- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
geçmiş olsun canım şeker yüklemeni yaptırmışssın okudum biraz sorunlu eee devlet hastahanesi böyle ya bir dünya iş cıkarıyorlar bende hamile oldugumu devlet hastahanesinde öğrenmiştim saat :3 te tahlil ler cıkıyo dendi ben saat :5,5 zor almıştım :)))
Yoklama yapalım kıslar kimler var bugün sitemizde...
berrakcım aynı sorun bendede var bugün doktora gittim şeker tahlili için doktor normal dedi bebek aşağıya baskı yapıyormuş buda ağrıya sebep oluyomuş ağrı fazlalaşmadan arada oturup dinlen dedi.
cnm sterilazatörler var onlardan alabilirsin pratik olsun diyeya bu bebişlerın emzıklerını kullanmadan once nası temızlıcez?
cnm çok geçmiş olsun,dert veren rabbim dermanını da verir elbet sen sıkma canını lütfen eminim sonuçlarda kötü bişey çıkmayacakkızlar arada okuyorum ama yazamıyorum pek yazacak kafa yok bu aralar bende.ben ve kızım gayet iyiyz .ama kardeşim hasta .daha doğrusu hastamı onu da bilmiyoruz göğsünde bi kitle buldu doktor.3 hafta hastanede yattı tetkikler yapıldı.hepsi temiz cıktı ama şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.doktorlar maalesef lenfomadan şüpheleniyolar.anlayacağınız ömrümüzden ömür gitti.tabi benim anlattığım kadar basit olmadı hiç bişey.allah kimseye böyle hastalıklar vermesin.daha 16 yaşında cuma günü biyopsi sonucu çıkacak.nolur dua edin çok ihtiyacımız var.bu sıkıntılardan dolayı ben kızıma hiç bi hazırlık yapamadım tabiki elim bi türlü gitmedi.sizi okuyunca geç keldığımı düşünmeye başladım ama ne yapayım kardeşim aklımdan cıkmıyo bana cumaya kadar huzur yok.sonuç olumsuz çıkarsa ruh halim nasıl olacak bilemiyorum.daha bebişle yeni ilgilenmeye başlıcakken buna üzüldük.rabbim hayırlı yazılar yazsın kardeşim iyi olsun da hazırlık yapılır şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi
güle güle kullanın cnm cicilerinizi ,iyi günlerdekızımın cicilerini tamamladık bugün çok şükür
havlu
altaçma
battaniye
zıbın
body
çamaşır
ter bezi
pijama
büyük bi yük kalktı üzerimden
cnm dr.unla görüş yanlış yapmış olabilirlerSelam kızlarrr, şeker yüklemesini yaptırdım. Bu kadar iğrenç bişey daha içmemiştim. İçtikten sonra 1 saat zor dayandım. Sonra kan verdim sabah 11 gibi. 3 gibi sonucu alabilirsin dediler.3te gittim ,sonuç onaylanmamıştı. Bekledim bekledim, tekrar baktırdım yok onaylanmamış. Neyse sonra aşağı kan verdiğim yere gittim , kız vardı, dedi 3 buçukta gel laboratuvara sorim ben ,eğitimdelermişte. 3 buçukta gittim, kız yoktu ,adam vardı yerinde , ona sordum,dedi 5-10 dk ya onaylanır. Dedim ya onaylanmazsa.Yok dedi onaylanıyo merak etme. Tekrar yukarı çıktım, sonuç alma yerine, yokkkk yine onaylanmamış, fenalık geldi bana .Orda oturan görevli kızlar iyiydi Allah'tan , gofret falan ikram ettiler. Biri dedi kaç aylık falan , biri dedi kız mı erkek mi.Kız dedim, içimden kız geçmişti dedi.Öbürü dedi erkeğe benziyo, top gibi karnın var, hemde kız annesinin güzelliğini alırmış, senin karnın ve yüzünden dolayı erkeğe benziyo falan dedi.İsmini falan sordu kızımın. kaydirigubbakcemile3 Sabah aç karnına gitmiştim zaten, şeker yüklemesinden sonra eve geldim, apartmana girer girmez kustum. Kahvaltı hazırladım sonra kocişimle kendime. Kahvaltıdan sonra yine kustum. Uzandım 1 saat. Saat 2:45 te hastaneye gittim sonuç aliim diye.Saat 4 te anca aldım. Meğer onaylamayı unutmuşlar benim testi. Tekrar kan alınan yere indim, dedim bu onaylanmadı sabah verdim bi de kanı.Laboratuvara git ordan yardımcı olsunlar dedi. Gittim bi kaç kişi vardı orda, hepsi bi bilgisayar başına toplanmış , hiç ilgilenmiyolar bile. Dedim ki bakar mısınız, kadın dedi kan alınan yere git ordan yardımcı olucaklar. Ya zaten ordan yolladılar beni dedim. Sonra bi bayana sordu sen mi yolladın diye, ben dedim o değil, başka bayan yolladı beni. Aaa bunlar yine arkalarını döndüler, hiç bakmıyolar bile bana. Uyuz oldum hepsine.Sonra bi doktor geldi, kan verirken ordaydı sabah. Dedim size bişey sorabilir miyim, sabah kan verdim, hala onaylanmamış, kaç saattir bekliyorum. Adam aldı kağıdı hemen, o arkası dönüklere gitti, dedi bu sabah verilmiş, hala onaylanmamış.Adam sayesinde daha fazla beklemedim. Tamam dedi ,yukardan alabilirsiniz sonucu.En sonunda aldım. Kendi doktoruma göstericem de, henüz göstermedim. Siz de ilk şeker yüklemesi kaç gramlıktı ? 100'lük yaptılar bana. Sonuç 120 çıktı. Yaptıranlar bilir, yüksek mi düşük mü ? Bilen biri cevaplasın meraktan ölücem. :) biraz fazla uzun yazdım galiba..
