magnezyumun faydası olmalı aslında cnm doktoruna söyle romatizma falan da olabilir..bende uykusuzum biraz çiğdemcim ya sağ bacağım sızlıyor yatarken şimdide acıyor biraz aslında magnezyumumuda içiyorum ama ağrıyor işte
kız nie yapamadın bak şimdi ben yapıorum üstten birkaç kişinin mesajının HQ suna basıcan en sonda kimin mesajını alacaksan onun kine alıntı yapa basıcan hepsini alıo ozaman sadece HQ bişi yapmıo...en son alıntı yap diyeceksin..ben beceremeyeceğim herhalde bu işi yabasıyorum ama hiç bişi çıkmıyo sinir oldum
Kızlar müğdürüm istifa etmşi çok mutluyum hamileliğimin başında neler yapmıştı bana eden bulur Allah'a havale etmiştim ahım tuttu. Usulsüzlük tarzı bir şey den dolayı buralar karışıktı demiştim size olay çözülene kadar burada sonra bye bye. Yani döndüğümde bureada olmaz herhalde
bende aldım elbıse ama şile bezınden yazın gıycem hafıf olsun dedı annem... cok hosuma gıttı uzerınede bolaero... ama abıye degıl her yere gıyılebılcek bısey..
bebısın uyutmama sonrada uyandırma sorunu bendede var.. sabah 7 dedın mı hoppp vura vura uyandırıyo kızım... anne olmak zormus ya
ben vurdurdum 2 gun once kan uyusmazlıgı ıgnesı... ama raporla ugrasmadım canım ben dırek yasıs yaptırdım yukarı dogum bolumune cıktım yarım saat oturdum vurdurdum gerı eve dondum..hem hemsırelerle falanda konusmus odum dogum servısınıde gormus oldum:):)
aY KOPTUM NE OLMUŞ ANLATSANA ÇİĞDOŞ BANA yazılanlardan hiç 1 şey anlamıyorum var mı önemli 1 şey
ne tacı ya
c.tesi havuzlu handaydık lohusa tacı sordum durdum yok dediler bulamamıştım çok teşekkür ederim cnmŞeniz
kırmızıyı ben de çok yakıştırıyorum erkek bebeğe zaten pek fazla giyebileceği bir renk yok.
ama kırmızı benim vazgeçilmezimdirkaydirigubbakcemile3(trakyalı olduğumdan herhaldekaydirigubbakcemile3)
ama çok çok beğendim eşimde çok beğendi teşekkür ediyoruz sana :lepi:
Hallisna başkan bana azıcık kopya vermiştikaydirigubbakcemile3gün içerisinde konuştuğun ve sevdiğin birisi demişti 3-4 kişi arasında kalmıştım ya sen diodum yada toxi pelin falan diye düşünüyordum kargo şirketindeki kızın bilgisayarında senin adını görünce şaşırdım yine de itiraf ediym:asigim: eve gelene kadar da çatladım meraktan çünkü biliyorum bu kadar tecrübeli ve bilgili bi anne emminim çok güzel birşey almıştır diye düşündüm:asigim:
Yok canım para mı yedin demişler bu da ondan istifa etti dönmez bence işallah gelen gideni aratmaz 2 tane müdür yardımcımız var umarım benim anlaştığım gelir dışarıdan 1i olursa benden önce kaç ay buradakileri tanır zor olur
ne tacı ya
ayyy hiç sorma buranın suları bi kireçli bi kireçli ki sorma çaydanlıkta normal musluk suyu kaynak dibi kireç çay yerine salep gibi bişi oluyo içemiyorsun o yüzden hep hazır su kullanıyoruz maalesef ama bana doktor kalsiyum ilacı vermedi hoş ben ne demir ilacı nede vitamin ilacı kullanmıyorum aslında hiç ilaç içemiyorum bu konuda çok dertliyim :'( aminim şimdi herkes kızacak birde günde bi tane s...a içiyorum çok canım istiyo ne yapayım
bu arada efsanur sen ıspartanın neresindensin? belkim bana yakınsındır
Yok canım para mı yedin demişler bu da ondan istifa etti dönmez bence işallah gelen gideni aratmaz 2 tane müdür yardımcımız var umarım benim anlaştığım gelir dışarıdan 1i olursa benden önce kaç ay buradakileri tanır zor olur
Benim yatış işlemi yapılmadı, eşimin kan grubu kartını falan istediler bi sürü prosedür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?