kızlarmerhaba,Nasılsınız? Bizde bu sabah felaket kasık ağrısı ile uyandık. Resmen kasığım battı ya bıçak sağlandı gibi oldu. Sonda geçti. Yarım saat sonra yine oldu ama şiddeti daha azdı. Şimdi iyiiyim şükürler olsun. artık çok dikkat etmek llazım.ç30.haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyor arkadaşlar.her gittiğinizdede nst ye bağlanıyorsunuz.
burnum çeşme gibi akıo
Boğazlarım yanıo kaşınıo kuruo
Kş boyu hasta olmadım şimd yapılır mı bu bana
Ihlamur içicem şimdi bir anda nie oldm böle
Demetcim çok geçmiş olsun.. Sıkıntılı dönemlerimiz başladı artık..salı gidicem ben 28+3 oluo
Tekrar önümüzdeki ay gidicem o zaman sonrası 15 güne düşer sanırım. Sorarım gerçi ama keşke şimdü başlasaydık 15 15:))
Plincim teşekkür ederim hayatım. Sana daçok geçmiş olsun. Havalar kandırıyor bizi valla. Zaten sıcaktan pişiyoruz bendesıcaktan hem soyunuyorum hem de korkuyorum ama ne yapalım. valla sıcakta nefes alınmıyor. Allah şifa versin tatlım.
Şeymacım sende dikkat et canım ya aman diim. Gelmesinler erkenden yaaaa..
bu krnımın kenarları boşalmaya başladı lafını çözemedim canım yaa...
Ben her yerimi ellediğim zaman kemiklerimi hissediyorum zaten :S:S:S:S
kızlar ben resmen sancılanıyorum ya... ayaklarımı kaldırıp yatıyuorum olelıkle gecıyo bıraz... bıde karnımda boyle gobegımın alt tarafında bı yer toplanıyo kasılıyo sertlesıyo sonra gevsıyo yumusuyo bugun yarım saatte 3 kez oldu... baya korktum... şimdi ıyıyım cok sukur.. ama erken dogcak dıye aklım cıkıyo
canım benımde kayınvalıdem oyle demıstı bende oyle anlattım sana... onlar bosalması dıyolar... nası anlatayım... boyle karnının yanları gogusuunun alt kısmı bebek oldugu ıcın şişti ya ıste şimdi boş yanı ordakı sısılık ınmıs gıbı :kedi:
benimde kasılmalrım var ama ağrım yok birde düzenli değil kasılmalar gün içersinde oluyor ama ben magnesıum kullanıyorum kasılmalar için rahim içinde progestan kullanıyorumm 35. haftaya kadar devam dedi doktorum
Ben çarşamba doktora gidicem, bugüne kadar pek bişeyim yoktu. Bi de bişey sorucam ya, Kipa'ya gittim de dün. Prima bebek bezi vardı 2 numara (3-6 kilo) .Tanesi 14 tlydi .Eğer 2. yi alırsan 1 tl veriyosun. Yani 15 tl ye 2 paket prima alıyosun. İçinde 50 tane var,iki tanesi 100 ediyo işte. Fiyatı nasıl sizce. Kocişim alalım dedi ben aldırmadım ama, alsam mı almasam mı karar veremedim. bilmiyorumkismile
canım alsaydın bence iyimiş fiyatıı bence uygun gayet ama işte bazı bebeklere prima yaramıyormuş pişik yapıyormuş o yüzden fazla alma tatlım ikisini alacaksın artık
2 tane alırım zaten. Bende ondan korktuğum için almak istemedim. Deneyip görücez bakalım. Bebişlerimiz bi gelsinde, tabi zamanında. opuyorumnanaktan
en büyük dileğimiz zamanında sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak allahım bebeklerimizn acısını yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?