2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunaldım ya offff..burası da çok sıcak zaten..pzartesiye deli gibi işim var bi yandan sanki sürekli kafamda bi yandan da umrumda değil...saat 6 olsada şurdan bi atsam kendimi dışarıııkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: Tabağını toplayınca yumuşak mı oluyormuş? :roflol:

bunaldım ya offff..burası da çok sıcak zaten..pzartesiye deli gibi işim var bi yandan sanki sürekli kafamda bi yandan da umrumda değil...saat 6 olsada şurdan bi atsam kendimi dışarıııkafamçokkarıştı

İzmir saat 5 itibariyle 31 derece. Düşün artık gece nasıl sıcak olacak??

siercim sen işi bilmiyon şten gidecen eve ay yoruldum uykum var de çekil odana yat bak nasıl paşa paşa yapıyo:) tabi içinde varsa şimdi de patatesleri soy ben gelene kadar dicem ama kızar herhalde yemek işlerini sevmiyo

Ben geldiiimmm...

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

ya çok güldüm canım ya varya senin kocanda amma fenaymış he yumuşak olur

kızlar ben oğluşum için bi tane defter aldım..ona ilerde okusun diye hislerimi, düşüncelerimi,sevgimi,özlemimi,yaşadıklarımı anlatıyorum..geçen gün bizimki ne dese beğenirsiniz??boşuna yazıyosun o kdar şeyi..oğlan çocuğu sallamaz öyle mektupları falan..nasıl sinirlendim delirdim anlatamam..bi yandan da içime kurt düştü..acaba boşamı uğraşıyorum gerçekten değer vermicekmi benim yaşayıp hissedip yazdıklarımamafoldumben

Ya kızlar size şaka gibi geliyor istediğin kadar nazlan gir yat adam umursamaz ki oturur tost yapar yer tost makinasını yağları bırakır ortada sonra göbeğini kaşıya kaşıya tv izler sonra da yatar uyur her yer kül durman.

yavrum nasıl tekmelemeye başladı üzülme annecim ben babam gibi olmıcam diyo heralde:roflol: başka bir alternatif düşünmek dahi istemiyorum...

evet katılıyorum aynen öyle olur..ama ne yazıkki yaşları nerdeyse 30 olmuş adamların huylarını değiştiremeyiz bu saatten sonra:umursamaz:

:roflol: :roflol: :roflol: Tabağını toplayınca yumuşak mı oluyormuş? :roflol:

Hoşgeldin cnm :))
Yaa ben mutfaktada yardım etsin bana filan dediydim de aklına o gelmiş işte..hani ordaki erkeklerin geneli azcık yumuşak oluyo yaa yemekler filan yapıyolar..benide yemek yaptırcak filan sandı heralde..

Valla hiçte yapmıyo benimki şekerim..istersen hiç yemek yapma,temizlik yapma umurunda olmazki..o yönlerden iyi yani niye yapmıyon sen demez de..valla bizimki patateslerin içine kandi parmaklarınıda kesip atar heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi gün şu domatesleri soy dedimde domateslerin cılkı çıktı suyu muyu kalmadı..eline hiçmi bişey yakışmaz..meyve yicek diyelim.mesela portakal.alır tabağını bıçağını,hani küçük çocuklar derler yaa anne kes yicem diye hah aynen ölee..ben güzel kesemiyom sen kabuklarını halletsene der, ki hakkatten canı çıkıyo kendi yapınca biliyorum yanii..

gülaylacım sen üzülme eskidenmiş o erkeklerin duygusuz olduğu zamanlar şimdiki nesil daha çok değer veriyo hele ki bizim çocuklarımız daha çok değer verir daha bi hisli olacaktır eminim sen yine de yap baktın babasına benziyo göstermezsin bile:) kendine saklarsın neler yaşamışım diye açar bakarsın takma kafana

benimkide tam tersi bir defter alalım yaşadıklarını yazki sıpa okusun senin kıymetini çok iyi bilsin diyorrr

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

ya çok güldüm canım ya varya senin kocanda amma fenaymış he yumuşak olur

Hoşbulduuukkk...

