Günaydın kıslarr... Ay perişan oldum artık uykusuzluktan. Gözlerimin altı morardı resmen. Hem geceleri sıcak, hem kalkıyorum en az 4 kere, hem de oğluşum uyutmuyor sağolsun. Babası da vurduğu yeri seviyor, kışkırtıyor veletimi. Canım çıktı sabah sabah, 8 buçuktan beri ütü yapıyorum. Ahan da yeni bitti 5dk oldu daha. Siz neler yapıyorsunuz??
Kayınvalidemin bir sözü var, herkes için geçerli olmasa da çoğu için geçerli "naylon anneler şimdikiler" diye. Doğru söylüyor aslında. Gördüğünü okuyunca, hak veriyorum doğrusu canım. Hepsi annelikten bi haber. Allah'a şükür bilinçli anneleriz biz; birbirimizi bulmuşuz. Birbirimizden öğreniyoruz bilmediklerimizi.
Bunun nedenini biliyorum, çünkü bende de oluyor. Canım o doğuma hazırlık olsun diye oluşan rahim kasılmaları. K.validem söylemişti. Rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş. Göğüslerine de süt dolmaya başlamış, biraz daha büyüyecek sanırım.
kızlar bu halılar nasıl?
DİDEM bak bu masalın odasına güzel olurdu kelebekli falan ya
ama halıdan çok aksesuar gibi:))))
hoşgeldin pisiiiimm.ayy yazık cnm yaa çok kötü oluyor uykusuz bir gece sabah uyusaydın ya erken kalkmasaydın ben bazen öyle yapıyorum yavru uyutmadığı zaman.sıcakla başediyorum cnm iyiki iyiki klimayı yatak odamıza taktırmısız nasııl iyi geliyor anlatamam valla..
ben not etmeye başladım cnm bakalım kasılmamı sancımı her ne ise kontrol edicem bakalım kaç dk.da geliyor şimdi 4 dk arayla 2.oldu.
ayy sütüm gelmeyecek diye de öyle korkuyorum ki bakalım ne zaman gelicek...büyümesinler daha fazla da daha ne kadar büyüyecekler yaa..
didemcim biliyorum aldığınız halıyıda hatırlıyorum hiç fena değildi yaniçok güzel sizin halıda kafanı karıştırmayayım ama görünce kelebekli halıyı masalın oda sı geldi aklıma..
GÜLAYLA cnm buradan buldum halıları ama özel tasarım olduğu için fiyatlar çok fenasempatiksalakcinni
didemcim biliyorum aldığınız halıyıda hatırlıyorum hiç fena değildi yaniçok güzel sizin halıda kafanı karıştırmayayım ama görünce kelebekli halıyı masalın oda sı geldi aklıma..
GÜLAYLA cnm buradan buldum halıları ama özel tasarım olduğu için fiyatlar çok fenasempatiksalakcinni
http://www.gelisimhali.com.tr/urunler.php?k=12
kIZlar son hesaplarımı aktarıyorum temmuzun başında izne çıkıyorum doğum sonuna 8+4 hafta 12 haftam kalıyor 20 temmuzda doğursam 13ekim gibi iş başı yapmam gerekiyor süt iznini toplu veriyorlar 1,5 ay da o yapıyor. Aralık başı oluyor 15 gün de yıllık izin 15 aralık kuzu olur size 5 aylık. Nasıl ama?
Çiğdem hoşgeldin ay karıştı hatlar
kızlar bizim oda takımının figürü bu mavi mendilli bebek ama bu mu daha hoş sizce yoksa diğeri mi...1.halının renklerini beğenmedim desen aynı bizim takımla ama...
kızlar bizim oda takımının figürü bu mavi mendilli bebek ama bu mu daha hoş sizce yoksa diğeri mi...1.halının renklerini beğenmedim desen aynı bizim takımla ama...
shcoban hoşgeldin cnm.
sağol kız çiğdoşş bakalım bakalım nası yapıcaz tırsmaya başladım zaten doğumdan..
Selam kızlar biz de geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?