Ben 7,5 diyom valla çok zevkliiii
sesımı duyan varmı
Ay zor değil mi aynı iş yerinde olmak
Herkese selam..biz oğlumla iyiyiz sizlerde çok iyisinizdir inşallahhh)
Arkadaşlar şimdi başka bi topikte okudum şu bebiş kıyafetlerinin yıkanıp hazırlanması ve hastane çantası ile ilgili..28.haftalarda yıkayıp hazırlamaya başlayın hazır dursun ne olur ne olmaz deniyo hep..bende telaşa kapıldım şimdi..ben dalan roxy sabun tozu almayı düşünüyorum.yumuşatıcı kullanmıycam.aldığım kıyafetlerin özellikle hastane çıkışlarının kumaş kalitesi çok iyi zaten. o yüzden pek kötü olacağını sert olacağını düşünmüyorum..olmazsa bu hafta sonu bu işlere başlayayım diyorum..sizler hazırlık yaptınızmı hastane çantası için hazırladınızmı yani ???
sesımı duyan varmı
Arkadaşlar şimdi başka bi topikte okudum şu bebiş kıyafetlerinin yıkanıp hazırlanması ve hastane çantası ile ilgili..28.haftalarda yıkayıp hazırlamaya başlayın hazır dursun ne olur ne olmaz deniyo hep..bende telaşa kapıldım şimdi..ben dalan roxy sabun tozu almayı düşünüyorum.yumuşatıcı kullanmıycam.aldığım kıyafetlerin özellikle hastane çıkışlarının kumaş kalitesi çok iyi zaten. o yüzden pek kötü olacağını sert olacağını düşünmüyorum..olmazsa bu hafta sonu bu işlere başlayayım diyorum..sizler hazırlık yaptınızmı hastane çantası için hazırladınızmı yani ???
Sier canım ben aldım herşeyi çamaşır filesi bile aldım ama daha yıkamadım haziran başında annem yıkayıp getiricek hepisni(benim tüm eşyalar annemde de) İşte 32. haftada filan yıkanır hastane çantasını da 35de filan hazırlarım diyorum zaten ev hastane yakın hastane çıkışımı filan aldım acil 1 durumda tıkar 1 çantaya getirirler o hazır olsa psikolojim bozulacak
selam canlar napıyosunuz
ben 10 gün iznimi aldım yarın başlıcak 9 hazirana kadar yokum:))
ne güzel dimi :))
iş güç olsada ben burdan uzaklaşınca dinleniyorum valla evimle falan uğraşırım ne güzel:)
haftaya da bursaya gidicez hafta içi yani kızımın yatağını falan alıcaz bide perdelere bakıcaz:) orda çok uygunmuş kayınvalidem ben alıcam dedi bakalım:)
benden haberler bu şekilde canlar
sizler naptınız
aMAN ŞEYMACIM canını sıkacak şey bulamamışsın:)))
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?