mrb kızlar..
kendinize çok dikkat edin lütfen.bebeğim 27 haftalıkken gelmek istedi.kasık ağrısıyla hastaneye gittim.oğlum ultrasonda iyiydi.alttan muayene oldum.rahimde yumuşama ve 1 parmak kadar açılma var dedi doktorum.doğum başlayabilir dedi.şok oldum tabi.hemen yatışımı yaptılar serum verdiler.nst ye bağladılar.çok şükür ki devam etmedi.1 gün hastanede kaldım.1 hafta hiç kalkmadan,2 hafta da oturarak ve yatarak ıstırahat ettim.doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi.tabi dikkat şart.en fazla 20 dk ayakta dur,hemen dinlen sonra dedi.buna sebep olanda hastalanmadan önceki 2-3 gün fazla yorulmam.bugün şükür ki 7.ayı bitirdik.şimdi çok iyiyim.zaten evimde kalmıyorum.kayınvalidemdeyim.Allah ondan razı olsun ki,hiç bir iş yaptırmıyor.amacım kimseyi korkutmak değil ama çok dikkat edin.çok dua edin.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.bebişlerin gelmesine çok az kaldı ya:))))
mrb kızlar..
kendinize çok dikkat edin lütfen.bebeğim 27 haftalıkken gelmek istedi.kasık ağrısıyla hastaneye gittim.oğlum ultrasonda iyiydi.alttan muayene oldum.rahimde yumuşama ve 1 parmak kadar açılma var dedi doktorum.doğum başlayabilir dedi.şok oldum tabi.hemen yatışımı yaptılar serum verdiler.nst ye bağladılar.çok şükür ki devam etmedi.1 gün hastanede kaldım.1 hafta hiç kalkmadan,2 hafta da oturarak ve yatarak ıstırahat ettim.doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi.tabi dikkat şart.en fazla 20 dk ayakta dur,hemen dinlen sonra dedi.buna sebep olanda hastalanmadan önceki 2-3 gün fazla yorulmam.bugün şükür ki 7.ayı bitirdik.şimdi çok iyiyim.zaten evimde kalmıyorum.kayınvalidemdeyim.Allah ondan razı olsun ki,hiç bir iş yaptırmıyor.amacım kimseyi korkutmak değil ama çok dikkat edin.çok dua edin.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.bebişlerin gelmesine çok az kaldı ya:))))
tünaydınlar ve iyi h.sonları diliorummmm:)
Oğlumu özledim salı gelsede görsem:)
Nerede hareket etse karnımın şekli değişio ve şişip çok sert oluo bazen
Neresi çok merak ediorm konuşup sevince iyice çıldırıo
O içerde ben dışarda kuduruorz:)
Artık dokunduğumu hissediorm çok farklı bi duyguymş gerçekten aaah bi alsak kucaklarımıza koklasak koklasak doyamayz sanırım...
Ayrıca ne zaman 15 güne dşücek kontroller bilgisi olan var mı?
Umarım bu kontrol itibariyle 15 güne düşer ve dahaık görürüz bebişleri:) sırtıda olabilir başıda popişide:)merhaba :)
benim de salı kontrolum var,cok heyecanlıyım...
dedigin gibi ben de artık hissediyorum sertlikler,mesela bugun sabah yatakta karnımın sag tarafına bi dokundum sert,sanırım poposu :) sevdim oksadım ama ses vermedi,sanırım uyuyordu :)
15 gune ne zaman dusuyor ben de bilmiyorum,bilen var mıı :)
Umarım bu kontrol itibariyle 15 güne düşer ve dahaık görürüz bebişleri:) sırtıda olabilir başıda popişide:)
Öyle olunca elimde olmadan severken karnımı sıkıorm ben içime sokasım gelio :))
Bakalım bizimki ne alemde öğreniriz salı günü:)benim bebisin basi en son asagidaydi,degismediyse hala popo yukarda olsa gerek :)
Bakalım bizimki ne alemde öğreniriz salı günü:)
1100 felan olmuştur sanırım.. 24+1de 738 gr.dı.
Bide benim bacaklarımdaki bütün damarlarım görünüo yeşil yeşilnie böle oldu acaba
kızlarmerhaba,Nasılsınız? Bizde bu sabah felaket kasık ağrısı ile uyandık. Resmen kasığım battı ya bıçak sağlandı gibi oldu. Sonda geçti. Yarım saat sonra yine oldu ama şiddeti daha azdı. Şimdi iyiiyim şükürler olsun. artık çok dikkat etmek llazım.ç30.haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyor arkadaşlar.her gittiğinizdede nst ye bağlanıyorsunuz.
tAM DÜĞÜN SEZONU VALLA. ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN CÜMLESİNİN. SICAKTADA DÜĞÜN YAPMAK ZOR OLSA GEREK. NE GÜZEL MEMLEKETİME DE GİTMİŞSİNİZ YAA.BENDE 2 SENEDİR GİTMEDİM TEKİRDAĞA. ANNEM TEKİRDAĞLI BENİMDE.
tUNİKLERİ DE GÜLE GÜLE KULLAN HAYATIM İYİ GÜNLERDE İNŞALLAH. BEKLİYORUM RESİMLERİNİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?