Canancım battı balık yan gider hesabı parayı düşünmüorm valla artık çok pahalılar görüdm fiyatları da ama kaçekere hamiş olcaz ki kıız hem diyorum şöyle tombiş tombiş güzel kıyafetlerle fotolarım hatıra kalsın....
Oyy sen böyle yazınca ben daha çok seviniyorum. doruk'un hediyelerini aldıktan sonra dedim arkadaşım boş mu kalsın. küçük bişey de olsa onun da gönlünü alayım dedim. inşallah sağlıklı sıhatli doğurusun da tacını takıp güzel lbakımlı lohusa olursun bayanssulusmile
aaaa mail geldi stoklarımızda var diolar yuppppiiiiii c.tesi alıcam o elbiseyi..kızlar düğüne olur dimi siyahta ayakkabılarım var hafif klasik ay olur mu acaba???
Canancım battı balık yan gider hesabı parayı düşünmüorm valla artık çok pahalılar görüdm fiyatları da ama kaçekere hamiş olcaz ki kıız hem diyorum şöyle tombiş tombiş güzel kıyafetlerle fotolarım hatıra kalsın....
canım benim çok teşekkür ederim merak ettiğin için iyiyiz allaha şükürler olsun babaannemize hava almaya gittik yan daire bu arada 4 aydır evden çıkmadım değişiklik olsun dedik biraz orda yattık geldik canım zaten haftaya boyacı girecek eve yana transfer olucam orda yatıcam belli bir müddet
canım benim çok teşekkür ederim merak ettiğin için iyiyiz allaha şükürler olsun babaannemize hava almaya gittik yan daire bu arada 4 aydır evden çıkmadım değişiklik olsun dedik biraz orda yattık geldik canım zaten haftaya boyacı girecek eve yana transfer olucam orda yatıcam belli bir müddet
doğru söylüyorsun canım ha bir eksik ha bir fazla onuda al rahat et tatlım hatıra kalsın tabi bende akşam eşim çekti tşörtle fatoğraflarımı hatıra kalsın diye hep yatmaktan hiççç fotom olmadı