evet yaaa serpil gelmior kaç gündür
didoba didem de girmediiiii...
Didem sabah buradaydı canım okumadın mı?
Wildcat çiğdemcim katılıyorum sana ama boşver kapatalım konuyu gitsin burası bebişlerin sayfası di mi :))
tamam şekerler... kocaman göbikliler..... herkes hassas herkes alıngan şu aralar.. sonlara yaklaşıyoruz...
msj yazımları oldukça fazla ve sayfalar hızla ilerliyor.. oyüzden msjlar arada kaynayıp gidiyor... hep diyorum ya cevap alamadığınız msjlarınızı tekrar güncelleyin:) ben öyle yapıyorumda:)
serpille konuştum ben şu aralar yoğun... ve kayınbiraderi sanırım bir rahatsızlık geçirmiş.. gelince detaylı anlatacaktır..
sevgiler...
tamam şekerler... kocaman göbikliler..... herkes hassas herkes alıngan şu aralar.. sonlara yaklaşıyoruz...
msj yazımları oldukça fazla ve sayfalar hızla ilerliyor.. oyüzden msjlar arada kaynayıp gidiyor... hep diyorum ya cevap alamadığınız msjlarınızı tekrar güncelleyin:) ben öyle yapıyorumda:)
serpille konuştum ben şu aralar yoğun... ve kayınbiraderi sanırım bir rahatsızlık geçirmiş.. gelince detaylı anlatacaktır..
sevgiler...
merhaba kızlar nasılsınız bız hastaneden geldık dun kan almadılar demır hapını yuttum dıye bugun gıttım 1 saat sonrada gıdıp alcaz ....bu arada gecmısı okuyım bısı anlamadım
çiğdem o elbıseyı nerden buldun satıs sitesı varmı pıstım yaaa elbise arıyorum hıc bulamadım buralarda
merhaba kızlar nasılsınız bız hastaneden geldık dun kan almadılar demır hapını yuttum dıye bugun gıttım 1 saat sonrada gıdıp alcaz ....bu arada gecmısı okuyım bısı anlamadım
çiğdem o elbıseyı nerden buldun satıs sitesı varmı pıstım yaaa elbise arıyorum hıc bulamadım buralarda
Ay ben o elbiseye bayıldım ya.Bizim de haziranda düğün var. Bir elbise istiyorum ama kendime de harcama yapmaktansa bebeğime alayım diye dedüşünüyorum ya. eskiden hep bana olsun derdim şimdi annelik duygusu bastırdı tabi..
vereliniortak ben de bende hatta herkesi kalaylıyorum tabiri caizsekaydirigubbakcemile3bana neden hoşgeldin demediniz diye:roflol:hatta yazdığım mesajı tekrar alıntı yapıp tekrarlıyorum bazen yüzsülüğün yüzsülüğünü de yapıorm:roflol:amaaan hayatımızda kızacağımız küseceğimiz şeyler çok oluyor zaten burada da yapmayalım demi ama burasının özelliği bu zaten kötülük yok kıskançlık yok:lepi:
çiğdem benim kocişte giydirmez bizim buralarda ama t.dağ olunca iş değişiyor..:))))
bu rengi de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?