2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sace benim gibi korkanlar için söylüyorum.
Bence fırsat varken normal yapalım.Ben çok merak ediyorum herşeyi çok ta korkuyorum ama o sancı bile başkadır bence bu duyguyuda tatmak lazım.Sırf korktuumuz için sezeryan yapmamak lazım.
Normal yapalım ama hiç beli olmaz zaten.Kordon boynuna dolanırsa,dönmezse,açılma olmazsa,gün geçipte sancı mancı gelmezse .... vs. gibi durumlarda zaten sezeryana alıyorlar.
Komşum 2. dourcak kasımda hiiç korkmuyorum diyor.Tamam çok zor oldu diyor ama sakın çok açılmadan doum yaptırma diyor yarım saat sancıya daha dayan dikiş az olur,ben daah kötüsünü bile yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doum sancısı da neymişki mahvoldum günlerce,doursam geçerdi fırt diye diyor -son doururken ölüyorum sandım ve doğduu gibi yeniden dünyaya geldim sanki diyordu önceden-
Kayınvalidemde bilmemek inan daah iyi derken o akşam konuşurken.Diş ağrısı çektim kaç gün keşke hamile olsaydım en azından doğurur kurtulurdum bu çok kötüydü diyor...

didemcim bak.c.tesi bunları aldım pijama değil tabiii.

defne25 en üsttekinden bende aldım bide o tarz aynı yine beyazı var ebrunun bi tanede kısa gibi aldım zaten ebru ya bi girdik 300 tl ile çıktık ama gerçekten kaliteli ve tam oturuyor

Ben de bir diş ağrısı bir de doğum sancısı eşit derler diye duymuştum.kaydirigubbakcemile3 Şu sancı nasıl olucak merak ediyorum ve normal doğurmak istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Benden başka doğum sancısının nasıl olduğunu merak edip yaşamak isteyen var mı ? :roflol: :roflol:

Bu arada kipaya gittim. Prima bebek bezi aldım 2 numara (3-6 kilo) dün de bahsetmiştim.Bi paketi 14.90 mış, ikincisini alırsan sadece 1 tl veriyosun. 16 tl ye aldım 2 paket. Hemde paketlerde 66'şar tane varmış.Toplamda 132 bez oluyo yani. kaydirigubbakcemile3 sordum herkese uygun dediler,ben de aldım.Aslında düne kadar bez alma fikri yoktu aklımda. kaydirigubbakcemile3 Dışarsı da çooooooook sıcak, yandım valla. delikafadulden

burası çooook sıcak ayy allahım bide klimayı açmıyolar şimdi patlıyıcam hem sigara hem sıcak bunaldımmm odamı istiyorumm

defne25 en üsttekinden bende aldım bide o tarz aynı yine beyazı var ebrunun bi tanede kısa gibi aldım zaten ebru ya bi girdik 300 tl ile çıktık ama gerçekten kaliteli ve tam oturuyor
yaa biliyormusun pijmayı giydim üzerimde okadar hoş durdu ki kesimi kumaşı harika acayip fark atıyor diğerlerine ebrununkiler çok güzel kesimleri falan hepsine bayıldım eşim al diyip durdu ama kıyamadım daha fazla paraya..kaydirigubbakcemile3bir de şu en sondaki siyahlı tunik modeli ona benziyor ama oradakinin aynı değil benim aldığım çok daha güzel oturuyor üzerine çok hoşuma gitti.. gerçi doğumdan sonrada giyilebilecek şeyler ama almadım yeter şimdiik.
cANIM ÖZELLilkle ilk resimdekine bayıldım güle güle giy tatlım

evet didemcim turkuaz gömlek harika duruyor.düğünde beyaz pantolonumla ikisini giydim zaten..sağol bitanem özeline bak bu arada...

merhaba bayanlar bende 7 aylık hamıleyim kızımı kucağıma almayı sabırsızlıka belıyorum.allahım olmayanlarada b guzel duyguyu nasip etsin.

kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum nasılsınız keyifler nasıl ben şöyle 3 sayfa filan okudum yine heyecandan gözlerim doldu
bu arada akşam dışarı çıkcam çıkmışken biberon alayım diyorum siz ne aldınız ne tavsiye edersiniz

kaptırcan demiştim ben sanakaydirigubbakcemile3

aslıcım hoşgeldin biz chicconun kileri aldık bak ciciler bölümünde fotoları var benim biberonların hepsi orada cam var bir tanede...

hemen bakıyorum şekercim bir yandan da biberon seçerken dikkat edilmesi gereknleri okuyorum çok teşekkür ederim ilgine
nasılsın bu arada nasıl gidiyor

serdem göbeği eridi diye kıskanmaya başladın sanırım :) korkma işi falan vardır mutlaka yada teli bi yerde bırakmıştır ay ben o kadar alıştım ki teli açmamasına hiç ehvamlanmıyorum tek sinir olduğum meşgule alması 100 kere söyledim müsait değilsen aç müsait değilim de ama meşgule alma diye ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…