2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kıslar biz geldik. Evimize şimdi girdik valla kaynanamda birgüzel uyudum. Karnımı da doyurdum eşimi de doyurdum. Bu günlük yemek faslı da bittişükürler olsun. Evim almış başını gidiyor ama çok yorgunum yarım işim çok evde valla. Bu gece iyi dinlenmem gerekiyor. Sizler nasılsınız bakalım?

Özele şeker için para vermeyelim dedik ama iyi etmedik herhalde. kaydirigubbakcemile3 Arada gidiyodum devlete , ilk defa böyle oldu. Sen nasılsın canım ? Daha iyi olduğunu okumuştum. İnşallah böyle devam eder. opuyorumnanaktan

Yoklama yapalım kıslar kimler var bugün sitemizde...

Ben varımmm.

Bişey sorucam kızlar ya, bu göbeğimin aşağısı , bayağı bi aşağısında ağrı oluyo, şimdi yemek yapıyorumda , ayakta durdukça ağrı devam ediyo. Sizde de böyle bi ağrı oldu mu? bilmiyorumkismile

berrakcım aynı sorun bendede var bugün doktora gittim şeker tahlili için doktor normal dedi bebek aşağıya baskı yapıyormuş buda ağrıya sebep oluyomuş ağrı fazlalaşmadan arada oturup dinlen dedi.

berrakcım aynı sorun bendede var bugün doktora gittim şeker tahlili için doktor normal dedi bebek aşağıya baskı yapıyormuş buda ağrıya sebep oluyomuş ağrı fazlalaşmadan arada oturup dinlen dedi.

Ayyy teşekkür ederim canım,anında cevap verdin opuyorumnanaktan :1hug:. Sen de olmasan meraktan çatlardım valla.

ya bu bebişlerın emzıklerını kullanmadan once nası temızlıcez?
cnm sterilazatörler var onlardan alabilirsin pratik olsun diye
ben çalışmıyorum evdeyim hemde maddi açıdan almamıştım,kaynar suda kaynatıyorum belirli aralıklarla biberonları,kaynamaya başlayınca 5 dk.sadece çok fazla zaman almıyor
bi sorun da yaşamadık kızım da
cnm çok geçmiş olsun,dert veren rabbim dermanını da verir elbet sen sıkma canını lütfen eminim sonuçlarda kötü bişey çıkmayacak
hazırlıkları da dert etme sakın daha bi hayli zaman var önümüzde ben de hiçç bişey almadım doğurmuş olsan bile annenler alır cnm ihtiyaçları 1 günlük iş hepsi
kendine çok dikkat et lütfen
kızımın cicilerini tamamladık bugün çok şükür

havlu
altaçma
battaniye
zıbın
body
çamaşır
ter bezi
pijama

büyük bi yük kalktı üzerimden
güle güle kullanın cnm cicilerinizi ,iyi günlerde
cnm dr.unla görüş yanlış yapmış olabilirler
bende 50 lik yaptırdım sonucun 100 lük olmasına rağmen yükksek değl sorun yok sanırım

cnm endişelneme sadece son ay 15 de bir çağırıyorlar hatta dr.dan dr.a bile değişiyor,benimki hep aylık çağırmıştı
Bana da demişti doğuracak gibi hissedersen erken gel diye ben de "daha önce doğurmadığım için bilemiycem ama bir terslik olursa ararım" dedim :roflol:
:roflol::roflol::roflol:süpersin kız:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bebedor nasıl bı marka sizce??
güzel bilinen bi marka cnm alabilirsin rahatça

bence al tatlım
bebkler her emziği beğenmiyor,illa verecem dersen bi kaç tane alman gerekecek zaten
kzıızm hiç almadı öğürdü ben verdikçe iyiki de alımamış şimdi bi de bıraktırma derdi olacaktı
onu da düşününa.s

Ayyy teşekkür ederim canım,anında cevap verdin opuyorumnanaktan :1hug:. Sen de olmasan meraktan çatlardım valla.

nedemek canım bende haftalardır kendimi yiyorum doktordan cevap alabilmek için bide benim gece uykudada oluyordu iyice tedirgin oldum neyse normalmiş yani