:roflol: :roflol: Benim kocam ben hasta olsam da iş bekler benden. Baktı ki ölüyorum hastalıktan, gece bana bakmaya yeltenir. Kalkar uykusundan ateşime bakar, su getirir, acıkırsam kalkıp bisküvi filan getirir yiyeyim diye. Onun haricinde hep iş bekler. Uyusam bile, kaldırır uykumdan.

suç onlarda değil onu bu şekilde alıştıran anneleri varyaaaa:kedi:
benim kaynanam hala suyunu çayını ayağına getirir oğlunun..yapma derim ama alışmış kudurmuştan beter işte...

:roflol::roflol:çok iyi fikir tatlım hiç aklıma gelmemişti:roflol::roflol:

[
Valla hiçte yapmıyo benimki şekerim..istersen hiç yemek yapma,temizlik yapma umurunda olmazki..o yönlerden iyi yani niye yapmıyon sen demez de..valla bizimki patateslerin içine kandi parmaklarınıda kesip atar heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi gün şu domatesleri soy dedimde domateslerin cılkı çıktı suyu muyu kalmadı..eline hiçmi bişey yakışmaz..meyve yicek diyelim.mesela portakal.alır tabağını bıçağını,hani küçük çocuklar derler yaa anne kes yicem diye hah aynen ölee..ben güzel kesemiyom sen kabuklarını halletsene der, ki hakkatten canı çıkıyo kendi yapınca biliyorum yanii..[/QUOTE]

benimki de yemek işlerinde solda sıfır maalesef birde o olsa tadından yenmeyecek şimdi diyonuz ki sen kadın değilmisin neden herşeyi kocandan bekliyon diye haklsınız ama ne yapayım bir yandan da ilgi bekliyo bende diyom işlerim bitmeden ilgilenemem o da işlerimi yapıyo sağolsun yardımcı oluyo tamamen duygusal yani:kedi:

Hoşgeldin cnm :))
Yaa ben mutfaktada yardım etsin bana filan dediydim de aklına o gelmiş işte..hani ordaki erkeklerin geneli azcık yumuşak oluyo yaa yemekler filan yapıyolar..benide yemek yaptırcak filan sandı heralde..

Ee o mantığa göre aşçılar da yumuşak olurdu. Ben inanmam öyle şeylere. Pek bir kalpsiz görünürüm ama benim oğluşum başının çaresine bakacak.

kızcelerim ben heran çıkabilirim size şimdiden iyi haftasonları güzel güzel dinlenin bakalım benim nasıl geçecek ağustos annelerinden kaynanalardan inicilere direk geçiş yapabilirim herhaldekaydirigubbakcemile3:roflol:

Ayy cnm kızma ama çok güldürdün beni şimdi yaaa :))))) Ay al senin kocişi vur benimkine vallaaa..boşverr üzülme sen bakma onun dediklerineee..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide öle tostta yapamaz ama dışardan yer valla..evde varmış yokmuş anlamazda lafta söylemez..

Ahh cnm sende katıl aramızaa..bi pınar gelmesin :dilcikar::dilcikar: onun kocişi iş yapıyoooo..

suç onlarda değil onu bu şekilde alıştıran anneleri varyaaaa:kedi:
benim kaynanam hala suyunu çayını ayağına getirir oğlunun..yapma derim ama alışmış kudurmuştan beter işte...

Kesinlikleee..bizde k.valideye gittiğimizde annesi koyar hep çayını..yemek yeriz anne şunu versene,yoğurtta koysana,pul biber versene vs vs istekleri de hiç bitmezz..bendende istemez allahtan ordayken..bende salağa yatarım bananeee..o da öle yetiştirmeseymiş oğlunu..yapsın o zaman halen dimi ...:umursamaz:

Tamamdır. Şimdiden söyleyeyim o zaman kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…