2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu durumda didemcim toplu almak daha mantıklı diyorsun süt iznini o zaman 4,5 aya kadar bebişimin yanında olurum

Bunu bizim iş yerinde uygulayan oldu. sorun çıkmadı. bi arkadşın dr.u da 30. hafta sonunda usg görüntüsünü büyütüp 32. hafta raporu verdi. bu rapora öre ed 35. sonunda 37 raporu aldı kız. dr. bebeğn 1 hafta önden gidiyor. 1 hafta bile erken doğsa yasal iznin yanar. demiş. 40 haftaı geçerse zaten normal rapor veriyorlar bu da doğum izninden düşmüyor hem. sen de dr. dan böyle bişey rica edebilirsin.

Günaydın annecikler, nasılsınız?? Ben ne yapayım, şöyle bir bakmıştım dün size; k.validem gelene kadar. Felaket belim ve leğen kemiğim ağrıyor. Bir de, pubik kemiğimimle oranın hemen altı (bacaklarımın iki yanı) felaket durumda. Ayaklarımın üzerine basamıyorum. Ne kadar iyi durumdayım değil mi??

Bu durumda didemcim toplu almak daha mantıklı diyorsun süt iznini o zaman 4,5 aya kadar bebişimin yanında olurum

Ben imkanım olsa öyle yapıcam ama bizim iş yeri uygulamıyor onu. haftada 1 günü de zorla kabul ettiler. bizim şirket şehir merkezine 40 km. uzaklıkta. 1,5 saat erken bile çıksam servisten sonra evde olurum. böyle anlata anlata 1 güne ikna oldular. buna da şükür dedik.

Doktora dedim zaten sezeryanım 1 hafta önce ver raporu dedim o da olmaz özel sigortana haftan bildirildi bile normal muayenehane olsa yaparız ama böyle hastanelerde bu yapılmaz dedi ben de 1 hafta için yapmıycam ya üfff varya bunaldım ufak hesaplardan en kötü 2 ay da ücretsiz izin alır 6,5 aya bağlarım

Hoşgeldin çiğdemcim 30 hafta geçince insan çok ağırlaşıyor ya valla ağlaya ağlaya geldim bugün işe((

Didemcim dediğin gibi 1 güne de şükür tatlım

Didem şimdi olay nasıl biliyon mu canım. gidiyon kadın doğumdan çalışabilir raporu alıyorsun. ama aksiliğe bak ki aynı hafta içinde veya bi hafta sonra falan bileğin burkuluyo(şakacıktan) gidiyorsun ortopediden rapor alıyorsun iki hafta diye veya 20 güne kadar en fazla bi doktor veriyo ona birşey diyemiyolar çünkü hamilelikten dolayı çalışabiliyorsun ama ayakını burkmuşsun olacak iş değil o yüzden işe gidemiyorsun taktik bu bizde de süt izni günde 1,5 saat ben de erken çıkacağım sadece işten keşke benimde 1.5 gün iznim olsa

Aa doğru senin sigorta verdı. bizim şirket bu sene doğum temşnatını kaldırttı özel sigortadan. şansıma bakar mısın yaaa klava:

Pınarcım devlet olsa kesin ama kesin yapardım ama özel sektör kıl kapar o zaman toplu süt izni vermez( Doktora bile 2-3 haftada 1 ne kadar sık gidiyorsun diyorlar

Aa doğru senin sigorta verdı. bizim şirket bu sene doğum temşnatını kaldırttı özel sigortadan. şansıma bakar mısın yaaa klava:

Cidden ne şanslıymışın gerçi benim de eşimden dolayı sigortam onun iş yeri hem ona hem bana hem bebişe ayrı sigorta yapıyor Allah'tan:))

Hoşgeldin çiğdemcim 30 hafta geçince insan çok ağırlaşıyor ya valla ağlaya ağlaya geldim bugün işe((

Ben de hergün ağlıyorum. insanlar doğuma ne kadar kaldı diye sorsa ben izne kaç gün kaldığını söylüyorum. o kadar bunaldım yani. sabah 6.30'da kalkıyorum. zaten her gece geç yatıyorum. evde bi tane daha bebek var sonuçta. o da yoruyor. her gün 40. km yol gel 40 km git. canım çıkıyor yaa

