Evet özellikle, sen beni, ben seni, didem seni, sen didemi çoğunlukla kalaylıyoruz :roflol:
Hoşgeldin şekerciimmm... Neden kan almadılar dün?
aaaa durun kızlar ben alıcam o elbiseyi stokta kalmayacak vallahi silsem mi ne yapsamkaydirigubbakcemile3bedenlerimiz farklıdır ama dimi...
doğru söylüyorsun aslında ama gidicem ben yine de 1 kez oraya denerim beğenirsem alırım..
Çok tatlı da bu, şimdi manken 4 aylık falan hamile görünümünde. Biz de malum karın burunla aradaki farkı kapatacak neredeyse. Hani onda durduğu gibi durmayacak sanırım.
hahaha ayy hakkaten yaaa dün oğlumun cicilerine bakın diye yedim kafanızı bugün de ben ama bak oğlumu garantiledim şimdi kendime bakıorm:)))wilcat çiğdeme katılıyorum ama nedendir bilinmez alıntı yapmayı beceremedim bugün....Biz azarlayıp durmaya devam edelim birbirimizi bari deşarj oluyoruz.
Çiğdoş kız defile sitesine döndük sen ne giysen yakışır aaaa oğlu bitti kendi çıktı başımıza...
Ya serpilin kayınbiraderi evlenecekti eee ne olmuş ki ay merak ettim kendinde bir şey varmıymış başkanım. Arasak mı çiğdem?
Bakın wildcate çiğdem defneye çiğdoş diycem karıştırmayın kendinizi
tabı canım ben oyle kılo aldım kı sen hala m halan gıyosundur demısırnaşık şey
kalaylama konusundaki gruplaşmayı kabul ediyorum ama:roflol::roflol:
Bakın wildcate çiğdem defneye çiğdoş diycem karıştırmayın kendinizi
canım kansızlık var bende hemsıre sordu hap ıçtınmı yemek yedınmı dıye evet dedım etkıler yarın alalım dedıler bende bı guzel uyumusum gec gıttım verdım insallah duzelmıstır kansızlığım
ben de kansızım 2 tane ilaç içiyorum sabah akşam olmak üzere hem kan hem de demir eksikliği için işallah 2 hafta sonra bir daha bakıcak düzelir...
canım ben 36 beden s falan giyiyordum birkaçtane 38 beden aldığımda olmuştu hamilelikten önce şimdi 38 giyiyorum hele hamile kıyafetlerine bakınca hepsi dana kadar onlarda s aldım birkaçtane uzun gömlek falan almıştım hep s beden...bakalım elbisenin de 38 i olur diye tahmin ediyorum...
iyi iyi demetin bedeni de farklıymış hepimiz alabiliriz bu elbiseden:teytey:
canım ben 36 beden s falan giyiyordum birkaçtane 38 beden aldığımda olmuştu hamilelikten önce şimdi 38 giyiyorum hele hamile kıyafetlerine bakınca hepsi dana kadar onlarda s aldım birkaçtane uzun gömlek falan almıştım hep s beden...bakalım elbisenin de 38 i olur diye tahmin ediyorum...
iyi iyi demetin bedeni de farklıymış hepimiz alabiliriz bu elbiseden:teytey:
Yemek gelmİŞ
benim için de kalsiyum tabletini içmek resmen kabus gibi.süt içemiyorum diye günde 2 verdi dr.ama ben onuda içemiyorum deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?