günaydın annişler.......
sizleri hep takip ediyordum ama yazacak vaktim yoktu
iş ve yanında aöf çalışıordum finalleri atlattık b u hafta sonu
artık sohbetler de ben ve olum da varısssssssssss
İnşallah cümlemiz vaktinde doğururuz kızlar ya. En azından 35.haftadan sonra başlayalım...=)))
Kızlar yeniden herkese merhaba,
Zaman geçtikçe hepimizin şikayetleri aynı olmaya başladı, sabah uyanınca yada akşam bir yerden gelince bıçak gibi bir ağrının saplanması, kasılmalar, kramplar, fazla yürüyüş yapamayışımız, ayaklarımızın şişmesi varislerimizin hergeçen gün artması, göğüs altı ve karın çevrelerinin boşalması bebeğin yavaş yavaş aşağıya inmesinin göstergesi olmalı. Artık doğumumuzun yaklaştığının kesin belirtileri ama korkulacak bişey yok bu sayede kramplara ve kasılmalara alışıyoruz arkadaşlar cesaretlenmemez için çok şey var, bu yüzden;
Mutlu bi son, mutlu bi bebek, mutlu bi annelik için ne diyoruzzz ??? Normal Doğuummmmmm diyoruzz :))) Öpüyorumm cookkk
çok kçtüyüm ben gitsem mi dr.a
Salıdz kontrol vardı ama hiç düzelemedim bn
Herkese günaydın iyi haftalar kızlar,
Biz yine tüm hafta sonu enerjik 1 şekilde kızımla gezdik. Eşimin dayılarına gittik orada şenlikler vardı gezdik dün 5de eve döndüm 7de misafir geldi (o da hamileydi 5 haftalkaık daha. O zamanlarımızı hatırladım...)Umarım herkes iyidir. Bu arada 32. haftaya da geldik Masal'Imla darısı daha 5-6 haftaya
GÜNAYDIN ANNECİKLEEEEER
herkese iyi bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
BÜtÜn annecİklere ve meleklerİne gÜnaydınlar:)))))) gÜnÜmÜz haftamız aydın olsun gÜzel olsun saĞlıklı olsunnnn ( medİne dİlencİsİ gİbİ oldu:)))))))))
günaydın annişler.......
sizleri hep takip ediyordum ama yazacak vaktim yoktu
iş ve yanında aöf çalışıordum finalleri atlattık b u hafta sonu
artık sohbetler de ben ve olum da varısssssssssss
gunaydın seker afıyet olsun
cnm aöf işletme 3. sınıfım ve finanasal yönetim dersim biraz sancılı geçtigunaydın canım bende aöf maduruydum hafta sonu :) gectıde nasıl gectı hıc bılmıyorum :)
hosdelsınız oglusun nasıl benım sıpamı yarın gorcem ınsallah:)
Günaydın canım.
Valla özlüyorum sizi haftasonları doruk bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Kızlar benim kızımın tekmeleri çok sertleşti ve cidden bu hafta durmuyor ama ben çok memnunum:)))) Açık görüşe 1 hafta kaldı tabi rapora da...
günaydınlar canım umarım sınavların iyi geçmiştirrr
ii diyelim ii olsun cnm -tatlicadiarzu-
günaydınn canımmm
gemiş olsun cnm dikkat et kendine göğüs sızısı bende de var ama karnım ağrımıyor çok şükürbu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.
neden acaba???göğüslerimde ara ara çok fena sızlıyor..
bu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.
ya sizin karnınız nasıl çatlamıyo ya ben çatır çatır çatladım valla
bu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.
ii diyelim ii olsun cnm -tatlicadiarzu-
iyidir inşallah canım
sanada gunaydın seker :) nasılsın?
iyiyim allaha şükürler olsun canım ufak tefek sıkıntılarım oluyor am onlarda tadı tuzuuu
valla cnm kader arkadaşımsınnn aklinialirimsmileya sizin karnınız nasıl çatlamıyo ya ben çatır çatır çatladım valla
süt bekliyorum ben ama gelmiyor:)))gemiş olsun cnm dikkat et kendine göğüs sızısı bende de var ama karnım ağrımıyor çok şükür
aynen cnm karnım benimde birtane bile çatlak yok ama göğüslerim özellikle alt kısımları yol yol oldu.Normaldir tatlım gögüsler büyüor tabi bvenim çatladı gögüslerim karında tek çatlak yok ama gögüsler fena... Ben gayet memnunum valla hamilelikten bu ara kızımla iyi geçiniyoruz:1hug:
ben de bilmiyorum cnm valla ama kaşınmıyor kaşınsa kesin çatlıyor derdim.ama göğüslerim felaket kaşınıyor.kaşımak istemesem de kaşıyorum hafiften sonra da çatlıyor işte...ya sizin karnınız nasıl çatlamıyo ya ben çatır çatır çatladım valla
sancıların düzenine bakacaksınız canım saat tutacaksın aynı aralıklarla girip çıkıyorsa korkulur ama diğer gün içersinde düzensiz olan ağrılar normal canımm
bende catır catır catlayanlardanım gorsen korkarsın valla halada kasınıyor dahada catlıycak heralde ben balık yagı cıkolata kremı liarac hepsını kullandım fayda etmedı catlıycaksa catlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?