yaa hurmayı ben de yiyeceğim yiyeceğim ama erken doğumu tetikliyormuş yaa kim diyordu burada geçenlerde canancım sen değilmiydin hatta didem falan konuşuyorduk son haftalarda yiyelim diye 1 kasa hurma var evde ama yemiyorum yesemmiki acaba günde 3-4 tane falan...
bebeğin zekası için bir de omega3 çok iyi diyorlar(yani cevizi,balık)
usg şeysinden değil siercim bu farklı bişey vajinal usg yle benimde bakıldı ilk zamanlar 3-4 defa falan o okadar rahatsız etmiyor ama bu açılı bişey ve rahimdeki açılmayı ölçüyor daha açık yazamıyorum k.bakmayın işte baya bi giriyor onunla ne kadar girerse işte oradan açıklığa bakıyor ama çok kötü yaa vajinal usg daha iyi bundan...
LÜTFETTİ açtı müsait değilim ararım dedi kapattı sinir oldum bu akşam ben bu adamı öldürürüm
çİĞDOŞ ÇIKIYOR MUSUN CANIM İYİ AKŞAMLAR SANA MALUM 1 SAAte benim mesai biter...
Ben normal doğracak olsam bu yavaşlık ve rahatlıkla bu beni hastaneyte yetiştiremezdi
canım ben hurmayla ilgili birşey dememiştim ama ilk aylarda yedim bende şimdi yemiyorum zaten maydanozun adaçayının erken doğuma sebep olduğunu biliyordum ben canım
Bi de nane ye de öle diyolar.ayrıca nane süt üretiminide azaltıyomuş.ben naneyide kestim,ki çok severim salatalarda ferah ferah..gerçi çok yenince bunlar sıkıntı yaratır ama insan yinede tırsıyo..
spekulum canım maşa gibi ağzı açılıyor ordanda rahim ağzına bakılıyor canım
Aaaa o zaman bana ondanda yapıldı rahim filmi çekilirkeeeennn hatırladımmm...
ayyy canım hadi gözün aydınn benimkide arada öyle açmaz meşgule basar gıcık olurum bu adamlar bizi erkenden doğuma götürecekler hastaneye yetişene kadar bebekleri dünyaya gelmiş olur valla (allah korusunnn )
Ben normal doğracak olsam bu yavaşlık ve rahatlıkla bu beni hastaneyte yetiştiremezdi
ayy sier benim odamın şu anki durmumu anlattın resmen aynı kıl tipten hemde aynı özellikleri sahip bir tanede burda var soğuk havada klima açıp donduruyor bugün açmıyor anlamadım camımı kapattırıyor ceryan yapıyormuş ayy bide sigara içiyor hepsini geçtim leşş gibi kokuyorum zaten ayaklarım davul ötesi oldu amma derdim varmış benimde
Ben geldiiimm... Birazdan gideceğim ama olsun.
Hoşgeldin şekerim ne yaptın ne ettin görüşmeyeli
canancım hoşgeldin yine.
evet didoşum yaa çıkıyorum istemeye istemeye
canım da bundan istiyor şincik
neyse hadi öptümŞeniz
Hiiiç ne yapayım kuşum ya. Yemekteyize bakıyorum şimdilik, k.validem gelene kadar takılayım sizinle dedim.
İzmir çok sıcak ya, piştim sempatiksalakcinni sen ne yaptın bidenem, kocişe kızmışsın, nasıl oldun?
ayy sier benim odamın şu anki durmumu anlattın resmen aynı kıl tipten hemde aynı özellikleri sahip bir tanede burda var soğuk havada klima açıp donduruyor bugün açmıyor anlamadım camımı kapattırıyor ceryan yapıyormuş ayy bide sigara içiyor hepsini geçtim leşş gibi kokuyorum zaten ayaklarım davul ötesi oldu amma derdim varmış benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?