2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün tarihi bir şekilde süt içmeye çalışacağım, yoksa bu kemik ağrıları öldürecek beni kafamçokkarıştı

ahh o kalça ağrısını çok iyi biliyorum ben. yattımmı dönmek bir işkence oluyor.ama gece bi kramp girdi bacağıma hala acıyor. öyle yada böyle bugün içmeliyim bende

ahh o kalça ağrısını çok iyi biliyorum ben. yattımmı dönmek bir işkence oluyor.ama gece bi kramp girdi bacağıma hala acıyor. öyle yada böyle bugün içmeliyim bende

Burnunu kapat içerken, kokusunu alamadığımız şeyin, tadını da almayız.

Kızlar ben yemeğe gidiyorum, açlıktan bayılmak üzereyim. Kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüyorum heppicüğünüzüü... opuyorumnanaktan

benim için de kalsiyum tabletini içmek resmen kabus gibi.süt içemiyorum diye günde 2 verdi dr.ama ben onuda içemiyorum deliricem

evet canım bende içemiyorum bıde magnezyumu onların hapları yokmu acaba bı sorım doktora haa tabı bıde hangısı etkılı suda erıtıpmı yoksa hapmı dıye bırazdan cıkıcam sorarım ben yazarım buraya

kızlar kalça değilde poponuzun arka kısımları ağrıyor mu sizinde belimin alt kıssmı böyle dayanılamayacak gibi oluyor bazen....

canım benım yataktak kalkarken genelde cok oluyor boyle popoyla kalça arası yan taraf sankı bısı saplamıssın gıbı bende magnezyumları ıçmıyorum dıye oluyodur dıyodum

var tableti ama devlet karşılamıyor kalsiyumun hapını.bi sormak lazım dr.tabi

ciğdemcım bende içemezdım sut yenı basladım ama oncesındende su kucuk meyvelı nesguıklı ballı falan olanlardan zorla içerdım sımdı normal pastorıze sutu nesguıkle içiyorum hemde cokkkkk

ya kızlar bişi sorcam ben siz hani bi kaç tane birden alıntı yapıyorsunuz ya nasıl beceriyorsunuz ben bi tane yapabiliyorum ve hemen son sayfaya geçiyo önceki sayfayı da kaybediyorum bana bi akıl versenize yolurrrrrrrrrrrrrrrr

ay onu bende beceremiyorum.

pınar senin kalsiyıumu asla aksatmaman gerekli. burdur yöresi sularında florur olmadığpı için dişleri de pek sağlıklı olmazmış dr demişti.bizde ıspartalıyız da ordan yani

canım benım yataktak kalkarken genelde cok oluyor boyle popoyla kalça arası yan taraf sankı bısı saplamıssın gıbı bende magnezyumları ıçmıyorum dıye oluyodur dıyodum
masaj çook iyi geliormuş akşam keşfettim ben de eşime masaj yaptırdım öyle bir rahatladım ki anlatamam.
evet normal canım o ağrı basklıdan sebep oluyor birde kemikler açılıyomuş doğuma hazırlık

yaaaaaaeyvahedigeldismile

Ağrılar bende de avr. ama son aylara geldik artık normal. pelvik (çatı) kemiklerimiz açılıyor. vücut kendini doğuma hazırlıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…