cnm endişelneme sadece son ay 15 de bir çağırıyorlar hatta dr.dan dr.a bile değişiyor,benimki hep aylık çağırmıştıSelam kıslar biz geldik.
Ya doktor amcamızoğlumuzu göstermedi uyuz oldum.8 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye ultrasona girmişti.O yüzden gerek yok dedi.^30 hazirana randevu verdi yakıslar 32.haftada gideceğim ya 5 hafta sonra.bu kadar uzun zamana gün verilirmibu zamanda yaaanlamadım sinirleim çok bozuk ya normal mi sizce ben mi abartıyorum. benden önce bir ark. 28.haftasındaydı ona 9 hazirana gün verdi 30.haftada seni nst ye bağlıyacağız demiş ve 15 günde 1 geleceksin demiş bana neden 5 hafta sonrasına verdi yaa...
:roflol::roflol::roflol:süpersin kız:roflol::roflol::roflol::roflol:Bana da demişti doğuracak gibi hissedersen erken gel diye ben de "daha önce doğurmadığım için bilemiycem ama bir terslik olursa ararım" dedim :roflol:
güzel bilinen bi marka cnm alabilirsin rahatçakızlar bebedor nasıl bı marka sizce??
bugun ılac almak ıcın eczaneye gıdınce emzık gozume takıldı bebedordan emzık aldım cok tatlı bişi... valla burdada o markaları nerden bulcam bılmıom... annemde bılmıyo... ben cok begendım bu bebedorun emzıgını...
Ayyy teşekkür ederim canım,anında cevap verdin opuyorumnanaktan :1hug:. Sen de olmasan meraktan çatlardım valla.
kızlar meraba göşemioruz nasılsınız
canım bence çok geç olur, şu aralar daha sık gitmek gerekir, bebeğin büyüme hızı önemli çünkü. Doktorun ilgisiz biri mi?
Benim 5 aylıkken belim çok ağrıyordu, bir ara geçti ama şimdi yine ağrıyor senin dediğin gibi bebekde aşağıya çok baskı yapıyor sanki doğuracakmışız gibi dimi?
<Herkeslere günaydın annecikler dün 10:30da eve gittim gittiğim gibi sızmışım valla araba beni çok zorluyor hele arka koltuk babam vardı ben arkaya oturdum yine bebişim dönmüştyü sanırım çok aşağıdaydı ama sabaha çıkmış yukarıya şükür iyiyiz ama artık sıcaklardan bunaldım ve çalışmak istemiyorum 36.haftada çıkıcaktım izne 35'de çıkmaya karar verdim bu durumda 25 haziran son iş günüm 28inde de raporu onaylatırım artık. Doğum sonrasına da 8+3=11 kalır 1 haftada yıllık iznim 12eder süt iznimi toplu kullanıp kullanmamaya henüz karart vermedim. İznimin 1 haftasını da görümcemin düğününe ayırtıcam bu durumda 21temmuzda doğurursam süt izni hariç 18 ekim gibi iş başı yapmam gerekir bu durumda da prenses 3 aylık olur süt iznimi kullansam tabi daha iyi olur en azından 4,5 aya kadar evde olurum ama 3 ayda iyi di mi kızlar?Sonra da haftada 4 gün işe gelirim 1,5gün toplu emzirme izni kullanırım ay ne olur fikir verin napıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?