Cidden ne şanslıymışın gerçi benim de eşimden dolayı sigortam onun iş yeri hem ona hem bana hem bebişe ayrı sigorta yapıyor Allah'tan:))

Bizimki de hem eşime hem oğluma yaptı bebeğe de doğar doğmaz yapacak amaklava: doğumu kaldırdılar bu sene. millete sigortayla 2şer 3er doğurmuş. bize gelince kalktı doğum.

hadi yaaa tüh kötü olmuş o zaman valla benim de devlet ama özelden beter ben doktora bile öğle tatili aralarında gidiyorum benim doktorun özel muayenehanesi var 20 liraya bakıyo:) gidiyoruz giderken bile müdür git işini erken bitir gel diyo düşün artık ben de o yüzden izin alıcam yoksa böyle bi hinlik yoktu aklımda ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar işte:)

Doğru söylüyorsun tatlım. Süt içmeye çalışacağım bundan sonra. Belki Cal. eksikliğinden oluyordur bu kemiklerimin ağrısı. Kıyamam ben sana yaa, hamile olmayan anlayamaz ne çekiyoruz. "Hık!" desem acile götürüyorlar beni, sancı çıkıyor. Anlat anlatabilirsen işverene! Allah tüm çalışanları korusun bari.
Bu izin işi ne kadar karmaşık bir olaymış böyle! Şu memleketin sağlık bakanı vs kadın olsa da (anne olan kadın, diğeri kesmez) hamilelerin halinden anlayıp yardımcı olsa anne adaylarına. benneyaptımki

Benim dr. agitme konsunda sıkıntı çıkmadı (maşallah diyeyim) hatta bu ay 3 kere gittim ben. bu hafta hele tam gün gelmediğim oldu. kan uyuşmazlığı iğnesi için rapor çıkarmam gerekiyordu onunla uğraştım falan. ama yine de sıkıntılı zamanlar olacak biliyorum. çünkü şirketteki tek hukukçuyum. herkes gelip gidip ne zaman döneceksin diye soruyor. hatta bir müdür doğum izninde maillerini kontrol edersin artık. işleri öyle yürütürsün dedi.

Benim bigün sinirleirm bozuldu, kadından sorumlu devlet bakanına mail attım. dedim 6 ay anne sütü diyorsunuz, ama ben bebğimle 3 ay anca kalabiliyorum. bu 3 ayda da acaba geri dönecek bir işim olacak mı diye stres yaşıyorum. bu konuda düzenleme yapılsın diye yazdım uzuuuunca bi mail.ama cevap bile vermediler yaa

Kızlar yani işimiz çok zor Allah yardım etsin ben de her sabah 6da kalkıyorum akşam da 7de evde oluyorum ymek yiyip yatıyorum zaten ayaklarım bu saatte bile davul gibi ne diyim kızım acıyor annesine uslu duruyor bari:)) Kıyamam ben ona

Sen en azından yemeğini yiyip yatabiliyormuşsun. bi de evde gelmeni 4 gözle bekleyen 27 aylık bir yavru ekle haline. o uyuyana kadar bi sür aktivite yapıyoruz. koltuk minderlerini indirip çadır yapıyoruz. onları toplamadan oyun hamuruna geçiyoruz. arada saklambaç vs vs derken uykusu geliyor, uyuyor. ben yayıntımızı topluyorum. yarına yemek yapıyorum. duşa giriyorum yatayım diyesiye kesin 12.30 oluyor. sabah da yataktan çıkmamak için ağlıyorum

didoba aynı dert bende de var birimdeki tek kalem görevlisi benim yani yazıcı o yüzden benim müdürde ne zaman ayrılacaksın ne zaman geleceksin sen zaten iş yapmadan duramazsın arada bi uğrar işlere bakarsın dedi bende dedim şu kapıdan çıkayım 6 ay yokum burda otogara bile giderken arka taraftan dolanacağım dedim adam şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…