2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didem sabah buradaydı canım okumadın mı?

Wildcat çiğdemcim katılıyorum sana ama boşver kapatalım konuyu gitsin burası bebişlerin sayfası di mi :))

tamam şekerler... kocaman göbikliler..... herkes hassas herkes alıngan şu aralar.. sonlara yaklaşıyoruz...
msj yazımları oldukça fazla ve sayfalar hızla ilerliyor.. oyüzden msjlar arada kaynayıp gidiyor... hep diyorum ya cevap alamadığınız msjlarınızı tekrar güncelleyin:) ben öyle yapıyorumda:)
serpille konuştum ben şu aralar yoğun... ve kayınbiraderi sanırım bir rahatsızlık geçirmiş.. gelince detaylı anlatacaktır..
sevgiler...

Didem sabah buradaydı canım okumadın mı?

Wildcat çiğdemcim katılıyorum sana ama boşver kapatalım konuyu gitsin burası bebişlerin sayfası di mi :))

Evet lokumum :ecrin_bebek:

Özlem'i de görüp duruyorum ama pek sesi çıkmıyor. "İyiyim" demese meraktan çatlardım, şimdiye dek.

merhaba kızlar nasılsınız bız hastaneden geldık dun kan almadılar demır hapını yuttum dıye bugun gıttım 1 saat sonrada gıdıp alcaz ....bu arada gecmısı okuyım bısı anlamadım

çiğdem o elbıseyı nerden buldun satıs sitesı varmı pıstım yaaa elbise arıyorum hıc bulamadım buralarda

İnşallah herşey yolundadır. Çabucak aramıza döner.

vereliniortak ben de bende hatta herkesi kalaylıyorum tabiri caizsekaydirigubbakcemile3bana neden hoşgeldin demediniz diye:roflol:hatta yazdığım mesajı tekrar alıntı yapıp tekrarlıyorum bazen yüzsülüğün yüzsülüğünü de yapıorm:roflol:amaaan hayatımızda kızacağımız küseceğimiz şeyler çok oluyor zaten burada da yapmayalım demi ama burasının özelliği bu zaten kötülük yok kıskançlık yok:lepi:

Ay ben o elbiseye bayıldım ya.Bizim de haziranda düğün var. Bir elbise istiyorum ama kendime de harcama yapmaktansa bebeğime alayım diye dedüşünüyorum ya. eskiden hep bana olsun derdim şimdi annelik duygusu bastırdı tabi..

burada canım bakırkööyde ebru maternety hep hayal ediyorum oraya gittiğimi ama daha kısmet olmadıkaydirigubbakcemile3

http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=cat&id=32

Hoşgeldin şekerciimmm... Neden kan almadılar dün?

aaaa durun kızlar ben alıcam o elbiseyi stokta kalmayacak vallahi silsem mi ne yapsamkaydirigubbakcemile3bedenlerimiz farklıdır ama dimi...

Evet özellikle, sen beni, ben seni, didem seni, sen didemi çoğunlukla kalaylıyoruz :roflol:

Yemek yarım saat geç gelecekmiş..

Başkanım hoşgeldin

Blusprito sonuçlar çıkınca yaz bize de tatlım...

çiğdem benim kocişte giydirmez bizim buralarda ama t.dağ olunca iş değişiyor..:))))

Bizde izmir, ankara, istanbul farketmez. Aaaa yok be eder ya... Balayında fethiyeye gitmiştik. Orada mini şort (cidden mini) ve straples giymiştim; herkes giydiği için izin vermişti. Tabi bikini giydirmedi, yeni mayo aldı bana.

wilcat çiğdeme katılıyorum ama nedendir bilinmez alıntı yapmayı beceremedim bugün....Biz azarlayıp durmaya devam edelim birbirimizi bari deşarj oluyoruz.

Çiğdoş kız defile sitesine döndük sen ne giysen yakışır aaaa oğlu bitti kendi çıktı başımıza...

Ya serpilin kayınbiraderi evlenecekti eee ne olmuş ki ay merak ettim kendinde bir şey varmıymış başkanım. Arasak mı çiğdem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…