2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar şimdi başka bi topikte okudum şu bebiş kıyafetlerinin yıkanıp hazırlanması ve hastane çantası ile ilgili..28.haftalarda yıkayıp hazırlamaya başlayın hazır dursun ne olur ne olmaz deniyo hep..bende telaşa kapıldım şimdi..ben dalan roxy sabun tozu almayı düşünüyorum.yumuşatıcı kullanmıycam.aldığım kıyafetlerin özellikle hastane çıkışlarının kumaş kalitesi çok iyi zaten. o yüzden pek kötü olacağını sert olacağını düşünmüyorum..olmazsa bu hafta sonu bu işlere başlayayım diyorum..sizler hazırlık yaptınızmı hastane çantası için hazırladınızmı yani ???

Sier canım ben aldım herşeyi çamaşır filesi bile aldım ama daha yıkamadım haziran başında annem yıkayıp getiricek hepisni(benim tüm eşyalar annemde de) ışte 32. haftada filan yıkanır hastane çantasını da 35de filan hazırlarım diyorum zaten ev hastane yakın hastane çıkışımı filan aldım acil 1 durumda tıkar 1 çantaya getirirler o hazır olsa psikolojim bozulacak

Ay zor değil mi aynı iş yerinde olmak

oy olmaz mı hiç oturmana kalkmana konuşmana herşeyine karışan bi koca oluyo iş yerinde çünkü dediğim gibi hepsi erkek ve hepsi de anlayışsız yaşlı başlı insanlar. o yüzden zor oluyo:) ama ben başediyorum çünkü benim kocişim bi gün çalışıyo(24/48) 2 gün evde ama ben hergün çalışıyorum

Herkese selam..biz oğlumla iyiyiz sizlerde çok iyisinizdir inşallahhh )

bizde kızımla iyiyiz hoş geldin canım

ya bende daha hazırlamadım 30. haftadayım ama daha hangi deterjanı alacağıma bile karar vermedim ve hangi marka bez kaç bedeb alacağıma sizce ne yapmalı:sm_confused:

sesımı duyan varmı

hoşgeldinn canım nasılsın??? doktor değiştirecektin galiba ne yaptın tatlım ??

canım daha benim bir iğne hazırlığım yok ben yatıyorum annemde okullar kapanınca gelicek kayınvailidemde benimle ilgileniyor zaten şimdi evim boya olacak haziranın 20 sinden sonra hep birlikte bir günde hazırlanır kafama da takmıyorum ben doğuma giderim bir saat içinde lazım olanlar alınır gelinir yeterki bebişler zamanında sağlıklı noksansız kusursuz gelsinler

evet canım fazla pimpirikli olmak ta iyi değil çanta hazır oldukça insan doğumu daha çok kafasına takabilir canım

ben geldim kıslar...

Hastane çantamız hazır yıkanıp konacak benim kıyafetlerin ve bebeğin kıyafetleri var sadece. Roxy aldım ama dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını tavsiye ediyorlar. Odamız gelecek haziranın 14 ünde o zaman hepsini yıkamaya başlarım.şimdi daha erken diye düşünüyorum.

selam canlar napıyosunuz
ben 10 gün iznimi aldım yarın başlıcak 9 hazirana kadar yokum:))
ne güzel dimi :))
iş güç olsada ben burdan uzaklaşınca dinleniyorum valla evimle falan uğraşırım ne güzel:)
haftaya da bursaya gidicez hafta içi yani kızımın yatağını falan alıcaz bide perdelere bakıcaz:) orda çok uygunmuş kayınvalidem ben alıcam dedi bakalım:)
benden haberler bu şekilde canlar
sizler naptınız

offf ızlar bayramda ıns bebegıme kot elbıse gıydırmek ıstıyorum ama burda bulamadım netten bakıyorum begenemedım canım sıkıldı ya

oh canım gözün aydın evet işten uzaklaşmak insana iyi geliyor valla iyi bakalım babaannesi alsın kızına başkalarının almasıda iyi oluyor valla bizlerin ıvırık zıvırık o kadar masrafı oluyorki en azından büyük eşyaların ucundan tutan oldumu iyi oluyor bence canım
bizlerde iyiyiz buralarda takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…