offf ızlar bayramda ıns bebegıme kot elbıse gıydırmek ıstıyorum ama burda bulamadım netten bakıyorum begenemedım canım sıkıldı ya
Selam kızlar . a.s.
aMAN ŞEYMACIM canını sıkacak şey bulamamışsın:)))
berrakada hoşgeldin tatlım.
Sier canım ben aldım herşeyi çamaşır filesi bile aldım ama daha yıkamadım haziran başında annem yıkayıp getiricek hepisni(benim tüm eşyalar annemde de) İşte 32. haftada filan yıkanır hastane çantasını da 35de filan hazırlarım diyorum zaten ev hastane yakın hastane çıkışımı filan aldım acil 1 durumda tıkar 1 çantaya getirirler o hazır olsa psikolojim bozulacak
bizde kızımla iyiyiz hoş geldin canım
hoşbulduk cnm :)))
ya bende daha hazırlamadım 30. haftadayım ama daha hangi deterjanı alacağıma bile karar vermedim ve hangi marka bez kaç bedeb alacağıma sizce ne yapmalı:sm_confused:
Hoşbuldum canımmm. Nasılsınız bakalım. Sabahtan beri okuyorum ara ara, anca yazabildim. Kociş işe geç gidiyo da. opuyorumnanaktan
Ben hastane çantasını falan hazırlamadım daha, gecelik falanda almadım. Çok mu yavaşım ne. kaydirigubbakcemile3
Ya pazarlarda bile var ben kaç kere gördüm çık pazara al ne olacakki yıkayıp ütülersin
oy oy canım neye sıkmışsın canını daha dur bakalım bulursun elbett sezonluklar çıkacak canım şimdi hep yazlıklar var gerçe antalya eylülde de sıcak olur
oy oy canım neye sıkmışsın canını daha dur bakalım bulursun elbett sezonluklar çıkacak canım şimdi hep yazlıklar var gerçe antalya eylülde de sıcak olur
selam canım hoşgeldinnn
bizim büyüklerde ancak hevesimizi kırıyorlar siz kiracısınız yok ne gerek var odaya falan bi tane park yatak alın yater bu zaten ilk çocuğum heves yapıyo insan ama kocamı bile fşeklediler o da diyo benim kardeşlerim almadı kendi çocuklarına bak ben neden alayım iice sinir oluyorum kaynanam desen ayrı bi hava tutmuş ben alırım beşiği diyo bulmuş bi tane 120 liraya ben görmedim etmedim yok alma dedim ya iyi hoş da insan kendi evine gelcek eşyayı da kendi seçmek istiyo sonuçta offfff offfffffff hoş evime ilk defa gelecek kaynanam bakalım ev hediyesi getirirmi hiç sanmıyorum ama umut işte:)
bizim büyüklerde ancak hevesimizi kırıyorlar siz kiracısınız yok ne gerek var odaya falan bi tane park yatak alın yater bu zaten ilk çocuğum heves yapıyo insan ama kocamı bile fşeklediler o da diyo benim kardeşlerim almadı kendi çocuklarına bak ben neden alayım iice sinir oluyorum kaynanam desen ayrı bi hava tutmuş ben alırım beşiği diyo bulmuş bi tane 120 liraya ben görmedim etmedim yok alma dedim ya iyi hoş da insan kendi evine gelcek eşyayı da kendi seçmek istiyo sonuçta offfff offfffffff hoş evime ilk defa gelecek kaynanam bakalım ev hediyesi getirirmi hiç sanmıyorum ama umut işte:)
Vaaaarrrrrr...yerimseniben
hoşgeldinnn..
Hoşbuldum canımm. opuyorumnanaktan
Ayyyy ben hiç sevmem karışan insanları. İnsan kendi çocuğuna ne istiyosa onu almalı.İlk veya 2. çocuk hiç farketmez. Hadi kıyafet falan hediye olarak alsınlar ama yatak falan insan kendi seçtiğini almalı. Sessiz kalma sende, versin 120 yi sana, sende beğendiğini al, fazla tutarsa üstünü tamamlarsın olur biter. Madem yatak almak istiyo, değil mi ? kaydirigubbakcemile3
nasıl yaniii kayınvaliden hiçmi gelmedi evine ???
Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası
[FONT="
[COLOR="darkred"]canım daha benim bir iğne hazırlığım yok ben yatıyorum annemde okullar kapanınca gelicek kayınvailidemde benimle ilgileniyor zaten şimdi evim boya olacak haziranın 20 sinden sonra hep birlikte bir günde hazırlanır kafama da takmıyorum ben doğuma giderim bir saat içinde lazım olanlar alınır gelinir yeterki bebişler zamanında sağlıklı noksansız kusursuz gelsinler
ben geldim kıslar...
Hastane çantamız hazır yıkanıp konacak benim kıyafetlerin ve bebeğin kıyafetleri var sadece. Roxy aldım ama dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını tavsiye ediyorlar. Odamız gelecek haziranın 14 ünde o zaman hepsini yıkamaya başlarım.şimdi daha erken diye düşünüyorum.
Selam kızlar . a.s.
offf ızlar bayramda ıns bebegıme kot elbıse gıydırmek ıstıyorum ama burda bulamadım netten bakıyorum begenemedım canım sıkıldı ya
hee gelmiyo ama kadın diyo benim oğlumun evi orası :) yani yolunu yapıyo birde kaynanam daha şimdiden diyo kızım evlendiğinde oğlumun yanına yerleşirim diye yaaa o zaman temelli gelmeyi düşünüyo şimdiden gelmiyo ama:)
off neden bilmiyorum ama acaip gerginim bugün yani iş yerinde önüme gelene kızasım varr
bide sağolsun biri bana drumla ilgili kötü şeyler yaşayanların hepsini anlattı sinir oluyorum bu saatten sonra dr değiştiricek halim yok ve ayrıca memnunum şimdi kötülemenin ne manası var bende onun gittiği dru beğenmiyorum ve kötü şeyler duyuyorum
bu arada bizimde bebek arabamız mama sandalyemiz falan tamam şimdi telsiz,oyun halısı, kırmızı özellkle kırmızı tulum ve hastane çıkışı bi kaç patik tulumların rengine uygun , projektör, ve benim göğsümle ilgili ihtiyaçlarım kaldı
yok sadece bi kere geldi o da evlenmeden önce evi dizmeye o izmirde oturuyor da o yüzden düşün artık:) 8 aylık evliyim daha yeni geliyo o da bizim ısrarlarımızla gel gel gel diye diye ancak yani gelmişti işte bi gün kaldı onda da annem dizmişti bütün eşyaları hiçbi iş yapmadan gitti birde evi hiç beğenmedim ne biçim ev dedi moralimi bozdu
Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası
off neden bilmiyorum ama acaip gerginim bugün yani iş yerinde önüme gelene kızasım varr
bide sağolsun biri bana drumla ilgili kötü şeyler yaşayanların hepsini anlattı sinir oluyorum bu saatten sonra dr değiştiricek halim yok ve ayrıca memnunum şimdi kötülemenin ne manası var bende onun gittiği dru beğenmiyorum ve kötü şeyler duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?