Benim bigün sinirleirm bozuldu, kadından sorumlu devlet bakanına mail attım. dedim 6 ay anne sütü diyorsunuz, ama ben bebğimle 3 ay anca kalabiliyorum. bu 3 ayda da acaba geri dönecek bir işim olacak mı diye stres yaşıyorum. bu konuda düzenleme yapılsın diye yazdım uzuuuunca bi mail.ama cevap bile vermediler yaa
didoba aynı dert bende de var birimdeki tek kalem görevlisi benim yani yazıcı o yüzden benim müdürde ne zaman ayrılacaksın ne zaman geleceksin sen zaten iş yapmadan duramazsın arada bi uğrar işlere bakarsın dedi bende dedim şu kapıdan çıkayım 6 ay yokum burda otogara bile giderken arka taraftan dolanacağım dedim adam şok oldu
Kadından sorumlu devlet bakanının makamı bile yok, ne yapsın bu duruma?? Kendisi sembolik bir simge, "var mı?" diyenlere "var" diye cevap vermek için. Sen yine de iyi yapmışsın kuzum.
Kızlar doktorumu izliyorum, benim bir ayağımın şişmesi tuzdan değilmiş, dolaşım bozukluğundanmış. Eğer şişliğe bastırdığımız zaman boşluk elini çeker çekmez düzelmiyorsa, ödem demekmiş.
Dolaşım bozukluğu ben de oldu hamileliğimin başında. ne çektim ağrısından. Bacağımdan renkli dopler çekildi. hamilelikte olabiliyromuş bu. bebe asprini verdi dr. şimdi düzeldi (maşallah)
Maşallah vallahi. Ben de şaşırmıştım, diyetisyen "tuzu kes" demişti, tuzu kesince şişmişti patim. Demek tuzla ilgisi yokmuş. Geçen haftadır, fazla şişmiyorlar. Zaten biri inmeden diğeri şişmiyor. Aynı anda şişseler bile biri diğerinden daha az şişiyor. Garip yani.
Kalp ve damar hastalıklarına bir görün istersen. benim kadın doğumcu kramp gibi algıladı ağrılarımı. yok kalsiyum yok magnezyum uğraştık bi süre. sonra kurum hemşiresi şüphelendi" senin bu anlattıkların dolaşım bozukluğuna benziyor, damar hastalıkları uzmanı görsün "dedi. dolaşım bozukluğu çok tehlikeli çünkü. Allah korusun damar tıkanıklığına kadar gidebiliyormuş. benim hamileliğe bağlı kan hacminin artışından damarlarım yetersiz kalmış o yüzden oluyormuş.
Ben şimdilik çıkıyorum. hepinizi ve bebekleriniz kucaklıyorummmm
Benim zaten eskiden de hep yazları ayaklarım şişerdi herhalde dolaşım bozukluğu
Ben şimdilik çıkıyorum. hepinizi ve bebekleriniz kucaklıyorummmm
günaydın annecikler nasılsınız?
ben iyi değilim çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben
daha 2 buçuk ayım var ve ben bu veletle ne yapacağımı bilmiyorum.mafoldumben
4.buçukta bir başladı içimde zıplamaya tekme tokat her türlüsünü yaptı.
Saat 7 den sonra sakinleşti ben de ozaman uyudum şimdi kalktım.
Ne olacak benim bu halimmafoldumbenmafoldumben
kızlar sizinkilerde böyle mi uyutuyorlar mı sizi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?