2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim beden 44 sanırsam yada 42 emin değilim.
Normalde 38 idim amma artıkın 44 oldum galiba..

ben de kansızım 2 tane ilaç içiyorum sabah akşam olmak üzere hem kan hem de demir eksikliği için işallah 2 hafta sonra bir daha bakıcak düzelir...

Çok tatlı da bu, şimdi manken 4 aylık falan hamile görünümünde. Biz de malum karın burunla aradaki farkı kapatacak neredeyse. Hani onda durduğu gibi durmayacak sanırım.
doğru söylüyorsun aslında ama gidicem ben yine de 1 kez oraya denerim beğenirsem alırım..
hahaha ayy hakkaten yaaa dün oğlumun cicilerine bakın diye yedim kafanızı bugün de ben ama bak oğlumu garantiledim şimdi kendime bakıorm:)))
Bakın wildcate çiğdem defneye çiğdoş diycem karıştırmayın kendinizi

okey şeker
ayy bilmem ki arasak mı serpili teli var ben de ama ben arayam ki ne diycem mesaj mı yazsak ki???

tabı canım ben oyle kılo aldım kı sen hala m halan gıyosundur demısırnaşık şey

canım ben 36 beden s falan giyiyordum birkaçtane 38 beden aldığımda olmuştu hamilelikten önce şimdi 38 giyiyorum hele hamile kıyafetlerine bakınca hepsi dana kadar onlarda s aldım birkaçtane uzun gömlek falan almıştım hep s beden...bakalım elbisenin de 38 i olur diye tahmin ediyorum...
iyi iyi demetin bedeni de farklıymış hepimiz alabiliriz bu elbiseden:teytey:

kalaylama konusundaki gruplaşmayı kabul ediyorum ama:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bakın wildcate çiğdem defneye çiğdoş diycem karıştırmayın kendinizi

Tamamdır...

Ay inşallah canım ya. Nefret ederim bir de ilaç içmekten. Doktorun verdiği eleviti içmektense ölürüm daha iyi. Pis pis kokuyor.

ben de kansızım 2 tane ilaç içiyorum sabah akşam olmak üzere hem kan hem de demir eksikliği için işallah 2 hafta sonra bir daha bakıcak düzelir...

insallah canım bana damar yoluyla demır yukledıler ilk yuklemede nasıl canım acıdı anlatamam 6 yerımden deldıler alerjık reaksıyon gosterırmıs ilk yuklemede iki kolumuda kıpırdatamıyordumm sonrakı hafta bunyem alısmıs 1 defada bıttı insallah gerek kalmaz bıdaha bana doktorum bol marul ye dedı sende dene ıstersencanım

kıyafetler güzel ama çok pahalılar yaa.ben bi bluz ssordum 83 tl dediler ebrunundu.biz özelliği bir işi süsüde yokru kolsuz bi bluzdu.

maasallah kız sana valla ben şişman oldum goren almamıssın dıyo ama aldım yanı sen doğumdan sonra eskı halınden daha düsük kıloya sahıp olursun :dance:

benim için de kalsiyum tabletini içmek resmen kabus gibi.süt içemiyorum diye günde 2 verdi dr.ama ben onuda içemiyorum deliricem

ahh ahh 38 beden hiç olmadım ben:sinifsinif:

elbisenin 38 olur belki göğüs kısmın büyüdü ise ordan kasabilir.

benim için de kalsiyum tabletini içmek resmen kabus gibi.süt içemiyorum diye günde 2 verdi dr.ama ben onuda içemiyorum deliricem

Ben bugün tarihi bir şekilde süt içmeye çalışacağım, yoksa bu kemik ağrıları öldürecek beni kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…