2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun...Neyseki erken doğumu atlatmışsın:)) Sana normal doğum yapmak için bir alıştırma olmuş öyle düşün bence, peki çok korkulacak bişey mi kasık ağrıları falan krampların oldu sanırım, bende normal doğum düşünüyorumda neler hissettin???

saol canım.aslında öyle çok kuvvetli bi ağrı değildi.ama uzun süre geçmedi.benimkasıklarımda hep bi ağrı var zaten.mesela bişey giymek için ayağımı falan kaldırdığımda kasılır gibi oluyor hemen.
bende korkuyordum ama insan bebeğinden başka bişey düşünemiyor.doktor öyle deyince sadece oğlum geldi aklıma daha çok küçüktü yaşayamaz diye düşündüm.doğum falan hiç aklıma gelmedi..

tünaydınlar ve iyi h.sonları diliorummmm:)
Oğlumu özledim salı gelsede görsem:)
Nerede hareket etse karnımın şekli değişio ve şişip çok sert oluo bazen
Neresi çok merak ediorm konuşup sevince iyice çıldırıo
O içerde ben dışarda kuduruorz:)
Artık dokunduğumu hissediorm çok farklı bi duyguymş gerçekten aaah bi alsak kucaklarımıza koklasak koklasak doyamayz sanırım...

Ayrıca ne zaman 15 güne dşücek kontroller bilgisi olan var mı?

çok geçmiş olsunarkadaşım
Şükür atlatmışsın. Allah ım hayırlı sağlıklı doğumlar yaşatsın hepimize
Sağlıkla alalım yavrularımızı
Az kaldı:) heycan artıo ve günden güne sona yaklaşıorz:)

merhaba :)
benim de salı kontrolum var,cok heyecanlıyım...

dedigin gibi ben de artık hissediyorum sertlikler,mesela bugun sabah yatakta karnımın sag tarafına bi dokundum sert,sanırım poposu :) sevdim oksadım ama ses vermedi,sanırım uyuyordu :)

15 gune ne zaman dusuyor ben de bilmiyorum,bilen var mıı :)

Umarım bu kontrol itibariyle 15 güne düşer ve dahaık görürüz bebişleri:) sırtıda olabilir başıda popişide:)
Öyle olunca elimde olmadan severken karnımı sıkıorm ben içime sokasım gelio :))

benim bebisin basi en son asagidaydi,degismediyse hala popo yukarda olsa gerek :)

kızlarmerhaba,Nasılsınız? Bizde bu sabah felaket kasık ağrısı ile uyandık. Resmen kasığım battı ya bıçak sağlandı gibi oldu. Sonda geçti. Yarım saat sonra yine oldu ama şiddeti daha azdı. Şimdi iyiiyim şükürler olsun. artık çok dikkat etmek llazım.ç30.haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyor arkadaşlar.her gittiğinizdede nst ye bağlanıyorsunuz.

Benimki uzun zamandır kafa ağağıda popo yukarıda. Zaten kafanın olduğu yer daha şiş popoya göre.

Bakalım bizimki ne alemde öğreniriz salı günü:)
1100 felan olmuştur sanırım.. 24+1de 738 gr.dı.

Bide benim bacaklarımdaki bütün damarlarım görünüo yeşil yeşil nie böle oldu acaba

damarlar bende de o sekilde
onceki kontrolde doktorum baktı ve varis corabi yazdi bana

sen de bir goster doktoruna

varis corabi biraz sıkıyor ama faydasını gordum ben

gecmis olsunnn

iyilik canım ne olsun dün gittik bugün geldik(tekirdağa)akşam çok yakın bir arkadaşımın düğünü vardı.düğünü yaptık bugünde erken erken geldik.eşim gitti şimdide karşıda arkadaşının düğünü var:)))o gitti ben de buraya bi bakıym dedim..anlıycağn düğünlerden geçilmiyor bu ara:))))

haaa bu arada ebru giyimden 3 tane tunik aldım çok güzeller ama çok pahalılar dur paylaşıym fotolarını:)))

en sondaki tuniğin aynısı değil ama çok benziyor 3 tanesi 150 lira tuttu yaaa çok para valla içim acıdı ama aldım.((
pijamayıda çok beğenmiştim denedim süper oldu ama 80 lira diyince bırktm bir pijamaya 80 çok geldi valla.

tAM DÜĞÜN SEZONU VALLA. ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN CÜMLESıNıN. SICAKTADA DÜĞÜN YAPMAK ZOR OLSA GEREK. NE GÜZEL MEMLEKETıME DE GıTMıŞSıNıZ YAA.BENDE 2 SENEDıR GıTMEDıM TEKıRDAĞA. ANNEM TEKıRDAĞLI BENıMDE.

tUNıKLERı DE GÜLE GÜLE KULLAN HAYATIM ıYı GÜNLERDE ıNŞALLAH. BEKLıYORUM RESıMLERıNı...

Ay Çok gÜzeller tatlım ıyı gÜnlerde kullan..

Pıjama da Çok gÜzelmıŞ ama 80 tl Çok pahalıymıŞ gerÇekten yaa..

yaaaa:1shok:tekirdağlı mısınız sizde ayy ne güzel..
ben de oradan evlendim istanbuula ama çok özlüyorum tekirdağı denizini sahilini(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…