2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım bu meşhur yalancı sancılardan olabilir:))

Ay canımözlenmez mi denizi yaa. sahili hele sahildeki çay bahçeleri cafeleri.. offff

Saol cnm ya sanırım o yalancı sancılar. Birde şunu anladım ne kadar sinir olursan o kadar yalancı sancıya yakalanıyorsun. Sonu kötü olmasın allah korusun. Dün akşam çok sinirlendim gece de aynışekilde. Sabah da böyle oldu. Allahım beterişnden korusun ne diimm...

burnum çeşme gibi akıo
Boğazlarım yanıo kaşınıo kuruo
Kş boyu hasta olmadım şimd yapılır mı bu bana
Ihlamur içicem şimdi bir anda nie oldm böle

Demetcim çok geçmiş olsun.. Sıkıntılı dönemlerimiz başladı artık..salı gidicem ben 28+3 oluo
Tekrar önümüzdeki ay gidicem o zaman sonrası 15 güne düşer sanırım. Sorarım gerçi ama keşke şimdü başlasaydık 15 15:))

Son düzenleme:

canım bende hastayım kıs boyunca olmadım sımdı bu sıcaklarda burnum tıkalı nefes alamıyorum fenalık gelıyor bayılcakmısım gıbı oluyorum yaklasık 10 gun oldu hala gecıremedım

iyi pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun hasta olanlara..
ben de limonlu ıhlamurla atlattım hasatlığı...

kızlar ben resmen sancılanıyorum ya... ayaklarımı kaldırıp yatıyuorum olelıkle gecıyo bıraz... bıde karnımda boyle gobegımın alt tarafında bı yer toplanıyo kasılıyo sertlesıyo sonra gevsıyo yumusuyo bugun yarım saatte 3 kez oldu... baya korktum... şimdi ıyıyım cok sukur.. ama erken dogcak dıye aklım cıkıyo

Plincim teşekkür ederim hayatım. Sana daçok geçmiş olsun. Havalar kandırıyor bizi valla. Zaten sıcaktan pişiyoruz bendesıcaktan hem soyunuyorum hem de korkuyorum ama ne yapalım. valla sıcakta nefes alınmıyor. Allah şifa versin tatlım.

Şeymacım sende dikkat et canım ya aman diim. Gelmesinler erkenden yaaaa..

öyle tatlım dıkkat etmek gerekıyo bu ara... konususyorum kızımla hergun annem 1 ay daha sabret dıyorum... ınan tatlım bıraz yuruyeyım bebek hemen aşşagıya ınıyo... bıde karnımın kenarları artık boşalmaya basladı.. kemıklerımı hıssedıyorum artık dokununca... sizdede basladımı???

Valla canım bendeçok ayakta kalınca aşağıya iniyor iyice. Zaten kafası aşağıda oğlanın ayaklar yukarıda. Karnım top gibi bir boşluk hissetmiyorum ama çok stres siniryapınca bende sancı oluyor. Resmen batıyor kasıklarım ya çok fena. Birdeaşağısı taş gibi oluyor dediğin gibi.Günün yarısından çoğu öyle.

bu krnımın kenarları boşalmaya başladı lafını çözemedim canım yaa...
Ben her yerimi ellediğim zaman kemiklerimi hissediyorum zaten :S:S:S:S

bu krnımın kenarları boşalmaya başladı lafını çözemedim canım yaa...
Ben her yerimi ellediğim zaman kemiklerimi hissediyorum zaten :S:S:S:S

canım benımde kayınvalıdem oyle demıstı bende oyle anlattım sana... onlar bosalması dıyolar... nası anlatayım... boyle karnının yanları gogusuunun alt kısmı bebek oldugu ıcın şişti ya ıste şimdi boş yanı ordakı sısılık ınmıs gıbı :kedi:

canım ya çok dikkat et senin sancıların ve kasılmaların için doktor ilaç vermedimi durdıurmaya çalışmıyorlarmı ben hiç anlamıyorum sizin doktorlarınızı erken doğum tehlikeniz var vede hiç bir tedavi uygulamıyorlar setleşme kasılma ve sancı hepsii bir arada sadece kanaman yok oda oldumu zaten durduramazlar canım şimdiden önlem alınması lazım canım ben bir kere bu olayları yaşadığım için söylüyorum ve sizin adınıza tedirgin oluyorum canım bebeklerimizn en az 1 ay daha karnımızda durmaları lazım canım

Selam kızlarrr tekrardan. Şeyma'cım dediğini anladım ben. Bende de şişlik daha yukardaydı,sanki aşağı indi. Bi de dünden beri regl ağrısı gibi ağrı oldu bende bugün öğlene kadar. Artık yürürken aşağı taraflarımda çok ağrı oluyodu. 1 hafta öncesine kadar böyle değildi.Hiç yorulmazdım ben. Şimdi yoruluyorum hemen. bilmiyorumkismile

benimde kasılmalrım var ama ağrım yok birde düzenli değil kasılmalar gün içersinde oluyor ama ben magnesıum kullanıyorum kasılmalar için rahim içinde progestan kullanıyorumm 35. haftaya kadar devam dedi doktorum

Ben çarşamba doktora gidicem, bugüne kadar pek bişeyim yoktu. Bi de bişey sorucam ya, Kipa'ya gittim de dün. Prima bebek bezi vardı 2 numara (3-6 kilo) .Tanesi 14 tlydi .Eğer 2. yi alırsan 1 tl veriyosun. Yani 15 tl ye 2 paket prima alıyosun. İçinde 50 tane var,iki tanesi 100 ediyo işte. Fiyatı nasıl sizce. Kocişim alalım dedi ben aldırmadım ama, alsam mı almasam mı karar veremedim. bilmiyorumkismile

canım alsaydın bence iyimiş fiyatıı bence uygun gayet ama işte bazı bebeklere prima yaramıyormuş pişik yapıyormuş o yüzden fazla alma tatlım ikisini alacaksın artık

canım alsaydın bence iyimiş fiyatıı bence uygun gayet ama işte bazı bebeklere prima yaramıyormuş pişik yapıyormuş o yüzden fazla alma tatlım ikisini alacaksın artık

2 tane alırım zaten. Bende ondan korktuğum için almak istemedim. Deneyip görücez bakalım. Bebişlerimiz bi gelsinde, tabi zamanında. opuyorumnanaktan

2 tane alırım zaten. Bende ondan korktuğum için almak istemedim. Deneyip görücez bakalım. Bebişlerimiz bi gelsinde, tabi zamanında. opuyorumnanaktan

en büyük dileğimiz zamanında sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak allahım bebeklerimizn acısını yaşatmasın

en büyük dileğimiz zamanında sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak allahım bebeklerimizn acısını yaşatmasın

Amin canımm.:Saruboceq:

Bakalım ilk doğum yapan annemiz kim olucak. kaydirigubbakcemile3

Kızlar tekrar merhaba.

şeymacım ne dediğini anladım şimdi. benim de göğüs altı çok şişti. Hatta göğüslerim o kadar büyüdü ki acıyordu. Ama artık o acı yok ve dediğin gibi şişlik de yok. Aşağı kısmı şiş artık. Doğum yaklaştıkça aşağıda dolanmaya başlıyorlar demekki:
Bu arada canziye katılıyorum yaa çok kasılmalar varsa doktora danışın arkadaşlar. bende magnusıum alıyorum ama ilk defa bu sabah fena canım acıdı. Dün youldum bir de çok sinir stres oldum akşam ondandır diye düşnüyorum. Bende çok yürüyüş yapamıyorum hemen tıkanıyorum dizlerim kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…