2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayım ya kimse yazmıyor diye hikaye okuyordum canım kuşum sen mi geldin çok özledim ben seni. Giderken kargomu alıcam çok heyecanlıyım naaptın?

Ben anneme gidicem yemeye çünkü sonra annemle babam 3 gün yoklar geziye gidiyorlar napıcam ben annemsiz 3 gün üfffff. Biz de belki eşimin dayısına gideriz yakın zatyen 1 gece kalır geliriz izmitte yaşıyorlar

ben hiç birşey yapmadım acıkınca kaynanama ineceğim canım annem yaaa :))) (yalaka gelin modu)

Burdayım ya kimse yazmıyor diye hikaye okuyordum canım kuşum sen mi geldin çok özledim ben seni. Giderken kargomu alıcam çok heyecanlıyım naaptın?

ahhh şükür kavuşturana benden 8 dakika önce yazmısın mesajını .
yaptım işlerimi valla ütümün büyük bi bölümünü bitirdim gerisini akşama..
evi topladım.aşağıya indim yemeğimi yaptım salata cacık yaptm yeter
bu akşamlık tek çeşitt aaaa yaz şindi dimi ama...fırına attım yemeği
kaynanama sen bakarsın dedim çıktım yukarıkaydirigubbakcemile3

Nurcancım en iyisi valla ama ben kayınvalidemin yemeklerini yiyemiyorum ki annem süper yapar şimdi o gelince ben aç kaldım annem çaktırmadan getirip yedirir bana en son öyle yapmıştı ya da iş yerinde yiyip gidiyordum

oooo ne çorbası kız
ben de yemeğimi yaptım salata yaptm cacık yaptım mmmm
canınız çeksin biras:))))

Şehriyeli tavuk çorbası yaptım, pilav da hazır. Eşim tavuktan hiç hoşlanmaz , şimdi bir de sebze yemeği yapmam lazım onun için. Çooook yemek seçer kendisi. Et, tavuk, balık ve mantardan hiç hoşlanmaz. kaydirigubbakcemile3

Nurcancım en iyisi valla ama ben kayınvalidemin yemeklerini yiyemiyorum ki annem süper yapar şimdi o gelince ben aç kaldım annem çaktırmadan getirip yedirir bana en son öyle yapmıştı ya da iş yerinde yiyip gidiyordum

Ben anneme gidicem yemeye çünkü sonra annemle babam 3 gün yoklar geziye gidiyorlar napıcam ben annemsiz 3 gün üfffff. Biz de belki eşimin dayısına gideriz yakın zatyen 1 gece kalır geliriz izmitte yaşıyorlar
ayyy kıyamam sana ben anne kuzusun kız sen daha ben annemden ayrılalı ohoooo
şimdi tel görüşmesi bile yok denecek kadar işte...

ben hiç birşey yapmadım acıkınca kaynanama ineceğim canım annem yaaa :))) (yalaka gelin modu)

ayyy nurcan nasıl oluyor o iş yaa şunu banada öğretsene kuzum nasıl oluyor?
yani kaynanan yemek yapıo aşaıda sana gel demiyo mu ya da sen mi inmiyorsun yemek
yaparken nasıl oluyor hazır sofraya mı iniyorsunuz.valla bak ben şimdi heeeepsii yaptm
yukarı çıktım 6 bucuktada aşağı inicem masayı hazırlıycam falan.sonrada bılaşıklar
ondan sonra yukarı..bulaşık işini napıonuz peki o mu yıkıo sizde ay çok merak ediyorm
başka gelin-kaynanalı evleri ben yaaa....

Ay ne hamaratsınız benim de evde semizotu yemeğim mercimek yemeğim 1 de tarhana çorbam var malum haftasonu stoklu yapıyorum 2 şer gün yiyoruz. Ama bugün anneme gidicez yarın yeriz artık makarnam da var

benimki yapıyor didemcim güzel kimisi tutturamıyor işte el varrrr el varrr :)

Kıskanma kız nurcanı. Ne güzel kaynanası yapıyor ama o da fena kaynana hala alışverişe çıkmadı gıcık ediyor nurcannı

aaaa ne zor kıs senin işin.benim eşim tek tavuktan pek hoşlanmaz.kıymalı yemeklere bayılır hem de ağzının tadı öyle bişeydir ki bunun salçası fazla yağı az diyebilecek kadar anlar yemeklerden..birde hiiiç çekinmeden söyler pat diye yemek konusunda olmamışsa olmamıştır.ama ben öğrendim artık onun sevdiği tarz yapıorum hatta annesininkilerden bile daha çok beğenir oldu valla....

Çok acıktım ya şimdi gidicem evde inicem arabayı alıcam kargoya gidicem oradan eczaneye demir hapım bitti sonra anneme babam gelcek eşim gelicek de yiyicez oooooooo.

Benim de eşim yemeklerime bayılır tabi annesi yapamıyor diye ama annemin yemekleri benimkilerden güzel olur ama eşim nedense seninki daha güzel diyor daha yağsız yapıyorum o yüzden sanırım . Bir de eşinin yapması hoşuna gidiyor ama kocişim rejimde o yüzden sebze yada ızgara yapıyorum hep

Bu arada 15dkya mesaim bitiyor kızlar eve beraber gittiğim kişi hadi derse çat diye çıkarsam kızmayın şimdiden iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…