2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay gün içinde hiç durmuyor zaten tamam anladım gündüz uyumamasını ama
gece ne işin var be sıpa gecenin 4 buçuğunda ne istiyor annesnden.Ben de öyle ne zaman şiddetli bir tekme yiyeceğimi anlıyorum tuhaf hareketler yapıyor içimde
sonra bir bakıyorum ki güümmm.ayy ayy valla hiç bilmiyorum ne yapacağımı..

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım?ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum..üzerimde bir yorgunluk ağırlık var..artık ağırlaştığımı hissediyorum..sandalyeden kalkmak bile zor geliyor valla..daha 3 ay var nerdeyse doğuma..şimdiden böyleysem ilerde napcam ben yamafoldumben

Çiğdoş günaydın kız naber?Aferin damadıma tekmelesin dursun seni:))) Benim kızım da geceleri vuruyor ama öyle uyutmıycak kadar değil ama 1 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum....

günaydın canım..
ben hiç öyle rahatsız edecek kadar hızlı tekmeler falan hissetmiyorum..hatta kendimi işe falan kaptırdığım zaman hiç duymuyorum bile..sonra merak ediyorum neden hareket etmedi diye dinleyince hareketlerini anca duyabiliyorum..neden benim bebeğim bukadar az hareket ediyoo ya??eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3Benimki çooook uzun süredir böyle daha kaç haftalıkken geceleri başladı uyandırmaya..Merak ediyorum yani acaba herkesin böylemi diye Wıldcat Çiğdem i biliyorum onunda aynı benimki gibi başından beri fena birşeykaydirigubbakcemile3
Valla babasına da hiç acımıyor azıcık göbişi dayıyayım diyorum adam 1 telaşkalkıyo napıyo bu yaa diye üstelik aynen çiğdemin dediği gibi yatağı da sallıyor..elini koyuyor o el inip kalkıyor kocaman kocaman şişlikler oradan oraya geziniyor neresiyse artık bence yakında kafası nerede kolu nerede onu bile anlayabileceğim çok değil az daha büyüsün...

benim kizimda uslu :)
genelde ogleden sonralari kipirdiyor
geceleri de uyandirmiyor
her bebek farkli sanirim,hersey yolundaysa takmaya gerek yok

Kızlar Günaydın,

Sabah sabah bu ne negatif enerji ya,biri tekmelerden şikayetçi biri ağırlıktan.
:umursamaz:
Arkadaşlar şunu düşünelim. Son 2-3 ayımız kaldı artık. Bebeklerimiz şükürler olsun ki iyiler ve tekme atıyorlar sürekli yada arada bir. Şiddetli bile olsa bu en fazla 5-6 hafta daha sürecek.Sonra yerleri iyice daraldığı için her seferinde hareket etmeleri zorlaşacak.Ağırlık konusuna gelince,evet ağırlaşmak çok sıkıcı yorucu. Bir iş yapmak istemiyor bazen insan. Ama önemli olan meleklerimizin iyi sağlıklı ve sıhhatli olması tabi bizlerinde. Hala bebek sahibi olamayan insanlar var. Yada allahım korusun bebeğini kaybetmiş insanlar var. O yüzden şükredelim. Dün ne güzel aldıklarınızdan bahsediyordunuz. Bu günde onlardan konuşun başka şeylerden konuşun ama şikayetçi olmayın.:umursamaz:

Vallahi yapacak tek br şey var, boyun eğmek... Sola yatırmıyorsa beni sağa dönüyorum. Başka çarem yok çünkü. Bu kadarcık veletin huyu var ya hayret ediyorum!! :hulya:

Ben de teksas bacak oldum resmen; aralarını açıp yürüyebiliyorum. kaydirigubbakcemile3Acıyor sürekli. Benim de tıbben 10 haftam kaldı, bakalım neler olacak 10 hafta içinde??

