2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla yine itiraf ediym lohusa tacını görünce ayrı bi sevindim nerden bulucam buralarda yok hiçbiyerde (ben de amma açıksözlüyüm he:))))

ayy kızlar gece 2 de arkadaşım doğurmuşşş oğluşu olmuş normal doğum yapmış allahım bizede nasip etsin inşallah :)

Kanında antikor oluşmamış olması demek canım. yani önceden bir doğumun düşüğün ya da kürtajın varsa ve bebek pozitif kan grubuysa o zaman senin kanın pozitif kana karşı antikor oluştruyor. benim ilk doğumumda oğlum negatif kan grupludu. önceden başka doğum vs. de yok. o yüzden antikor üretmemişim benim de test negatif çıktı. ama oğlum pozitif olsaydı testte de antikor çıkacaktı

Efsanur canım gitsem yazmazmıyım kargo evin orada ben 30km uzaktayım dün dedemin senesiydi mecburen anneanneme gittik 10:30da döndüm eee kargo kapanmıo bu akşam gidicem tatlım yoksa çatlıyorum valla ama eminim çok güzeldirler

estafurullah didemcim salak ne demek kız yazık sana da kıyamam ben:1hug: okadar işinin arasında buraya da bakıp laf yetiştiriyorsun cnm benim ama çok komik oluyo yaaa noluyo falan diyosun yaa kopuyorum o zaman:roflol: [/B]

Özetle korkulacak bir şey yok şeymacım. Kız didoş biz ne anlayalım o derece biyolojiden

estafurullah didemcim salak ne demek kız yazık sana da kıyamam ben:1hug: okadar işinin arasında buraya da bakıp laf yetiştiriyorsun cnm benim ama çok komik oluyo yaaa noluyo falan diyosun yaa kopuyorum o zaman:roflol: [/B]

Doruk evladım at anana bir tekme de görsün dünürle dalga geçmek ne demek yoksa masalı vermem bak sana

hımm anladım canım.... cok sagolasın:)

izmirde yaşıyorum ailemde burda.sdece kök ısparta merkezden canım.bikaç akraba var orda

hıııı anladım benim de eşimin ailesi izmirde buca da oturuyorlar benim ailem de istanbulda bende burdur da ne kadar dağınığız yaaa:) burdurda 3 lü test falan olmadığı için ısparta sdü tıp a gidiyorduk birde gezmeye ıspartaya gidiyoruz yakın diye:)

Pınarcım kesinleşsin ben de kalkıp oynıycam ama yine de insanın içi burkuluyor be kaç sene...

valla canım benim müdür bana o kadar cefa çektirdi ki ben allaha havale ettim inan aynı şey benim başıma gelse burkulmaz içi falan o yüzden bende acımam ona gıcık adam

valla yine itiraf ediym lohusa tacını görünce ayrı bi sevindim nerden bulucam buralarda yok hiçbiyerde (ben de amma açıksözlüyüm he:))))

Oyy sen böyle yazınca ben daha çok seviniyorum. doruk'un hediyelerini aldıktan sonra dedim arkadaşım boş mu kalsın. küçük bişey de olsa onun da gönlünü alayım dedim. inşallah sağlıklı sıhatli doğurusun da tacını takıp güzel lbakımlı lohusa olursun bayanssulusmile

Canancım hoşgelsin ben de nerede kaldı diyordum:)))

canım benim bugün geç kalktım şimdide kayınvalideme geçtim bir hava almaya yan daire zaten biraz orda yattım eve geldim o yüzden geç oldu cevabım canım

Günaydıııınnnnn....

canım benim nasılsın kendini fazla yormuyorsun dimiiiiii?????

burada canım bakırkööyde ebru maternety hep hayal ediyorum oraya gittiğimi ama daha kısmet olmadıkaydirigubbakcemile3

http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=cat&id=32

canım banada görümcem ordan esprili tşörtlerden almış sağolsun ama baya pahalı bir yer ama malı gerçekten çok kaliteli canım

ohhhhhh sefan olsun etme bulma dünyası zaten bu dünya allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyor sen geri dönene kadar gider gelince rahat ederin canım

Canan hoşgeldin canım merak ettim seni.
Bu arada eden bulur haklısın kuranı kerimde bile yazıyor 2 canlıyla uğraşan hayretmez diye

ayyyy kızlar ne fenayım ben yaaa kaydirigubbakcemile3şu ebru maternety den beğendiklerimi sormak için sohbete girdim yazıştım valladelikafaduldenne fenayım yaa sabah beri tel nosu bulamadım mail attım baktm daha cevap gelmedi online canlı sohbete girdim ebru maternety ile tel no verdiler oradan:roflol:eşim duysa öldürecek beni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…