2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şekerli suyu içmeden önce de aldılar canım. Şekerli suyu içtikten sonra da aldılar. Ama 100 lükte 4 kere falan alıyolarmış galiba, bende anlamadım. bilmiyorumkismile Kan sayımı istemişti bi de doktor, ilkini ondan aldılar sandım ben. Netten baktım da şimdi, şekerli suyu içtikten 60 ,120,180. dakikalarda kan alınıyomuş. Doktor 50 lik işaretlemişti bilgisayardan, kan vermeye gittiğim yerde 0 saatlik görünüyo, doktora söyleyin düzeltsin dedi. Sonra düzelttiler, indim tekrar kız dedi 100 lük içiceksin. Gıcık bişeydi. Ben dedim 50 lik istiyorum , kocana anlattım dedim nasıl yapılıcağını. Devlet hastanesi ya pek ilgilenmediler o yüzden sanırım. Kendi doktorum özelde, bi ona gösterim bakiim ne dicek. bilmiyorumkismile

en iyisi berrakcım insanın canı sıkılıyor valla o kadar sıcakki bir balkona çıkıyorum sonra tekrar içeri giriyorum bunaldım yaaaa :)))

evetttt, çoooook sıcak. Ütü de yapmam lazım birazcık. Neyseki ütülenicekler az.Annemlerin yanında olsam bol bol gezerdim.Sonrada kafama güneş geçerdi . kaydirigubbakcemile3

berrakadacım..
bana da 2defa 50grlık yükleme,1defa da 100grlık yükleme yaptılar...
1.sinde aç karına kan aldılar,50gr şekerli su içtikten 1saat sonra tekrar aldılar.. sonuç açlık:74 tokluk:91
2.sinde aç karına kan alınmadı,50grlık şekerli su verildi 1saat sonra kan alındı.. sonuç:116
3.de aç karına kan alındı,100gr şekerli su verildi..1saat sonra kan alındı,2.saatte tekrar kan alındı.. 3.saatte yine kan alındı.. toplamda 4defa yani.. sonucu cuma alacağım bakalım..

bu yüklemelerin çeşitleri var.. ama içine sinmediyse mutlaka doktoruna sor bilgi al canım..
sevgiler..

en iyisi berrakcım insanın canı sıkılıyor valla o kadar sıcakki bir balkona çıkıyorum sonra tekrar içeri giriyorum bunaldım yaaaa :)))

bende canım sıkılıyorumcanım iş yapmak istemiyor ama mola vererek evi sipürüyorum sonra vileda yapıcam yerlerdeki saçlar beni sinir ediyo toz almayı hep sonraya bırakıyorum vitrinlerin tozu alınması gerek aslında siz yapabikliyormusunuz işleri

Teşekkür ederim canım, benim bildiğimde 50 gramlık yapılıyo ilk . Ama devlet hastanesinde işler öyle karışık ki. Birine bişey soruyosun cevap vermek bile istemiyolar. Kendi doktoruma gidicem hafta içi, hem sonucu da göstericem, nasıl yapıldığını da anlatırım. Yalnız doktor şeker yüklemesini tekrarlamak isterse nasıl dayanırım bilemem. :1shok: Şekerli su çok kötüüüü. Ne kadarlık suya koydular senin 50 gramlık şekeri ?

Bende yavaş yavaş yapıyorum canım, salon, yemek odasını ve yatak odasını temizledim. Mutfağı toplamam gerek. Toz da aldım. Bir de holü silip süpürmem gerek.opuyorumnanaktan

valla nurcancım benimde evde işlr var ama kaç gündür yapmıyorum bakalım elinde sonunda yaılacak ama ev badana olacak o yüzden çokta yapasım yok :)

benim yükleme tekrarları suyumun fazlalığından..
hepsi 2bardak suda eritildi..
çok kötü şekerli su 2.yüklemede verilen suyu kapıdan çıkar çıkmaz çıkardım ve aynı gün yükleme yapılamıyormuş.. 3gün sonraya ertelendi... 3gün sonra tekrar içtim
neyseki bitti diyorum.. daha da istemesinler klava:

Valla ben şekerli suyu içtikten sonra 1 saat zor dayandım. Dakikaları saydım. Kan verdikten sonra eve gelir gelmez çıkardım. Bir kaç gün şeker görmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile3

valla nurcancım benimde evde işlr var ama kaç gündür yapmıyorum bakalım elinde sonunda yaılacak ama ev badana olacak o yüzden çokta yapasım yok :)

canım valla benimde haftaya badana yapılacak ev ben kendim iş yapmıyorum zaten yattığım için kayınvalidem yada görümcem falan yapıyor onlarda boya olacak diye bıraktılar he taraf her tarafta kafamı takmıyor değilim mutfağım aldı başını yürüdü herşeyin yerleri değişti eşyalarımız karışık valla yatmak okadar zor ki insan evinin ipinin ucu kaçıyor

doğrudur hayatım neyse az kaldı biraz daha sabır
neyse ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)

İyiyiz canım, sen nasılsın ? Kontrole mi gittin ? Bende sabah gittim şeker yüklemesi için. opuyorumnanaktan

canım evet kontrol değilde doktorumu değiştim bugün ööbüründen memnun kalmadım bıde sürekli 5gündür karnım ağrıyodu..hareketlerını hıssetmıyodum ona gittim sabahta
hemogramım tıt ve şeker yüklemelerım var...

Ne dedi doktor hssetmemene? Hemogramada baktılar bugün benim. Şeker yüklemesi çok kötü geçti. Bi saat zor dayandım.

Ne dedi doktor hssetmemene? Hemogramada baktılar bugün benim. Şeker yüklemesi çok kötü geçti. Bi saat zor dayandım.

bişey yok çok şükür .karnımdakı su mıktarı çok bolmuş maşallah dedı bebğın kılosuda 1.050gram cıktı haftasına gore cok ıyı dedı sence iyimi?bende şeker yüklemeseınden korkuym valla allah yardımcım olsun...

Valla bende bizimkinin kilosunu merak ediyorum. Doktor çok iyi dediğine göre iyidir. Bende tam bilemiyorum kaçıncı haftada kaç kilo olması gerek.Şeker yüklemesinde de yanıma limon alıcaktım, akşamdan hazırladım ama sabah unuttum.Sen al canım bence. içince insanın ağzında pudra şekeri gibi bi tat bırakıyo.bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım şeker yüklemeni yaptırmışssın okudum biraz sorunlu eee devlet hastahanesi böyle ya bir dünya iş cıkarıyorlar bende hamile oldugumu devlet hastahanesinde öğrenmiştim saat :3 te tahlil ler cıkıyo dendi ben saat :5,5 zor almıştım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…