Günaydın didemcim. Bebeğin ne kadar çok yanında kalırsan o kadar kar. bize süt iznini toplu vermiyorlar. haftada 1 gün olarak kullanıyoruz. toplu verseler ben toplu alıcam. Hep anlatıyorum ya ben egede 35. gün başladım işe. kendi ofisimdi saatlarim esnekti ama hep derim imkanım olsa 6 ay bebeğimi bırakmazdım. tabi şartlar çok değişken oluyor. benim de 37. haftaya kadar dayandığımı varsaysam yıllık iznimle 3,5 ay oluyor. ben 1,5 ay kadar ücretsiz izin düşünüyorum. sonra benim de haftada 1 gün süt iznin olacak. ama en azından bebeğim ek gıdalara başlar 5. ayda. 1 öğünü benden bağımsız olur. diy edüşünüyorum. ama tabi zaman ve imkanlar gösterecek sonucu
Serdem ne yap bİlİyor musun 37. Hafta da Çık İzne ama 35. Haftada da 2 haftalık rapor al yalnızzzz unutma raporu kadın doĞumcudan deĞİl baŞka bİ doktordan al ben Öyle yapacaĞım :) tabİ bİzİmkİ resmİ yer sİzİnkİ nasıl bİlmİyorum ama ben bu taktİĞİ uygulamayı dÜŞÜnÜyorum senİn İÇİn de bİ sorun olmazsa Öyle yapabİlİyorsan yap valla
Bu durumda didemcim toplu almak daha mantıklı diyorsun süt iznini o zaman 4,5 aya kadar bebişimin yanında olurum
Doktora dedim zaten sezeryanım 1 hafta önce ver raporu dedim o da olmaz özel sigortana haftan bildirildi bile normal muayenehane olsa yaparız ama böyle hastanelerde bu yapılmaz dedi ben de 1 hafta için yapmıycam ya üfff varya bunaldım ufak hesaplardan en kötü 2 ay da ücretsiz izin alır 6,5 aya bağlarım
Aa doğru senin sigorta verdı. bizim şirket bu sene doğum temşnatını kaldırttı özel sigortadan. şansıma bakar mısın yaaaklava:
Hoşgeldin çiğdemcim 30 hafta geçince insan çok ağırlaşıyor ya valla ağlaya ağlaya geldim bugün işe((
Didemcim dediğin gibi 1 güne de şükür tatlım
Cidden ne şanslıymışın gerçi benim de eşimden dolayı sigortam onun iş yeri hem ona hem bana hem bebişe ayrı sigorta yapıyor Allah'tan:))
Hoşgeldin çiğdemcim 30 hafta geçince insan çok ağırlaşıyor ya valla ağlaya ağlaya geldim bugün işe((
Didemcim dediğin gibi 1 güne de şükür tatlım
Doğru söylüyorsun tatlım. Süt içmeye çalışacağım bundan sonra. Belki Cal. eksikliğinden oluyordur bu kemiklerimin ağrısı. Kıyamam ben sana yaa, hamile olmayan anlayamaz ne çekiyoruz. "Hık!" desem acile götürüyorlar beni, sancı çıkıyor. Anlat anlatabilirsen işverene! Allah tüm çalışanları korusun bari.
Bu izin işi ne kadar karmaşık bir olaymış böyle! Şu memleketin sağlık bakanı vs kadın olsa da (anne olan kadın, diğeri kesmez) hamilelerin halinden anlayıp yardımcı olsa anne adaylarına. benneyaptımki
Kızlar yani işimiz çok zor Allah yardım etsin ben de her sabah 6da kalkıyorum akşam da 7de evde oluyorum ymek yiyip yatıyorum zaten ayaklarım bu saatte bile davul gibi ne diyim kızım acıyor annesine uslu duruyor bari:)) Kıyamam ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?