Sorma ya düşüncesiz tam bir şeyi anlatmaktan da aciz iş yerinde sorunlar var o da panikletiytor beni üff yani üff neyse anneme gidiem akşam biraz rahatlarım bari
hoşbuldukk canım banyomu yaptımmm terlemekten kokuyor insan önceden haftada bir yapıyordum artık 2 güne insan kokmaya başlıyor valla
birde evim boya oluyor adam bir kat boyamış gittim ona baktımm marshall fildişini seçtim evim karanlık benim güneş almıyor çokk merak ediyordum nasıl duracağını ama çoookk güzel olmuşş çarşambaya bitecek cumaya temizlik şirketinden randevu aldım salonumada perde yaptırıyorum eve gelen bir taksitçisi vardı kayınvalidemin ben bebek için nevresimm takımı yorgann battaniye falan sipariş verdim eve getiriyor istediğin markayı parasınıda haftada 10 lira 5 lira ne verirsen perde modelini netten gösterdim çarşambaya perde kumaşıda getirecek içinden seçeyim diye valla yattığım yerden hallediyorumm işlerimi allahıma şükürler olsun
kaydirigubbakcemile3 Aman bunların hepsi kıl. Benimki de beni kızdırıyor -hem de elalemin yanında- sonra aradan 1-2 saat geçiyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben de kızıyorum "ben senin oyuncağın değilim, istediğin zaman laf söyleyip, istediğin zaman sarılamazsın" diyorumklava: . Ben kolay kolay aramam kocamı, ararsam da 1 kere ararım, açtı açtı; açmadı mı? Nasılda arayacak, 3-5 kere aramadan açmam hiç.
Ya yine servisle gitmem lazım indiğim yerden babama söyledim o alacak Allah'tan babam var üfff üffff
Kızz üffleyip durma öle herşeyeee aaaaaaa...biraz relaks ol yaaa..hiperaktiflik var sende biraz anladım ben..anam hiç yerinde duramıyonnn..klava:
Ya yine servisle gitmem lazım indiğim yerden babama söyledim o alacak Allah'tan babam var üfff üffff
Anaammm sende pek fenasın pisicimm :))))))))
Allahtan bizimkinde öle bi sorun yok.tfon krizimiz hiç olmaz çok şükür..
Ya ama kuzum canım sıkılıyor kociş sürekli işlerle uğraşıp beni ihmal ediyor ilgi istiyorum ben ama:asigim:
Öyleyimdir icabında. -tatlicadiarzu- Hatta daha da kötüyüm, kavga ettiğimiz zaman, haklı o da olsa; önce o gelir barışmak için. Hayatta yaklaşmam, hep o gelir mecburen.
Sorma cnm hamilelikte daha çok terleniyomuş ya aynen sürekli ter içindeyim ben şimdiden..
Bizimde nasipse bebiş odası ve oturma odamız boyanacak haziran ortası gibi.bende bebiş odasını mavi-krem olarak düşünüyorum.dolabı da o renk ayrıca.hem biraz daha aydınlık olur oda..şimdiden sende güle güle kullan cnm.
Ne güzel ben hemen yumuşarım kavga edince
Kızz eskiden bende pek bi fenaydım ama artık pek öle olamıyorum nedense..yaşlanıyommuu neeee kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
Ne güzel ben hemen yumuşarım kavga edince
malesef bende hiççç küsss kalamam aslında bu huyumu sevmiyorum ama eşimle geçinmenin yolu bundan geçtiği için rabim dağına göre kar vermişş yoksa geçinemezdikk o çokk inattt oğlak burcu zaten
Ben yumuşasam da, sakinleşsem de çaktırmam. Bir çaktırırsam, zayıf tarafımı bir keşfederse, hep oradan vurur. Birbirimize hem aşığız hem de savaşıyoruz, enteresan bir durum.
Yaşlanmamışsındır, belki de kavgadan bezmişsindir.
malesef bende hiççç küsss kalamam aslında bu huyumu sevmiyorum ama eşimle geçinmenin yolu bundan geçtiği için rabim dağına göre kar vermişş yoksa geçinemezdikk o çokk inattt oğlak burcu zaten
Aynen canancım benimki de çok inat hayatta gelmez tam boğa benimki:)) Bu arada senin annenler uzak ama süper kayınvaliden ve kayınpederin var bence sen de şükret mutlu ol canım
Toprak grupları inatçı oluyor, doğrudur. Ben de boğa burcuyum. Kocişim de yengeç. O yüzden üzerime fazlasıyla düşüyor; fenalıklar geçiriyorum bazen. akannehir Hava biraz soğuk olsa, sıkı sıkı giydiriyor beni. Hasta olduğumda iyi oluyor, gece uyanıp ateşime bakıyor, üzerim açılmışsa örtüyor. Sabahın 4'ünde kalktı bu sabah, kolumu tuttu; baktı buz gibi üzerimi örttü hemen -uyuma numarası yapıyorum, bozmak istemiyorum o anı kaydirigubbakcemile3 -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?