2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pcyi de götür bari olmaz mı...:lepi:

canancım sen şu an hala yatıor musun pc de yazısırken bile????

evet canım lap top aldı eşim yatacağım belli olunca en azından canın sıkılmaz dedi soluma yatıyorum laptopumda sehpanın üstünde hem sizinle beraberim hemde yatıyorummm yemeğimi bile yatarak yiyiyorum canım sadece wc ye kalkmaya başladım geçen haftaya kadar onu bile yatkta yapıyordum canım büyüğü kalkıyordumm

ben çıkıyorum kızlar iş yapayım azıcık akşamları yapınca kociş kızıo.
ütüm var bi posta bizimkiler bi postada doruğunkiler son aldıklarımı da yıkadım ütülenip konacak yerine.
bişeyler yiyeyim birazdan sonrada yemek işi girmem heralde.neyse hadi öptüm hepinizi...

ayy görünmüyo didem senin verdiğin sitedendi.
ama ben gidip yerinden alıcam deneyerek o elbiseyi..

denemeden alma tabi canım. annem bana almış yollmış bi elbise. bi giydim akrep nalan gibi oldum. dışardan bakınca tiril tiril bi elbise ama hem göğüs hem karın kaldırınca elbiseyi dev anasına benzedim.mafoldumben

hiiii ayy ne zor yaaa allah kolaylık versi sana valla neyseki az kaldı doğuma...

ben de çıkıcam bana da patronlar kızacak valla.

hiiii ayy ne zor yaaa allah kolaylık versi sana valla neyseki az kaldı doğuma...

sağol canım zordu ama yüce mevlam sabrını veriyor şükürler olsun zoru geçti artık bundan sonra doğuma gün sayıyorum önceden bebeğimin 7. ayını doldurması için gün saydım bugünlere geldiğime şükür ediyorum

ay çıkamadım bi türlü face falan derken neyse çıkıorm ben
didem cnm gelemem heralde ay ben de bi alıştımki buraya çok
fena alışkanlık yapıor sizi özlüyorum yeminle...
ama işlerimide yapmam lazım toparlıym bir an önce t.dağa
yolculuk var bu hafta sonrasındada 10 haziran falan 1 hafta kalıcam
nette yok annemlerde özliycem valla sizi ama kiraz festivalinede gitmezsem çatlarım.

benim kendi hesabıma görede tam 30 haftanın sonunda 7 aylık oluyorum ama doktorum benden 10 gün geriden geliyor bir türlü anlayamadım ben 7 diyorsam o 6.5 falan diyecek biliorm her gittiğimde öyle söylüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…