Ay kızlar aşırı rahatladım şimdi bizde ikramiyeler temmuzda yatardı ve ben temmuz başına kadar çalışamazsam alamıycaktım ikramiyemi konuştum bana bu ay yatıracaklar hem prim tutarı da yatacağı için toplu doğum param bayağı fark edecek
Bizdxe de seni bilmeyen yok canım annem bile adaşım napıyor diyor:))))
ama nasıl sayacağım ki böyle bazen bıçak saplanması gibi oluyor aralarda da burulma
nasıl sayıcam ve saatte kaç kere olursa korkmalıyım..dün akşamüstü çok sık oldu mesela bugün daha az...
Ay kızlar aşırı rahatladım şimdi bizde ikramiyeler temmuzda yatardı ve ben temmuz başına kadar çalışamazsam alamıycaktım ikramiyemi konuştum bana bu ay yatıracaklar hem prim tutarı da yatacağı için toplu doğum param bayağı fark edecek
canım şimdi ağrı girdi ya onu not et saatini sonra tekrar giren ağrıyı not bir daha not et sonrada ağrılar arsındaki dakikayı say mesela 3 ağrı arasında 10 ar dakika var düzenli gün içersinde hep böyle düzenli olursa korkulur canım ama aralarındaki fark birinde 10 dk birinde 20 dk birinde 5 dak oluyorsa buda düzensiz olan ağrılar demek onlarda normal oluyor canm
Ben de ben dehihoyyytözlüyorum valla burayı..
haftasonu bile gün içinde kaçkere sizden bahsettimkaydirigubbakcemile3herkese
anlatıyorum.bu arada düğünüolan arkadaşımın 2 tane yengesi var birinin 8 ayık bebeği.
su veriyor çocuğu lıkır lıkır çok zayıf bir bebek tam zamanında doğdu ama sadece 2kg cuk.hiç kilo alamamış halen zayıf gidiyor.ben de daha küçük sanıyordum.kaç aylık dedim 8 dedi ne zamandır su veriyosun dedim doğduğu günden beri veriyormuş:1shok:dedim ilk 6 ay sadece anne sütü verilir o bebeğin suyunu fazlasıyla karşılar dedim.bana ne dese beğenirsiniz SEN YANLIŞ BİLİYORSUN doğduktan sonra çay kaşığıyla su verilir bebeğe dedi.hiiiiç bakmıyorlar iki elti ikisinin de bebeklerine acıdım vallahi birinin 3 yaşında kızı var kız çişim vaar diye ağlıyor annesi diyo ki yok yok numra yapıyor o diyor kız duramıyor yerinde annesi wc ye götürmeye üşeniyor allahım yaaa.nasıl kızdım nasıl kızdım.burunları akıyor umrunda değil.biz burada neleri düşünüyoruz onlar böyle büytüp bakıyorlar kızlar düşünün yani...
bu arada 4 gündür adet sancısı gibi karın ağrım oluyor hafiften hafiften buruluyor.
neden acaba???göğüslerimde ara ara çok fena sızlıyor..
valla cnm kader arkadaşımsınnn aklinialirimsmile
sürmediğim şey yok acıbadem sütü yağlar vazalin cacao butter krem bepantene
yine çatladımm ve davamda edioo engelleyemiyorum sabh akşam gün içinde
ama faydasızzzzzzzzzzzzzzzzzz :gitme:
göbek deliğimin altında saydım toplam 12 tane 3cm uzuzluğunda dikine çizgiler varrrr
devam etmesini engellemek için ne yapacağımı bilmiyorum mafoldumben
bilenniniz varsa yadılara açığım bilmiyorumkismile
sanırım benim en büyük dez avantaşım açık tenli olmam ve genetik
kızlar bu halılar nasıl?
DİDEM bak bu masalın odasına güzel olurdu kelebekli falan ya
ama halıdan çok aksesuar gibi:))))
kızlar ya kafama bişey takıldı..şimdi çalışanlar en fazla 37.haftaya kadar çalışabiliyor ya..diyelimki o 3 haftada doğum olmadı süre uzadı o uzayan süre sonraki izinlerden mi gidiyoo?
kızlar bu halılar nasıl?
DİDEM bak bu masalın odasına güzel olurdu kelebekli falan ya
ama halıdan çok aksesuar gibi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?