2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bayramda ıns bebısler 1 1.5aylık olcaklar ya 3 aylıklar ıcın olan elbıseler olur mukı.???

Elbiseler falan zaten 0-3 ay diye ayrılmıyo mu canım. Yani şöyle 0-3 ay tek beden, 3-6 ay tek beden, 6-9 ay tek beden. Bilmem anlatabildim mi. Bu arada mevlüt var, bayram var, bayramdan bir hafta sonrada kardeşim evleniyo .kaydirigubbakcemile3 Kızımı bol bol süslüycem. kaydirigubbakcemile3

Kız genelde onu kaynanalar yapar ama .:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

siercim sanki oğlunun parasını harcıyom sonuçta bende çalışıyorum tamam borçlarımız var ama allaha şükür idare ediyoruz ama ne bileyim ya hele bi gelsin de buraya ben onu götüreyim ladırayım

Evet cnm haklısın sonuçta bizlerde çalışıyoruz..o gelince de ki; anne şurda şunlar şunlar var alacağın şeyler için gidelim bakalım de..o da bişey diyemez kuzu kuzu gider senle.sende zevkine göre orda beğenirsin aldırırsın cnm :))))))))))

Güle güle kullanın..tulum niye özellikle kırmızı..bi de oyun halısı derken hani üzerlerinde dönence gibi oyuncakları halının üstünde objeler ayna vs olan tarzdakilerdenmi bahsettin acaba??

Sier'cim hoşbuldum. Alıntı yapmışsın mesajı ama cevap yazmamışsın. Ben de "hoşgeldin " dediğini düşündüm . :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Evet cnm aynen..hoşgeldiniz demiştim )))

efettttt..ama durumu biz lehimize çevirdik işte görüyosunnn...kaydirigubbakcemile3

Ne güzel hiç gelmemiş kaynanası

nese kıslar ben kactım... yarın annemın arkadasının bebegının mevludu var hedıye almaya gıdıcez hepınızı optum gorusuruz

merhaba bende italyada yasamaya basladım.esımın ısınden dolayı yenı geldık.sana ıtalya ıle ılgılı sormak ıstedıklerım var.yardımcı olursan maıl adresımı yazayım.cevabını beklıyorum.

canım o arkadaş eskisi gibi girmiyor artık ne oldu bende merak ediyorum ama bilgin olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…