2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aY KOPTUM NE OLMUŞ ANLATSANA ÇıĞDOŞ BANA yazılanlardan hiç 1 şey anlamıyorum var mı önemli 1 şey

bende uykusuzum biraz çiğdemcim ya sağ bacağım sızlıyor yatarken şimdide acıyor biraz aslında magnezyumumuda içiyorum ama ağrıyor işte
magnezyumun faydası olmalı aslında cnm doktoruna söyle romatizma falan da olabilir..

ben beceremeyeceğim herhalde bu işi ya basıyorum ama hiç bişi çıkmıyo sinir oldum
kız nie yapamadın bak şimdi ben yapıorum üstten birkaç kişinin mesajının HQ suna basıcan en sonda kimin mesajını alacaksan onun kine alıntı yapa basıcan hepsini alıo ozaman sadece HQ bişi yapmıo...en son alıntı yap diyeceksin..

hayırlısı olsun herkes için aman iyi kafan rahat olur bari döndüğünde.istifasını geri çekmesinde kabul edilmeyip çok oluyo öyle gözdağı vermek için istifa eder başındakilerde kabul etmez maaş zammı falan geri gelir...

Yok canım para mı yedin demişler bu da ondan istifa etti dönmez bence işallah gelen gideni aratmaz 2 tane müdür yardımcımız var umarım benim anlaştığım gelir dışarıdan 1i olursa benden önce kaç ay buradakileri tanır zor olur

Benim yatış işlemi yapılmadı, eşimin kan grubu kartını falan istediler bi sürü prosedür

Ah canım ya. ben de senin adın çıkınca sevindim ve çok keyifle alışveriş yaptım. güle güle kullansın dorukcum cicilerini. sen de tacını tabii :)

[
kız nie yapamadın bak şimdi ben yapıorum üstten birkaç kişinin mesajının HQ suna basıcan en sonda kimin mesajını alacaksan onun kine alıntı yapa basıcan hepsini alıo ozaman sadece HQ bişi yapmıo...en son alıntı yap diyeceksin..

ayyyyy çok mersi canım bakkk yaptım ,

[

ay keşke benim müdür de gitse valla davul zurna tutup teke zortlatması oynicamd:roflol:

izmirde yaşıyorum ailemde burda.sdece kök ısparta merkezden canım.bikaç akraba var orda

ayy didem hala gülüyorum yaaa:roflol:kaç defadır oluyo bu yemekten geliyosun 1 telaş 1 telaş noluyo çiğdoş anlatsana diyosun:roflol:bişey olduğu yok halbuki:roflol:ay allahım yaaa:roflol::roflol:

Çok sıkıntı veriyodu zaten sana hatırlıyorum arada yazdın hep. inşallah gönlüne göre olur da sonraki dönemlered rahat edersin

Pınarcım kesinleşsin ben de kalkıp oynıycam ama yine de insanın içi burkuluyor be kaç sene...

Ya didem sana ne almış ki çiğdoş

Benim yatış işlemi yapılmadı, eşimin kan grubu kartını falan istediler bi sürü prosedür

canım benım kan uyusmazlıgı testımın sonucu negatıf cıktı doktora sordum negatıf olması ne demek dıye... bana negatıf olmasının ceavı yerıne bısuru sey anlattı... negatıf cıkmıs olması ne demek sen bılıomusun...

bakıyorumn karnınız doyunca parmaklar otomatiğe bağlamış yetişemiyorum okumaya vallahi.benim işe dönmem gerkeli sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…