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Çiğdoş günaydın kız naber?Aferin damadıma tekmelesin dursun seni:))) Benim kızım da geceleri vuruyor ama öyle uyutmıycak kadar değil ama 1 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum....
kız amma yüz veriyosun damadına be..ilerde hepimizi dövecek galiba ayy benim gelinim de pek bi uslu ne güzel okadarcık vursa mmm ben mis gibi uyurum ama görseniz tekmeleri bakın görseniz diyorum çünkü karnımı açtığımda ne kadar şiddetli oldukları anlaşılıyor yemin ederim acırsınız bana yaaaa...mafoldumben

Canım sizinki az değil normal bence benimki gibiler fena..daha şimdiden olur mu uyutmamak ki kaç haftalardır uyandırıyor geceleri.aman sesini çıkarma hareketi var mı var o yeterli...

Hoşgeldin canım benim... Düşüncelerinde son derece haklısın ancak hani gündüz "ooo bebeğim benim kıyamam ben sana" diyoruz zaten (diyoruz değil mi??), ancak gecenin bir köründe günlerce çekilen uykusuzluktan sonra bünye o saatte azıcık iflas ediyor. Kızmıyoruz ama "yaa oğlum yaa, azcık huzur ver anneye" diye hayıflanabiliyoruz. Tabi bir de dua ediyoruz bol bol; "Allah'ım doğunca yardım et bize" diye.

benim kizimda uslu :)
genelde ogleden sonralari kipirdiyor
geceleri de uyandirmiyor
her bebek farkli sanirim,hersey yolundaysa takmaya gerek yok

aynen benımkıde oyllee.:)) bnde bazen dıyorum normalmı acaba. cok aşırı hareketlerı yada tekmelemelerı yok gayet uslu gun ıcınde warlıgını hıssettıyorırr yetıyor banaa..ınsallah yolundadır hersey.

evet tatlım haklısın...sanırım şımarıklıktan bu kadar şikayet edip duruyorum zaman zaman..çok şükürki herşey yolunda bunlarda tabiiki olacak sıkıntılar
olumunekankayizsmile

Kuşum aynen benimki de öyle oluyor. Ayağını sürttürüyor yukarıdan, böyle karnım dalgalanıyor resmen; sağa sola dönüyor büyük ihtimalle. Bazen de tam uyurken babamız "gıdı gıdı" yapıyor, anamm uyanıveriyor, başlıyor tekmelemeye. Huysuz velet huysuz!! Uyuduğu zaman kocamı tehdit ediyorum "bak elleme, uyanırsa hayatı sana zindan ederim" diyorum, çok kötüyüm di mi?? -tatlicadiarzu-

vereliniortak:içelim:

gece bende zor uyuyorum artık karnım ağır geliyor resmen.sağa dönsem düşüverecek gibi sola dönsem aynı öyle.ince bişiler destekliyorum göbeğimin altına da öyle biraz rahatlıyorum.

zaten hanımefendi tekmeleriyle geceme huzur katıyor.uyur uyanık geçiriyoruz

Ne çok şikayet ettiniz bee benim kızım annesinin çalıştığını biliyor gece uslu duruyor sizinkide gündüz duruyordur o zaman uyuyun aaa çiğdem uğraşma el kadar çocukla o uyuyunca uyu sende. Doğunca ne güzel olacak sana:))))
bu arada şaka bir yana bence sen az kilo aldın ya yağ filan olmadığı için çok hissediyorsun

ya benim aşırı derecede karnımda belli olmuyo bakıyorum bakıyorum yok herhalde yavrum o yağların içinde kayboluyo bigün ebeye de öyle dedim de gülmekten doopler chazını elinden düşürdü:)) ne kaaa kötüyüm yafffkaydirigubbakcemile3 bende sadece dalgalanma oluyo işte titriyo karnım ama içerden de hımmm geliyo geliyo al gardını şimdi tepik yicen diyo

bazen tekmeliyor herşey yolunca canlı ve hareketli diye seviniyorum.bazende acaba neden bukadar çok tekmeliyor bir sıkıntısımı var panikmi yapıyor vs diye düşünüyorum.

allahım akıl sağlığımızı koru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…