Ben geldim. yememğimi yedim. ama doymadım. off yaaa
canım hızlı yanıtın yanındaki HQ ya basıyorsun tek tek oluyor ozaman..ya kızlar bişi sorcam ben siz hani bi kaç tane birden alıntı yapıyorsunuz ya nasıl beceriyorsunuz ben bi tane yapabiliyorum ve hemen son sayfaya geçiyo önceki sayfayı da kaybediyorum bana bi akıl versenize yolurrrrrrrrrrrrrrrr
didemcim nerelerdesin bitanem yaa kaçgündür göremedim seni hoşgeldin.tatlım hediyelerine bayıldım bayıldım resmen ne kadar zevkli bir annesin sen öyle egeyi de kimbilir nasıl giydiriyorsun?çok çok teşekkür ederim canımŞenizBen geldim. yememğimi yedim. ama doymadım. off yaaa
hosbulduk kızlar
ohh yarasın afıyet olsun canım... aynı problem bendede var yıyorum yıyorum doymuyorum, 12 kılo aldım toplam:)
hoşgeldin canım nasılsın yerleşebildin mi tam olarak şimdi neredesin sen canım?
Doyma istiyorum ama olmuyo :1no2: diyet verdi ya dr. bana şeker yüzünden pilav makarna yok. bi kase çorba biraz da sebze yemeği. bugünkü yemeğim buydu. ağlamak istiyorum.
ay onu bende beceremiyorum.
pınar senin kalsiyıumu asla aksatmaman gerekli. burdur yöresi sularında florur olmadığpı için dişleri de pek sağlıklı olmazmış dr demişti.bizde ıspartalıyız da ordan yani
canım hızlı yanıtın yanındaki HQ ya basıyorsun tek tek oluyor ozaman..
didemcim nerelerdesin bitanem yaa kaçgündür göremedim seni hoşgeldin.tatlım hediyelerine bayıldım bayıldım resmen ne kadar zevkli bir annesin sen öyle egeyi de kimbilir nasıl giydiriyorsun?çok çok teşekkür ederim canımŞeniz
Bu arada facebookta ekledim seni ve fotolarını da gördüm oğlun bir başka tatlı sen bir başka güzel maşallah ikinize de
hoşgeldin canım nasılsın yerleşebildin mi tam olarak şimdi neredesin sen canım?
ayyy cığdemcım artık esım benden bıktı adamıda uyutmuyorum bı masaj bı kramp bı nefes darlıgı derken sabah olmusssopuyorumnanaktan
ablam gecen doğursanda rahatlasak kurtulsak dedııı
hemen asılşll asıl ben dedı doğursanda rahatlasamkaydirigubbakcemile3
iyiyim şeymacım nasıl olıym gece hiçuyutmadı sıpa geç kalktım işlerim var ama bu sıcakta yapasım yok..2 gün sonra çok yakın arkadaşımın düğünü var kıyafet bakıyorum netten bi stres yaptm şimdiden giyecek bişi bulamazsam diye dolap dolu ama hiçbiri olmuyo ki koca göbekten az geçmişte birsürü kıyafet paylaştım onalara bakıcam cumartesi özellikle siyahlı elbiseye..bakalım....
Canım benim ya çok sevindim beğenmene. kan uyuşmazlığı iğnesi için rapor çıkarmam gerekiyormuş. onunla uğraştım, işler de yoğundu giremedim. ama aklım hep sende kaldı. aldı mı beğendi mi diye.
Ben erkek çocuklarına kırmızı çok yakıştırıyorum ondan tercşh ettim. o takımı. kızıma da aynı takımın turkuazını aldım ama helikopter yerine çiçek işlemesi var. sana aldığım tacın da aynısını kendime aldım. lohusa tacı yapıcam. kaydirigubbakcemile3
hahaha ay doğurunca rahatlıycaz mı ki zamanda başka dertler çıkacak...
Canım benim ya çok sevindim beğenmene. kan uyuşmazlığı iğnesi için rapor çıkarmam gerekiyormuş. onunla uğraştım, işler de yoğundu giremedim. ama aklım hep sende kaldı. aldı mı beğendi mi diye.
Ben erkek çocuklarına kırmızı çok yakıştırıyorum ondan tercşh ettim. o takımı. kızıma da aynı takımın turkuazını aldım ama helikopter yerine çiçek işlemesi var. sana aldığım tacın da aynısını kendime aldım. lohusa tacı yapıcam. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?