Hoşgeldin pisimmm. Eh aynı durumdan muzdaripiz yani. Benimki günde en az 100 kere muhtelif sebeplerden vuruyor. Bir de yatarken vurmadan önce "tehdit" bile ediyor sağolsun. Mesela benim velet sola yatırmaz beni. Kıl olur, illa döndürecek. Önce hissediyorum, ayaklarını sürtüyor "baaak geliyoo tekme, son şansın baaak; dönüyoo musuuun, dönmüyooo musuuun" dermiş gibi. Aradan 10-15sn geçiyor belki yallah, bir tekme (ya da yumruk)... Aynen babasının dediği gibi "yatağı sallıyor" sıpam. kaydirigubbakcemile3 Onun yüzünden sürekli uykusuzum. Geceleri ayrıca ortalama 2 saatte bir uyanıyorum. Delik deşik oluyor uykum.
günaydın annecikler nasılsınız?
ben iyi değilim çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben
daha 2 buçuk ayım var ve ben bu veletle ne yapacağımı bilmiyorum.mafoldumben
4.buçukta bir başladı içimde zıplamaya tekme tokat her türlüsünü yaptı.
Saat 7 den sonra sakinleşti ben de ozaman uyudum şimdi kalktım.
Ne olacak benim bu halimmafoldumbenmafoldumben
kızlar sizinkilerde böyle mi uyutuyorlar mı sizi????
günaydın annecikler nasılsınız?
ben iyi değilim çok kötü bi gece geçirdim
daha 2 buçuk ayım var ve ben bu veletle ne yapacağımı bilmiyorum.
4.buçukta bir başladı içimde zıplamaya tekme tokat her türlüsünü yaptı.
Saat 7 den sonra sakinleşti ben de ozaman uyudum şimdi kalktım.
Ne olacak benim bu halim
kızlar sizinkilerde böyle mi uyutuyorlar mı sizi????
Ay defnecim çok güldüm yaaa benimki de her gece ayakta ama babası elini koyduğu zaman çok uslu babasına kıyamıyo ama bana kıyıyo zilli kızım. benimde 73 günüm kaldı valla pırt deyip çıkacak gibi birde dün bi yerini dayamış hanımefendi tam göbek deliğinin yanında sipsivri çok şirin oluyo o zamannn ay yerim ben bu bebikleri yaaa
günaydın canım..
ben hiç öyle rahatsız edecek kadar hızlı tekmeler falan hissetmiyorum..hatta kendimi işe falan kaptırdığım zaman hiç duymuyorum bile..sonra merak ediyorum neden hareket etmedi diye dinleyince hareketlerini anca duyabiliyorum..neden benim bebeğim bukadar az hareket ediyoo ya??eyvahedigeldismile
ay gün içinde hiç durmuyor zaten tamam anladım gündüz uyumamasını ama
gece ne işin var be sıpa gecenin 4 buçuğunda ne istiyor annesnden.Ben de öyle ne zaman şiddetli bir tekme yiyeceğimi anlıyorum tuhaf hareketler yapıyor içimde
sonra bir bakıyorum ki güümmm.ayy ayy valla hiç bilmiyorum ne yapacağımı..
günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım?ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum..üzerimde bir yorgunluk ağırlık var..artık ağırlaştığımı hissediyorum..sandalyeden kalkmak bile zor geliyor valla..daha 3 ay var nerdeyse doğuma..şimdiden böyleysem ilerde napcam ben yamafoldumben
kaydirigubbakcemile3Benimki çooook uzun süredir böyle daha kaç haftalıkken geceleri başladı uyandırmaya..Merak ediyorum yani acaba herkesin böylemi diye Wıldcat Çiğdem i biliyorum onunda aynı benimki gibi başından beri fena birşeykaydirigubbakcemile3
Valla babasına da hiç acımıyor azıcık göbişi dayıyayım diyorum adam 1 telaşkalkıyo napıyo bu yaa diye üstelik aynen çiğdemin dediği gibi yatağı da sallıyor..elini koyuyor o el inip kalkıyor kocaman kocaman şişlikler oradan oraya geziniyor neresiyse artık bence yakında kafası nerede kolu nerede onu bile anlayabileceğim çok değil az daha büyüsün...
