2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma ya düşüncesiz tam bir şeyi anlatmaktan da aciz iş yerinde sorunlar var o da panikletiytor beni üff yani üff neyse anneme gidiem akşam biraz rahatlarım bari

kaydirigubbakcemile3 Aman bunların hepsi kıl. Benimki de beni kızdırıyor -hem de elalemin yanında- sonra aradan 1-2 saat geçiyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben de kızıyorum "ben senin oyuncağın değilim, istediğin zaman laf söyleyip, istediğin zaman sarılamazsın" diyorum klava: . Ben kolay kolay aramam kocamı, ararsam da 1 kere ararım, açtı açtı; açmadı mı? Nasılda arayacak, 3-5 kere aramadan açmam hiç.

Sorma cnm hamilelikte daha çok terleniyomuş ya aynen sürekli ter içindeyim ben şimdiden..
Bizimde nasipse bebiş odası ve oturma odamız boyanacak haziran ortası gibi.bende bebiş odasını mavi-krem olarak düşünüyorum.dolabı da o renk ayrıca.hem biraz daha aydınlık olur oda..şimdiden sende güle güle kullan cnm.

Anaammm sende pek fenasın pisicimm :))))))))
Allahtan bizimkinde öle bi sorun yok.tfon krizimiz hiç olmaz çok şükür..

Ya yine servisle gitmem lazım indiğim yerden babama söyledim o alacak Allah'tan babam var üfff üffff

Kızz üffleyip durma öle herşeyeee aaaaaaa...biraz relaks ol yaaa..hiperaktiflik var sende biraz anladım ben..anam hiç yerinde duramıyonnn..klava:

Kızz üffleyip durma öle herşeyeee aaaaaaa...biraz relaks ol yaaa..hiperaktiflik var sende biraz anladım ben..anam hiç yerinde duramıyonnn..klava:

Ya ama kuzum canım sıkılıyor kociş sürekli işlerle uğraşıp beni ihmal ediyor ilgi istiyorum ben ama:asigim:

Ya yine servisle gitmem lazım indiğim yerden babama söyledim o alacak Allah'tan babam var üfff üffff

Evet, Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın kuşum. Olsun gelir alır babacığın.

Anaammm sende pek fenasın pisicimm :))))))))
Allahtan bizimkinde öle bi sorun yok.tfon krizimiz hiç olmaz çok şükür..

Öyleyimdir icabında. -tatlicadiarzu- Hatta daha da kötüyüm, kavga ettiğimiz zaman, haklı o da olsa; önce o gelir barışmak için. Hayatta yaklaşmam, hep o gelir mecburen.

Ya ama kuzum canım sıkılıyor kociş sürekli işlerle uğraşıp beni ihmal ediyor ilgi istiyorum ben ama:asigim:

Cnm işte hamilelik psikolojosi hepimizde oluyo bazen ölee..ama onlarında bi işleri var mecbur ilgilenmeleri gerekiyor..bebiş gelince merak etme canın artık sıkılmaz onunla uğraşıp durursun..hepimiz öle tabii yerimseniben

Öyleyimdir icabında. -tatlicadiarzu- Hatta daha da kötüyüm, kavga ettiğimiz zaman, haklı o da olsa; önce o gelir barışmak için. Hayatta yaklaşmam, hep o gelir mecburen.

Kızz eskiden bende pek bi fenaydım ama artık pek öle olamıyorum nedense..yaşlanıyommuu neeee kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

Ay sağlıkla bir gelse de onunla uğraşsam kuzum benim kaç haftadır görmedim çok özledim neyse 1 hafta kaldı

sağolasın canımm allahım sanada kolaylık versin evde eşya varken boya çok zor oluyor

canım iyiki baban var tatlım valla ne güzel annende babanda herşeyine koşup geliyorlar bizimkiler uzak malesef

Ne güzel ben hemen yumuşarım kavga edince

Ben yumuşasam da, sakinleşsem de çaktırmam. Bir çaktırırsam, zayıf tarafımı bir keşfederse, hep oradan vurur. Birbirimize hem aşığız hem de savaşıyoruz, enteresan bir durum.

