en sondaki tuniğin aynısı değil ama çok benziyor 3 tanesi 150 lira tuttu yaaa çok para valla içim acıdı ama aldım.((
pijamayıda çok beğenmiştim denedim süper oldu ama 80 lira diyince bırktm bir pijamaya 80 çok geldi valla.
didemcim bak.c.tesi bunları aldım pijama değil tabiii.
Ben sace benim gibi korkanlar için söylüyorum.
Bence fırsat varken normal yapalım.Ben çok merak ediyorum herşeyi çok ta korkuyorum ama o sancı bile başkadır bence bu duyguyuda tatmak lazım.Sırf korktuumuz için sezeryan yapmamak lazım.
Normal yapalım ama hiç beli olmaz zaten.Kordon boynuna dolanırsa,dönmezse,açılma olmazsa,gün geçipte sancı mancı gelmezse .... vs. gibi durumlarda zaten sezeryana alıyorlar.
Komşum 2. dourcak kasımda hiiç korkmuyorum diyor.Tamam çok zor oldu diyor ama sakın çok açılmadan doum yaptırma diyor yarım saat sancıya daha dayan dikiş az olur,ben daah kötüsünü bile yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doum sancısı da neymişki mahvoldum günlerce,doursam geçerdi fırt diye diyor -son doururken ölüyorum sandım ve doğduu gibi yeniden dünyaya geldim sanki diyordu önceden-
Kayınvalidemde bilmemek inan daah iyi derken o akşam konuşurken.Diş ağrısı çektim kaç gün keşke hamile olsaydım en azından doğurur kurtulurdum bu çok kötüydü diyor...
meyvemi aldım geldim oh dünya varmış ya akşamada şöyle tatlı bi meyve bulmalıyım:))
yaa biliyormusun pijmayı giydim üzerimde okadar hoş durdu ki kesimi kumaşı harika acayip fark atıyor diğerlerine ebrununkiler çok güzel kesimleri falan hepsine bayıldım eşim al diyip durdu ama kıyamadım daha fazla paraya..kaydirigubbakcemile3bir de şu en sondaki siyahlı tunik modeli ona benziyor ama oradakinin aynı değil benim aldığım çok daha güzel oturuyor üzerine çok hoşuma gitti.. gerçi doğumdan sonrada giyilebilecek şeyler ama almadım yeter şimdiik.defne25 en üsttekinden bende aldım bide o tarz aynı yine beyazı var ebrunun bi tanede kısa gibi aldım zaten ebru ya bi girdik 300 tl ile çıktık ama gerçekten kaliteli ve tam oturuyor
cANIM ÖZELLilkle ilk resimdekine bayıldım güle güle giy tatlım
merhaba bayanlar bende 7 aylık hamıleyim kızımı kucağıma almayı sabırsızlıka belıyorum.allahım olmayanlarada b guzel duyguyu nasip etsin.
Kızlar 40dk'dır kocişe ulaşamadım açmıyor tel. Çok merak ettim
kaptırcan demiştim ben sanakaydirigubbakcemile3
aslıcım hoşgeldin biz chicconun kileri aldık bak ciciler bölümünde fotoları var benim biberonların hepsi orada cam var bir tanede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?