2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler.......
sizleri hep takip ediyordum ama yazacak vaktim yoktu
iş ve yanında aöf çalışıordum finalleri atlattık b u hafta sonu
artık sohbetler de ben ve olum da varısssssssssss

gunaydın canım bende aöf maduruydum hafta sonu :) gectıde nasıl gectı hıc bılmıyorum :)
hosdelsınız oglusun nasıl benım sıpamı yarın gorcem ınsallah:)

günaydınlar hayırlı sağlıklı haftalar diliyorumm vakit yaklaştıkça sıkınyılar artıyor malesef ama buda hamileliğin süreciii

İnşallah cümlemiz vaktinde doğururuz kızlar ya. En azından 35.haftadan sonra başlayalım...=)))

Bu arada maşallah 32.haftaya girmişsiniz tatlım ya maşallah.:Saruboceq:hihoyyyt[/QUOTE]

canım çok haklısınn 35 ten sonra allahın izni ile daha iyi ve sağlıklı olacak bebeklerimiz
ben allahın izni ile 32 den gün aldım evet canım ama yinede korkularım malesef son bulmadı birde herkeslerde sıkıntılar arttıkça daha stres oluyor insan

canım her şikayeti hafife almamak lazım bendenn size bir tavsiye kasılmalar normal olabilir ama kasık ağrıları bel ağrıları ile birlişince birde düzenli olmaya başladığında yapılacak birşeyin kalmadığı anlamına gelir o yüzden her sıkıntı normal deyip geçmemeliyiz

çok kçtüyüm ben gitsem mi dr.a
Salıdz kontrol vardı ama hiç düzelemedim bn

doktorlarımızı her ay ziyaret ediyoruz onlara ödeme yapıyoruz herhangi bir sıkıntımızda bizlere yardımcı olmaları için çoğumuz özel hastanelere gidiyoruz bence ara yada git için rahat etsin çünkü hamililik süreci hiç bilmediğimiz ve yaşamadığımız bir süreç ne zaman ne olacağı belli olmuyor

günaydın canım çokk iyi yapmışsın ama artık dinlenmeye daha fazla özen göster tatlımmm

GÜNAYDIN ANNECİKLEEEEER
herkese iyi bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan

günaydınn canımm aminnnn

BÜtÜn annecİklere ve meleklerİne gÜnaydınlar:)))))) gÜnÜmÜz haftamız aydın olsun gÜzel olsun saĞlıklı olsunnnn ( medİne dİlencİsİ gİbİ oldu:)))))))))

günayydınnn canımm aminnnn

günaydın annişler.......
sizleri hep takip ediyordum ama yazacak vaktim yoktu
iş ve yanında aöf çalışıordum finalleri atlattık b u hafta sonu
artık sohbetler de ben ve olum da varısssssssssss

günaydınlar canım umarım sınavların iyi geçmiştirrr

gunaydın seker afıyet olsun

günaydınn canımmm

gunaydın canım bende aöf maduruydum hafta sonu :) gectıde nasıl gectı hıc bılmıyorum :)
hosdelsınız oglusun nasıl benım sıpamı yarın gorcem ınsallah:)
cnm aöf işletme 3. sınıfım ve finanasal yönetim dersim biraz sancılı geçti
inşallah geçmişimdir
oğluşum şuan uyyor çok da ii maşallah teyzesiiiii