Kızz eskiden bende pek bi fenaydım ama artık pek öle olamıyorum nedense..yaşlanıyommuu neeee kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

Yaşlanmamışsındır, belki de kavgadan bezmişsindir.

Aynen canancım benimki de çok inat hayatta gelmez tam boğa benimki:)) Bu arada senin annenler uzak ama süper kayınvaliden ve kayınpederin var bence sen de şükret mutlu ol canım

malesef bende hiççç küsss kalamam aslında bu huyumu sevmiyorum ama eşimle geçinmenin yolu bundan geçtiği için rabim dağına göre kar vermişş yoksa geçinemezdikk o çokk inattt oğlak burcu zaten

Toprak grupları inatçı oluyor, doğrudur. Ben de boğa burcuyum. Kocişim de yengeç. O yüzden üzerime fazlasıyla düşüyor; fenalıklar geçiriyorum bazen. akannehir Hava biraz soğuk olsa, sıkı sıkı giydiriyor beni. Hasta olduğumda iyi oluyor, gece uyanıp ateşime bakıyor, üzerim açılmışsa örtüyor. Sabahın 4'ünde kalktı bu sabah, kolumu tuttu; baktı buz gibi üzerimi örttü hemen -uyuma numarası yapıyorum, bozmak istemiyorum o anı kaydirigubbakcemile3 -

Evet cnm sanırım artık bezdiğim için olsa gerek..yoksa ben acayip inadımdır uzatırdım hep eskiden hayatta barışmaya yanaşmazdım ama artık pek öle değilim..

malesef bende hiççç küsss kalamam aslında bu huyumu sevmiyorum ama eşimle geçinmenin yolu bundan geçtiği için rabim dağına göre kar vermişş yoksa geçinemezdikk o çokk inattt oğlak burcu zaten

Bende oğlak burcuyum :jeyyar: evet inat olur bizim burçtakiler..ama ben biraz törpülendim dediğim gibi..eskiden uzakta olduğumuz için,evlenmeden önce yani,çok kavga ederdik,birbirimizi görmeden nasıl beceriyosak o kadar kavgayı dövüşü kaydirigubbakcemile3 bide evliliğimizin ilk yılları biraz kavga ettik şimdi durulduk sanırım limiti doldurduk..yine tartışıyoruz ama aynı evin içinde olunca istesende uzamıyoo..bide benim çok pis bi huyum var ne kadar öfkeli olursam olayım kavgadan bikaç gün sonra beni güldürebiliyooo..gülmeyeyim diyorum bazen odadan kaçıyom görmesin diye ama nafileee..gülmeye dayanamıyorum işte..tabi kahkahada atmıyom ama sırıtmaya başlıyomm..gıcık oluyom kendimee ama benim zayıf noktamı bulmuş ordan giriyo hep pissssss :1no2:

Aynen canancım benimki de çok inat hayatta gelmez tam boğa benimki:)) Bu arada senin annenler uzak ama süper kayınvaliden ve kayınpederin var bence sen de şükret mutlu ol canım

canım benim haklısınnnn allah işte insanın yüzüne bir yerden gülüyor benimde annemm 20 haziranda geliyor 2 aya yakın kalacak sonra bebişim ben ve annemm manisaya gideceğiz allahım nasip ederse

Ayyy yengeç erkekleri evet çok iyi olurlar vallaa..bizim bi arkadaş vardı yengeç okadar iyi bi çocukki çok iyide bi eş..onlardan iyi eş ve baba oluyo..karısıda bi okadar cadı yalnızz :))) allah muhabbetinizi hiç bozmasın cnm ))

Kızlar bizim mesai bittii..tekrar görüşmek üzereee..sohbet baldan tatlı ama herkes çıktı gibi burda :))
bende eve gidip 1 saat kadarda yürüyüş yapayım.h.sonu yapamadım..hadi bakalım herkese iyi akşamlarrrrr..öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…