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

xxxxxxxxxxxxx

hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde iyyiz teyZeleri:)
Çok hareketliyiz maşallah bide sancı var karnımın alt kısmında
Bide sırt bel ağrısı çok çekiorm aama yinede mutluyum. Biraz sızlansamda keyfim yerinde:) merakla bekliorm yavrumu:) anne olmakta kolay değil dimi ama:)

Benim 5 aylıkken belim çok ağrıyordu, bir ara geçti ama şimdi yine ağrıyor senin dediğin gibi bebekde aşağıya çok baskı yapıyor sanki doğuracakmışız gibi dimi?

öncelikle herkese teşekkür ediyorum verdikleri cevaplardan dolayıı prensesssscim aynen aşağıdan çıkacak gibi mesanemin üstünde duruyo sanki:) ha geldi ha gelecek daha çantasını da hazırlamadım korkuyorum ya gelirse diye:)akannehir

Bu arada herkesee gÜnaydın gÜzel annıŞler ve mınık bebıŞlerıııı umarım hepımızın gÜnÜ mutlu huzurlu bı Şeklıde geÇer ay bugÜn bı pozıtıf enerjı ıle baŞladım gÜne kocıŞım saĞolsunnn:)

<Herkeslere günaydın annecikler dün 10:30da eve gittim gittiğim gibi sızmışım valla araba beni çok zorluyor hele arka koltuk babam vardı ben arkaya oturdum yine bebişim dönmüştyü sanırım çok aşağıdaydı ama sabaha çıkmış yukarıya şükür iyiyiz ama artık sıcaklardan bunaldım ve çalışmak istemiyorum 36.haftada çıkıcaktım izne 35'de çıkmaya karar verdim bu durumda 25 haziran son iş günüm 28inde de raporu onaylatırım artık. Doğum sonrasına da 8+3=11 kalır 1 haftada yıllık iznim 12eder süt iznimi toplu kullanıp kullanmamaya henüz karart vermedim. ıznimin 1 haftasını da görümcemin düğününe ayırtıcam bu durumda 21temmuzda doğurursam süt izni hariç 18 ekim gibi iş başı yapmam gerekir bu durumda da prenses 3 aylık olur süt iznimi kullansam tabi daha iyi olur en azından 4,5 aya kadar evde olurum ama 3 ayda iyi di mi kızlar?Sonra da haftada 4 gün işe gelirim 1,5gün toplu emzirme izni kullanırım ay ne olur fikir verin napıyım?

Serdem ne yap bılıyor musun 37. Hafta da Çık ızne ama 35. Haftada da 2 haftalık rapor al yalnızzzz unutma raporu kadın doĞumcudan deĞıl baŞka bı doktordan al ben Öyle yapacaĞım :) tabı bızımkı resmı yer sızınkı nasıl bılmıyorum ama ben bu taktıĞı uygulamayı dÜŞÜnÜyorum senın ıÇın de bı sorun olmazsa Öyle yapabılıyorsan yap valla

Günaydın didemcim. Bebeğin ne kadar çok yanında kalırsan o kadar kar. bize süt iznini toplu vermiyorlar. haftada 1 gün olarak kullanıyoruz. toplu verseler ben toplu alıcam. Hep anlatıyorum ya ben egede 35. gün başladım işe. kendi ofisimdi saatlarim esnekti ama hep derim imkanım olsa 6 ay bebeğimi bırakmazdım. tabi şartlar çok değişken oluyor. benim de 37. haftaya kadar dayandığımı varsaysam yıllık iznimle 3,5 ay oluyor. ben 1,5 ay kadar ücretsiz izin düşünüyorum. sonra benim de haftada 1 gün süt iznin olacak. ama en azından bebeğim ek gıdalara başlar 5. ayda. 1 öğünü benden bağımsız olur. diy edüşünüyorum. ama tabi zaman ve imkanlar gösterecek sonucu

Pınarcım ama çalışabilir raporu varken nasıl hasta raporu alıcam hem özel sektör takarlar bu sefer iyice kafayı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…