Ben de ben dehihoyyytözlüyorum valla burayı..
haftasonu bile gün içinde kaçkere sizden bahsettimkaydirigubbakcemile3herkese
anlatıyorum.bu arada düğünüolan arkadaşımın 2 tane yengesi var birinin 8 ayık bebeği.
su veriyor çocuğu lıkır lıkır çok zayıf bir bebek tam zamanında doğdu ama sadece 2kg cuk.hiç kilo alamamış halen zayıf gidiyor.ben de daha küçük sanıyordum.kaç aylık dedim 8 dedi ne zamandır su veriyosun dedim doğduğu günden beri veriyormuş:1shok:dedim ilk 6 ay sadece anne sütü verilir o bebeğin suyunu fazlasıyla karşılar dedim.bana ne dese beğenirsiniz SEN YANLIŞ BİLİYORSUN doğduktan sonra çay kaşığıyla su verilir bebeğe dedi.hiiiiç bakmıyorlar iki elti ikisinin de bebeklerine acıdım vallahi birinin 3 yaşında kızı var kız çişim vaar diye ağlıyor annesi diyo ki yok yok numra yapıyor o diyor kız duramıyor yerinde annesi wc ye götürmeye üşeniyor allahım yaaa.nasıl kızdım nasıl kızdım.burunları akıyor umrunda değil.biz burada neleri düşünüyoruz onlar böyle büytüp bakıyorlar kızlar düşünün yani...

bu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.
neden acaba???göğüslerimde ara ara çok fena sızlıyor..

bu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.

Normaldir tatlım gögüsler büyüor tabi bvenim çatladı gögüslerim karında tek çatlak yok ama gögüsler fena... Ben gayet memnunum valla hamilelikten bu ara kızımla iyi geçiniyoruz:1hug:

ya sizin karnınız nasıl çatlamıyo ya ben çatır çatır çatladım valla

bende catır catır catlayanlardanım gorsen korkarsın valla halada kasınıyor dahada catlıycak heralde ben balık yagı cıkolata kremı liarac hepsını kullandım fayda etmedı catlıycaksa catlıyor

sancıların düzenine bakacaksınız canım saat tutacaksın aynı aralıklarla girip çıkıyorsa korkulur ama diğer gün içersinde düzensiz olan ağrılar normal canımm

valla cnm kader arkadaşımsınnn aklinialirimsmile
sürmediğim şey yok acıbadem sütü yağlar vazalin cacao butter krem bepantene
yine çatladımm ve davamda edioo engelleyemiyorum sabh akşam gün içinde
ama faydasızzzzzzzzzzzzzzzzzz :gitme:
göbek deliğimin altında saydım toplam 12 tane 3cm uzuzluğunda dikine çizgiler varrrr
devam etmesini engellemek için ne yapacağımı bilmiyorum mafoldumben
bilenniniz varsa yadılara açığım bilmiyorumkismile
sanırım benim en büyük dez avantaşım açık tenli olmam ve genetik

gemiş olsun cnm dikkat et kendine göğüs sızısı bende de var ama karnım ağrımıyor çok şükür
süt bekliyorum ben ama gelmiyor:)))
Normaldir tatlım gögüsler büyüor tabi bvenim çatladı gögüslerim karında tek çatlak yok ama gögüsler fena... Ben gayet memnunum valla hamilelikten bu ara kızımla iyi geçiniyoruz:1hug:
aynen cnm karnım benimde birtane bile çatlak yok ama göğüslerim özellikle alt kısımları yol yol oldu.
ben de bilmiyorum cnm valla ama kaşınmıyor kaşınsa kesin çatlıyor derdim.ama göğüslerim felaket kaşınıyor.kaşımak istemesem de kaşıyorum hafiften sonra da çatlıyor işte...
sancıların düzenine bakacaksınız canım saat tutacaksın aynı aralıklarla girip çıkıyorsa korkulur ama diğer gün içersinde düzensiz olan ağrılar normal canımm

ama nasıl sayacağım ki böyle bazen bıçak saplanması gibi oluyor aralarda da burulma
nasıl sayıcam ve saatte kaç kere olursa korkmalıyım..dün akşamüstü çok sık oldu mesela bugün daha az...

bende catır catır catlayanlardanım gorsen korkarsın valla halada kasınıyor dahada catlıycak heralde ben balık yagı cıkolata kremı liarac hepsını kullandım fayda etmedı catlıycaksa catlıyor

bende hiçççç çatlamadım ama ben çok az kilo almama birde çokkk su içmeme bağlıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…