şükür .karnımdakı su mıktarı çok bolmuş maşallah dedı bebğın kılosuda 1.050gram cıktı haftasına gore cok ıyı dedı sence iyimi?bende şeker yüklemeseınden korkuym valla allah yardımcım olsun...
Valla bende bizimkinin kilosunu merak ediyorum. Doktor çok iyi dediğine göre iyidir. Bende tam bilemiyorum kaçıncı haftada kaç kilo olması gerek.Şeker yüklemesinde de yanıma limon alıcaktım, akşamdan hazırladım ama sabah unuttum.Sen al canım bence. içince insanın ağzında pudra şekeri gibi bi tat bırakıyo.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?