2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah cümlemiz vaktinde doğururuz kızlar ya. En azından 35.haftadan sonra başlayalım...=)))

en büyük dileğimiz zamanında sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak allahım bebeklerimizn acısını yaşatmasın

Amin canım amin inşallah.

Bu arada maşallah 32.haftaya girmişsiniz tatlım ya maşallah.:Saruboceq:hihoyyyt

canım bendede oluyor hemde sıksık nefes alamıyorum sankı boğazıma bısı duruyo esime soledım bebek yapıop zannedıyordum oda yalancı kasılmalar dedı ama hıc daha saat tutmadım bazen arka arka oluyor

Kızlar yeniden herkese merhaba,
Zaman geçtikçe hepimizin şikayetleri aynı olmaya başladı, sabah uyanınca yada akşam bir yerden gelince bıçak gibi bir ağrının saplanması, kasılmalar, kramplar, fazla yürüyüş yapamayışımız, ayaklarımızın şişmesi varislerimizin hergeçen gün artması, göğüs altı ve karın çevrelerinin boşalması bebeğin yavaş yavaş aşağıya inmesinin göstergesi olmalı. Artık doğumumuzun yaklaştığının kesin belirtileri ama korkulacak bişey yok bu sayede kramplara ve kasılmalara alışıyoruz arkadaşlar cesaretlenmemez için çok şey var, bu yüzden;
Mutlu bi son, mutlu bi bebek, mutlu bi annelik için ne diyoruzzz ??? Normal Doğuummmmmm diyoruzz :))) Öpüyorumm cookkk

iyi geceler güzel anneler hafta sonu piknikteydik oğluşumla temiz hava aldık yarın bebeğimin kıyafetlerini almaya gidiyorum resim çeker koyarım
alyıldız benimde seninkiyle aynı çıkmıştı 154 ama sonraki 100lük yükleme iyi çıktı inşallah seninde öyle çıkar nurcancım sanırsam sorunun cevabını yukarda verdim hayatım
neyse kızlar hepiniz kocaman öpüldünüz :)))

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar,

Biz yine tüm hafta sonu enerjik 1 şekilde kızımla gezdik. Eşimin dayılarına gittik orada şenlikler vardı gezdik dün 5de eve döndüm 7de misafir geldi (o da hamileydi 5 haftalkaık daha. O zamanlarımızı hatırladım...)Umarım herkes iyidir. Bu arada 32. haftaya da geldik Masal'Imla darısı daha 5-6 haftaya

günaydın didemimŞeniz
ooohh ne güzel gezmişsiniz biz de gezdik eğlendik haftasonu çok yoğun
ama bi okadar da güzeldi.

Oğlum bütüüüüün gece hiç durmadı ama ben mışıl mışıl uyudum.uykumun arasında tekmelerini saydımkaydirigubbakcemile3istediğin kadar tekmeler oğllum dedim.çünkü
deli gibi uykum vardı çok yorulmuşum haftasonu.kaydirigubbakcemile3etkilemedi bile vallahi uykumukaydirigubbakcemile3

Günaydın canım.

Valla özlüyorum sizi haftasonları doruk bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Kızlar benim kızımın tekmeleri çok sertleşti ve cidden bu hafta durmuyor ama ben çok memnunum:)))) Açık görüşe 1 hafta kaldı tabi rapora da...

BÜtÜn annecıklere ve meleklerıne gÜnaydınlar:)))))) gÜnÜmÜz haftamız aydın olsun gÜzel olsun saĞlıklı olsunnnn ( medıne dılencısı gıbı oldu:)))))))))

Pınarcım günaydın sana ve bebişine de sağlıklı huzurlu güzel 1 hafta dileriz. Umarım hiç 1 sorun yoktur meleğin de iyidir...

günaydın annecikler..opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım?ben hafta sonu o kadar gezmişim ki hala bacaklarım ağrıyoo..derdim neyse o kadar bilmiyom walla..o kadar gezdim kendime yazlık bir elbise bulamadım ya:gitme:

sanada günaydın kuşummm şimdilik benim kızım ii gibi görünüyo ama tabi bel ağrılarını ve kas ağrılarını saymazsam bende iyi gibiyim sen nasılsın

günaydın annişler.......
sizleri hep takip ediyordum ama yazacak vaktim yoktu
iş ve yanında aöf çalışıordum finalleri atlattık b u hafta sonu
artık sohbetler de ben ve olum da varısssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…