kız amma yüz veriyosun damadına be..ilerde hepimizi dövecek galiba ayy benim gelinim de pek bi uslu ne güzel okadarcık vursa mmm ben mis gibi uyurum ama görseniz tekmeleri bakın görseniz diyorum çünkü karnımı açtığımda ne kadar şiddetli oldukları anlaşılıyor yemin ederim acırsınız bana yaaaa...mafoldumbenÇiğdoş günaydın kız naber?Aferin damadıma tekmelesin dursun seni:))) Benim kızım da geceleri vuruyor ama öyle uyutmıycak kadar değil ama 1 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum....
günaydın canım..
ben hiç öyle rahatsız edecek kadar hızlı tekmeler falan hissetmiyorum..hatta kendimi işe falan kaptırdığım zaman hiç duymuyorum bile..sonra merak ediyorum neden hareket etmedi diye dinleyince hareketlerini anca duyabiliyorum..neden benim bebeğim bukadar az hareket ediyoo ya??eyvahedigeldismile
Kızlar Günaydın,
Sabah sabah bu ne negatif enerji ya,biri tekmelerden şikayetçi biri ağırlıktan.
:umursamaz:
Arkadaşlar şunu düşünelim. Son 2-3 ayımız kaldı artık. Bebeklerimiz şükürler olsun ki iyiler ve tekme atıyorlar sürekli yada arada bir. Şiddetli bile olsa bu en fazla 5-6 hafta daha sürecek.Sonra yerleri iyice daraldığı için her seferinde hareket etmeleri zorlaşacak.Ağırlık konusuna gelince,evet ağırlaşmak çok sıkıcı yorucu. Bir iş yapmak istemiyor bazen insan. Ama önemli olan meleklerimizin iyi sağlıklı ve sıhhatli olması tabi bizlerinde. Hala bebek sahibi olamayan insanlar var. Yada allahım korusun bebeğini kaybetmiş insanlar var. O yüzden şükredelim. Dün ne güzel aldıklarınızdan bahsediyordunuz. Bu günde onlardan konuşun başka şeylerden konuşun ama şikayetçi olmayın.:umursamaz:
benim kizimda uslu :)
genelde ogleden sonralari kipirdiyor
geceleri de uyandirmiyor
her bebek farkli sanirim,hersey yolundaysa takmaya gerek yok
Kızlar Günaydın,
Sabah sabah bu ne negatif enerji ya,biri tekmelerden şikayetçi biri ağırlıktan.
:umursamaz:
Arkadaşlar şunu düşünelim. Son 2-3 ayımız kaldı artık. Bebeklerimiz şükürler olsun ki iyiler ve tekme atıyorlar sürekli yada arada bir. Şiddetli bile olsa bu en fazla 5-6 hafta daha sürecek.Sonra yerleri iyice daraldığı için her seferinde hareket etmeleri zorlaşacak.Ağırlık konusuna gelince,evet ağırlaşmak çok sıkıcı yorucu. Bir iş yapmak istemiyor bazen insan. Ama önemli olan meleklerimizin iyi sağlıklı ve sıhhatli olması tabi bizlerinde. Hala bebek sahibi olamayan insanlar var. Yada allahım korusun bebeğini kaybetmiş insanlar var. O yüzden şükredelim. Dün ne güzel aldıklarınızdan bahsediyordunuz. Bu günde onlardan konuşun başka şeylerden konuşun ama şikayetçi olmayın.:umursamaz:
kız amma yüz veriyosun damadına be..ilerde hepimizi dövecek galiba ayy benim gelinim de pek bi uslu ne güzel okadarcık vursa mmm ben mis gibi uyurum ama görseniz tekmeleri bakın görseniz diyorum çünkü karnımı açtığımda ne kadar şiddetli oldukları anlaşılıyor yemin ederim acırsınız bana yaaaa...mafoldumben
Canım sizinki az değil normal bence benimki gibiler fena..daha şimdiden olur mu uyutmamak ki kaç haftalardır uyandırıyor geceleri.aman sesini çıkarma hareketi var mı var o yeterli...
Hoşgeldin canım benim... Düşüncelerinde son derece haklısın ancak hani gündüz "ooo bebeğim benim kıyamam ben sana" diyoruz zaten (diyoruz değil mi??), ancak gecenin bir köründe günlerce çekilen uykusuzluktan sonra bünye o saatte azıcık iflas ediyor. Kızmıyoruz ama "yaa oğlum yaa, azcık huzur ver anneye" diye hayıflanabiliyoruz. Tabi bir de dua ediyoruz bol bol; "Allah'ım doğunca yardım et bize" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?