2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim eşimin uçağı 1 saate yakın geç indi ben de korkumdan mynete girip baktm haberlere uçak kazası falan varmı diye bir deü stüne kızdı bana merak ediyorum diye onlar çok genişler biz böyle dar canlıyız yani...

canım ben hurmayla ilgili birşey dememiştim ama ilk aylarda yedim bende şimdi yemiyorum zaten maydanozun adaçayının erken doğuma sebep olduğunu biliyordum ben canım

spekulum canım maşa gibi ağzı açılıyor ordanda rahim ağzına bakılıyor canım

LÜTFETTİ açtı müsait değilim ararım dedi kapattı sinir oldum bu akşam ben bu adamı öldürürüm

ayyy canım hadi gözün aydınn benimkide arada öyle açmaz meşgule basar gıcık olurum bu adamlar bizi erkenden doğuma götürecekler hastaneye yetişene kadar bebekleri dünyaya gelmiş olur valla (allah korusunnn )

çİĞDOŞ ÇIKIYOR MUSUN CANIM İYİ AKŞAMLAR SANA MALUM 1 SAAte benim mesai biter...

Ben normal doğracak olsam bu yavaşlık ve rahatlıkla bu beni hastaneyte yetiştiremezdi

canancım hoşgeldin yine.
evet didoşum yaa çıkıyorum istemeye istemeye
canım da bundan istiyor şincik
neyse hadi öptümŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben normal doğracak olsam bu yavaşlık ve rahatlıkla bu beni hastaneyte yetiştiremezdi

kaydirigubbakcemile3 erkekler genelde her konuda geniştir cnm niye o kadar takıyonki canını sıkıyonn..boşveerrrrrrr...:enbuyukkk:

ayy sier benim odamın şu anki durmumu anlattın resmen aynı kıl tipten hemde aynı özellikleri sahip bir tanede burda var soğuk havada klima açıp donduruyor bugün açmıyor anlamadım camımı kapattırıyor ceryan yapıyormuş ayy bide sigara içiyor hepsini geçtim leşş gibi kokuyorum zaten ayaklarım davul ötesi oldu amma derdim varmış benimde

saat 5 olmuş eşim işlerini bırakabilirse eve gideriz ben yavaş yavaş çıkıp başına ekşiyeyim yoksa iş kolik adam sabaha kadar çalışır

Bizimkide ters işte..allah sanada banada kolaylık versin bu dengesiz ve piskopat tipler için..zaten yaşı geçkin ve evlenmemiş kadından korkcan derler hep,doğru yanii..insan her konuda manyakmı olur yaa...

Ben geldiiimm... Birazdan gideceğim ama olsun.

Hoşgeldin :))

Hoşgeldin şekerim ne yaptın ne ettin görüşmeyeli

Hiiiç ne yapayım kuşum ya. Yemekteyize bakıyorum şimdilik, k.validem gelene kadar takılayım sizinle dedim.
İzmir çok sıcak ya, piştim sempatiksalakcinni sen ne yaptın bidenem, kocişe kızmışsın, nasıl oldun?

canancım hoşgeldin yine.
evet didoşum yaa çıkıyorum istemeye istemeye
canım da bundan istiyor şincik
neyse hadi öptümŞeniz

hoşbuldukk canım banyomu yaptımmm terlemekten kokuyor insan önceden haftada bir yapıyordum artık 2 güne insan kokmaya başlıyor valla
birde evim boya oluyor adam bir kat boyamış gittim ona baktımm marshall fildişini seçtim evim karanlık benim güneş almıyor çokk merak ediyordum nasıl duracağını ama çoookk güzel olmuşş çarşambaya bitecek cumaya temizlik şirketinden randevu aldım salonumada perde yaptırıyorum eve gelen bir taksitçisi vardı kayınvalidemin ben bebek için nevresimm takımı yorgann battaniye falan sipariş verdim eve getiriyor istediğin markayı parasınıda haftada 10 lira 5 lira ne verirsen perde modelini netten gösterdim çarşambaya perde kumaşıda getirecek içinden seçeyim diye valla yattığım yerden hallediyorumm işlerimi allahıma şükürler olsun

Sorma ya düşüncesiz tam bir şeyi anlatmaktan da aciz iş yerinde sorunlar var o da panikletiytor beni üff yani üff neyse anneme gidiem akşam biraz rahatlarım bari

caanım yaaa sigara yasak değilmi birde senin kamu kurumu değilmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…