2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf ızlar bayramda ıns bebegıme kot elbıse gıydırmek ıstıyorum ama burda bulamadım netten bakıyorum begenemedım canım sıkıldı ya

oy oy canım neye sıkmışsın canını daha dur bakalım bulursun elbett sezonluklar çıkacak canım şimdi hep yazlıklar var gerçe antalya eylülde de sıcak olur

Selam kızlar . a.s.

selam canım hoşgeldinnn

aMAN ŞEYMACIM canını sıkacak şey bulamamışsın:)))

berrakada hoşgeldin tatlım.

Hoşbuldum canımmm. Nasılsınız bakalım. Sabahtan beri okuyorum ara ara, anca yazabildim. Kociş işe geç gidiyo da. opuyorumnanaktan

Ben hastane çantasını falan hazırlamadım daha, gecelik falanda almadım. Çok mu yavaşım ne. kaydirigubbakcemile3

bizim büyüklerde ancak hevesimizi kırıyorlar siz kiracısınız yok ne gerek var odaya falan bi tane park yatak alın yater bu zaten ilk çocuğum heves yapıyo insan ama kocamı bile fşeklediler o da diyo benim kardeşlerim almadı kendi çocuklarına bak ben neden alayım iice sinir oluyorum kaynanam desen ayrı bi hava tutmuş ben alırım beşiği diyo bulmuş bi tane 120 liraya ben görmedim etmedim yok alma dedim ya iyi hoş da insan kendi evine gelcek eşyayı da kendi seçmek istiyo sonuçta offfff offfffffff hoş evime ilk defa gelecek kaynanam bakalım ev hediyesi getirirmi hiç sanmıyorum ama umut işte:)

Benimde alındı herşeyi ama dediğim gibi yıkama ütüleme ve çanta hazırlama işi kaldı..benimde haziran ortası gibi annem gelcek izmirden o zaman yaparız diye düşünüyodum ben ama şimdi okuyunca hazır olsun diye..ondan arada kaldım şimdi..neyse olmazsa h.sonu bakarım artık..

dediğim gibi ben araştırdım genelde dalan roxi sabun tozu demişler daha çok.bitkisel bişey bende görmüştüm markette..ondan alcam..bez içinde en 1 tane prima bi tane molfiks mi alsam acaba..ondan sıonrada karar veririz diye düşünüyorum..

yok canım bende daha hiçbirşeyyyy almadımmm o zaman ben gerçekten yavaşım

Ya pazarlarda bile var ben kaç kere gördüm çık pazara al ne olacakki yıkayıp ütülersin

pazarda hıc bakmadım dur bıde ora bakayım:)

oy oy canım neye sıkmışsın canını daha dur bakalım bulursun elbett sezonluklar çıkacak canım şimdi hep yazlıklar var gerçe antalya eylülde de sıcak olur

ınsallah cıkar canım burda hep 9. aydan baslıyo elbısler..

selam canım hoşgeldinnn

Hoşbuldum canımm. opuyorumnanaktan

Ayyyy ben hiç sevmem karışan insanları. İnsan kendi çocuğuna ne istiyosa onu almalı.İlk veya 2. çocuk hiç farketmez. Hadi kıyafet falan hediye olarak alsınlar ama yatak falan insan kendi seçtiğini almalı. Sessiz kalma sende, versin 120 yi sana, sende beğendiğini al, fazla tutarsa üstünü tamamlarsın olur biter. Madem yatak almak istiyo, değil mi ? kaydirigubbakcemile3

nasıl yaniii kayınvaliden hiçmi gelmedi evine ???

yasakkelime
Vaaaarrrrrr...yerimseniben
hoşgeldinnn..

evet canımyok bende sessiz kalmıyom kocişimde sağolsun ama insan biraz anlayışlı olur demi kıyafetleri zaten aldılar allah razı olsun yine de gerçi hep benim aldıklarımın aynılarını almışlar yani bi üründen bi kaç tane oldu olsun dedim ama yatak konusuna gelince hoooooppp dedik demiyasakkelime

nasıl yaniii kayınvaliden hiçmi gelmedi evine ???

yok sadece bi kere geldi o da evlenmeden önce evi dizmeye o izmirde oturuyor da o yüzden düşün artık:) 8 aylık evliyim daha yeni geliyo o da bizim ısrarlarımızla gel gel gel diye diye ancak yani gelmişti işte bi gün kaldı onda da annem dizmişti bütün eşyaları hiçbi iş yapmadan gitti birde evi hiç beğenmedim ne biçim ev dedi moralimi bozdu

off neden bilmiyorum ama acaip gerginim bugün yani iş yerinde önüme gelene kızasım varr
bide sağolsun biri bana drumla ilgili kötü şeyler yaşayanların hepsini anlattı sinir oluyorum bu saatten sonra dr değiştiricek halim yok ve ayrıca memnunum şimdi kötülemenin ne manası var bende onun gittiği dru beğenmiyorum ve kötü şeyler duyuyorum

bu arada benim kayınvalidem de gelmez hiç 4 senelik evliyim toplasam 10 kere gelmiştir aynı şehirdeyiz ama gelmez bide çalışınca o hafta sonları hep gezmek istiyor daraltıyormuş ev

Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası

hee gelmiyo ama kadın diyo benim oğlumun evi orası :) yani yolunu yapıyo birde kaynanam daha şimdiden diyo kızım evlendiğinde oğlumun yanına yerleşirim diye yaaa o zaman temelli gelmeyi düşünüyo şimdiden gelmiyo ama:)

Cnm senin durumundan dolayı öyle olması normal..bizler bile daha yeni yeni tamamlıyoruz işte ihtiyaçları gezebildiğimiz halde yanii..dediğim gibi herşeyin başı sağlık tabiiki..gerisi boş.ama bi yandanda mantıklı gibi çantayı hazırlamak diye düşündüm birden de..ne olur ne olmaz erken gelirse bebişler çok zor olur bazı şeyler..tabi allah korusun zamanında gelsinler de ihtimal işte..insan birazda hazır edip bitirmek istiyo bazı şeyleri..

Hoşgeldin ..
çantana kıyafet harici neler koydun cnmm..olmazsa bende senin gibi kıyafet harici şeyleri hazırlayıp koyayım olmazsa..bu arada sen 2 çantamı yaptın..diyolar ya 1 tanesi anne için 1 tanesi bebek için ayrı yapın diye..daha rahat daha iyi oluyomuş öyle..
Selam kızlar . a.s.

offf ızlar bayramda ıns bebegıme kot elbıse gıydırmek ıstıyorum ama burda bulamadım netten bakıyorum begenemedım canım sıkıldı ya

Şeymacım kızlara çok şeyler var merak etme bulursun cnm..

Dert etme cnm..eski insanlar büyükler biraz öle oluyo işte.onların zamanında böyle şeyler olmadığı için görmedikleri için bunlar çok geliyo bide masraflı geliyo onlar için..sen açık açık söyle k.validene..ben herşeyini kendim görüp beğenerek almak isterim de..beraber gidin yani.sana alcağı şeyler varsa sende ol sen beğen..öle kafasına göre almasın tabii..ben mesela geçen hafta k.validemle gittim.ben beğendim o aldı :)))))

siercim sanki oğlunun parasını harcıyom sonuçta bende çalışıyorum tamam borçlarımız var ama allaha şükür idare ediyoruz ama ne bileyim ya hele bi gelsin de buraya ben onu götüreyim ladırayım

bu arada bizimde bebek arabamız mama sandalyemiz falan tamam şimdi telsiz,oyun halısı, kırmızı özellkle kırmızı tulum ve hastane çıkışı bi kaç patik tulumların rengine uygun , projektör, ve benim göğsümle ilgili ihtiyaçlarım kaldı

Kızının evine yerleşsin.kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso

Sen memnunsan kimsenin dediğine bakma canım, belki onlara doktorun kötü bi anı denk gelmiştir , ondan beğenmiyolardır.

Sier'cim hoşbuldum. Alıntı yapmışsın mesajı ama cevap yazmamışsın. Ben de "hoşgeldin " dediğini düşündüm . :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Mama sandalyesini ne marka aldın canım . Ben de almak istiyorum ama karar veremedim henüz.Var mı resmi falan ? hihoyyyt

kızlar bayramda ıns bebısler 1 1.5aylık olcaklar ya 3 aylıklar ıcın olan elbıseler olur mukı.???

Neeeeeee alla allaaa o da iyiymişşş..gerçi benim k.validede aynı sokakta oturduğumuz halde senede 3-4 defa gelir öle pek hevesli değildir ama bölesi daha iyi.zaten biz hemen hemen her gün ordayız.yemek için filan..biz kocamla bütün yüzsüzlüğümüzle kullanıyoz valla onları napalım ama..normalde gelinler yakın oturmayı istemez ya bizdeki durum tam tersi k.valide yakın oturduğumuz için bize bazen şakayla karışık laf sokar hihihihii..eşimde bende tınlamayız hiçç..eşimede bişey diyemez zatenn..bi de kendi evimize giderken evlerini soyup gidiyoz bazen..dolaptan yiyecek alıyoz o gün markete pazara gittilerse istifleniyozz..çok güzel oluyo yanii..k.pederimde çok iyidir ne gerekiyosa burdan al kızım der hep bana :))))) bende alıyommm ...:))))))))))

Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bence dr konusu biraz kısmet şans işi..kimine iyi gelen dr öbürüne iyi gelmez..o yüzden sen kafana takma..dr una güven..kimseyi de dinleme.sen memnunsan sorun yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…