didem kargoya gittinmi?merak ediyorum da sositosositoBen almamış olsam ben de kıskanır isterdim ama ben aldım tacımıııııııııı
canım benım kan uyusmazlıgı testımın sonucu negatıf cıktı doktora sordum negatıf olması ne demek dıye... bana negatıf olmasının ceavı yerıne bısuru sey anlattı... negatıf cıkmıs olması ne demek sen bılıomusun...
Kanında antikor oluşmamış olması demek canım. yani önceden bir doğumun düşüğün ya da kürtajın varsa ve bebek pozitif kan grubuysa o zaman senin kanın pozitif kana karşı antikor oluştruyor. benim ilk doğumumda oğlum negatif kan grupludu. önceden başka doğum vs. de yok. o yüzden antikor üretmemişim benim de test negatif çıktı. ama oğlum pozitif olsaydı testte de antikor çıkacaktı
Seyma eşin ne zaman geliyor dün de sordum duymadın sanırım
estafurullah didemcim salak ne demek kız yazık sana da kıyamam ben:1hug: okadar işinin arasında buraya da bakıp laf yetiştiriyorsun cnm benim ama çok komik oluyo yaaa noluyo falan diyosun yaa kopuyorum o zaman:roflol: [/B]
Kanında antikor oluşmamış olması demek canım. yani önceden bir doğumun düşüğün ya da kürtajın varsa ve bebek pozitif kan grubuysa o zaman senin kanın pozitif kana karşı antikor oluştruyor. benim ilk doğumumda oğlum negatif kan grupludu. önceden başka doğum vs. de yok. o yüzden antikor üretmemişim benim de test negatif çıktı. ama oğlum pozitif olsaydı testte de antikor çıkacaktı
izmirde yaşıyorum ailemde burda.sdece kök ısparta merkezden canım.bikaç akraba var orda
Pınarcım kesinleşsin ben de kalkıp oynıycam ama yine de insanın içi burkuluyor be kaç sene...
valla yine itiraf ediym lohusa tacını görünce ayrı bi sevindim nerden bulucam buralarda yok hiçbiyerde (ben de amma açıksözlüyüm he:))))
Doruk evladım at anana bir tekme de görsün dünürle dalga geçmek ne demek yoksa masalı vermem bak sana
Canancım hoşgelsin ben de nerede kaldı diyordum:)))
Günaydıııınnnnn....
burada canım bakırkööyde ebru maternety hep hayal ediyorum oraya gittiğimi ama daha kısmet olmadıkaydirigubbakcemile3
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=cat&id=32
Kızlar müğdürüm istifa etmşi çok mutluyum hamileliğimin başında neler yapmıştı bana eden bulur Allah'a havale etmiştim ahım tuttu. Usulsüzlük tarzı bir şey den dolayı buralar karışıktı demiştim size olay çözülene kadar burada sonra bye bye. Yani döndüğümde bureada olmaz herhalde
Özetle korkulacak bir şey yok şeymacım. Kız didoş biz ne anlayalım o derece biyolojiden
yok kıs yazdım ya cevap hasta oldu okullanr kapanınca gelıcek ıns 18 hazıranda dıye fıstıkım:):) ask olsun gormezmıyım hec:):)
o ZAMAN BEN GÖRMEMİŞİM:roflol:
Geçmiş olsun canım neyse az kaldı
oyle az kaldı canım ya 3 hafta cık deyıp kendımı avutuyorum artık:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?