kızlar bayramda ıns bebısler 1 1.5aylık olcaklar ya 3 aylıklar ıcın olan elbıseler olur mukı.???
Neeeeeee alla allaaa o da iyiymişşş..gerçi benim k.validede aynı sokakta oturduğumuz halde senede 3-4 defa gelir öle pek hevesli değildir ama bölesi daha iyi.zaten biz hemen hemen her gün ordayız.yemek için filan..biz kocamla bütün yüzsüzlüğümüzle kullanıyoz valla onları napalım ama..normalde gelinler yakın oturmayı istemez ya bizdeki durum tam tersi k.valide yakın oturduğumuz için bize bazen şakayla karışık laf sokar hihihihii..eşimde bende tınlamayız hiçç..eşimede bişey diyemez zatenn..bi de kendi evimize giderken evlerini soyup gidiyoz bazen..dolaptan yiyecek alıyoz o gün markete pazara gittilerse istifleniyozz..çok güzel oluyo yanii..k.pederimde çok iyidir ne gerekiyosa burdan al kızım der hep bana :))))) bende alıyommm ...:)))))))))
siercim sanki oğlunun parasını harcıyom sonuçta bende çalışıyorum tamam borçlarımız var ama allaha şükür idare ediyoruz ama ne bileyim ya hele bi gelsin de buraya ben onu götüreyim ladırayım
bu arada bizimde bebek arabamız mama sandalyemiz falan tamam şimdi telsiz,oyun halısı, kırmızı özellkle kırmızı tulum ve hastane çıkışı bi kaç patik tulumların rengine uygun , projektör, ve benim göğsümle ilgili ihtiyaçlarım kaldı
Sier'cim hoşbuldum. Alıntı yapmışsın mesajı ama cevap yazmamışsın. Ben de "hoşgeldin " dediğini düşündüm . :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Elbiseler falan zaten 0-3 ay diye ayrılmıyo mu canım. Yani şöyle 0-3 ay tek beden, 3-6 ay tek beden, 6-9 ay tek beden. Bilmem anlatabildim mi. Bu arada mevlüt var, bayram var, bayramdan bir hafta sonrada kardeşim evleniyo .kaydirigubbakcemile3 Kızımı bol bol süslüycem. kaydirigubbakcemile3
Ayyy kız bebekler için çok güsellll şeyler var yaa..bayılıyorum bende..allah hepinize ağzınızın tadıyla giydirip süslemeyi nasip etsin bebeişlerinizi :)) bizde geçen bebek odamıza halı bakıyorduk.şagi diyolar ya o tarz istedim..neyse..oda mavili-kremli olcağı için ayrıca dolapta öle mavili-kenarları kremli..halıyıda krem düz renk almayı istedim.laminantlarda koyu olunca hem açar diye..düz renklere bakarken bazı halılarda kendiliğinden sim filan vardı şimdi öle şeyler moda ya..k.valideyle bakıyoruz.eşim daha biz bişey demeden hayatta olmaz erkek odasına öle halımı olurmuş filan izin vermem dedi..bizde güldük daha dur almıyoz zaten filan dedikk..amanınn erkek babası da böle bişey oluyo heralde dediimm hihihi..bide geçen kapı süsümüzüde aldık k.valideyle.tabi biliyonuz tüllü müllü oluyo onlar..bende biraz büyük tüllü olanlardan aldımm gösterişli olsun diye..yine eşim bu ne yaa dediii..gelinlik gibi..erkek çocuğa olmaz böle şeyler dedi..iyiki kız doğurmuyon dedi bana öle olsa kimbilir neler alır neler yaparsın diyo bana..valla bol bol gülüyorum kocama iyice erkek babası moduna girdii napayımm...kaydirigubbakcemile3
Kız genelde onu kaynanalar yapar ama .:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3
efettttt..ama durumu biz lehimize çevirdik işte görüyosunnn...kaydirigubbakcemile3
Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası
Kızının evine yerleşsin.kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
bende öyle diyom ama :) kadın kafaya koymuş gerçi ben daha evlenmeden dedim ev ev üstüne olmaz diye en fazla altlı üstlü otururum o kadar fazla birşey de beklemyin dedim çünkü gerçekten kötü olur bi şey söylersin alınır kırılır kırmak ta istemem kaynanam iidir aslında bazı huyları da olmasa ama o kadar kusur kadı kızında da olur cnmkaydirigubbakcemile3
Evet cnm haklısın sonuçta bizlerde çalışıyoruz..o gelince de ki; anne şurda şunlar şunlar var alacağın şeyler için gidelim bakalım de..o da bişey diyemez kuzu kuzu gider senle.sende zevkine göre orda beğenirsin aldırırsın cnm :))))))))))
eyle yapmayı düşünüyom zatine kadan kötüyüm yaffff
nese kıslar ben kactım... yarın annemın arkadasının bebegının mevludu var hedıye almaya gıdıcez hepınızı optum gorusuruz
nese kıslar ben kactım... yarın annemın arkadasının bebegının mevludu var hedıye almaya gıdıcez hepınızı optum gorusuruz
Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz bakıp kaçalım dedik :)
kizlar merhabalar uzun zamandir yazamadim ve girip okuyamadim umarimki hepiniz cok iyisinizdir. Ben ve kizim cokkk iyiyiz hala istanbuldayiz bu hafta sonu donuyoruz artik italyaya. Detayli ultrasona girdik herseyimiz normal cikti cok sukur. Bu arada baskanim kizimizin adinda ufak bir degisiklik yapma karari verdik LARA YESIM olacak insallah. Hepinizi operim. Bal bocugum sohocugumu ayrica operim. :))
ben geldim yine
off içim şişti
merhaba bende italyada yasamaya basladım.esımın ısınden dolayı yenı geldık.sana ıtalya ıle ılgılı sormak ıstedıklerım var.yardımcı olursan maıl adresımı yazayım.cevabını beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?