2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızım çok az hareket ediyor merak etmeye başladım hafta 1-2 gün yapıyor bunu umarım akşama daha çok hareket eder yoksa kendimi kötü hissetmeye başlıyıcam

hemen bakıyorum şekercim bir yandan da biberon seçerken dikkat edilmesi gereknleri okuyorum çok teşekkür ederim ilgine
nasılsın bu arada nasıl gidiyor

iyi cnm maşallah diyim kendime yine de hafif hafif kasık ağrılarım oluyor onun dışında çok şükür...
biberon seçerken çoook şeylere dikkat edilmesi gerekiyor yaa ama aklı karışıyor insanın.
cam olanlar gaz yapıormuş ama daha sağlıklıymış.diğerleri gaz yapmıyormuş falan filan.4 küçük 1 tanede büyük eğimli büyük işte birkaçtane ağızlık almış birde eşim kimisi m.suy için kimisi süt kimisi su falan.

sinirlenme iş yerini arasaydın bak şimdi o seni aramaya başlayınca bi süre açma biraz telaş yapsın sonra dersin ya doğursaydım diye.

bu arada iş yerinde arkadaşım 29. haftada falan ve rapor aldı bayılıyor ağrıları oluyor nerdeyse doğurucak ama bebeği fazla hızlı büyüyor anlamadım 26. haftada 1400dü biraz fazla gibi geldi bana sanırım erkenden doğurucak ama sadece kilo yeterlimi erken doğumun risk teşkil etmemesi için ciğerleride aynı oranda gelişiyor mu acaba

Ya iş yerinde burmazki benim eşim dışarıdadır bütün gün. Bayi bayi gezer başka ulaşacağım tek 1 ark.ç nosu var o da son artık 1 saate açmazsa arıycam

bu konuda bilgim yok pek fazla kilolu olması gramı fazla olması bebeğin heryerinin geliştiği anlamına mı gelir hayata daha mı hazır olur bilemiyorum işte
benim 26+4 te 1118 gr dı .dr.önde demişti..ama nasıl önde anlamadım...

didemcim mesaj atsan hemen beni ara meraktan doğuruyorum diye ama belki de teli bir yerde unutmuştur ben çok bırakırım çünkü telefonumu sağda solda

Ya iş yerinde burmazki benim eşim dışarıdadır bütün gün. Bayi bayi gezer başka ulaşacağım tek 1 ark.ç nosu var o da son artık 1 saate açmazsa arıycam

ben de öyle düşündüğümden dedim cnm yanında biri var mıdır diye ben ce 1 saat bekleme bi 10 dk daha bekle açmazsa ararsın kızarmı eşin öyle şeylere...

offf aşağıya çağırıyorlar beni misafir gelmiş aşağıya BENSıZ OLMAZ tabii hem uzaktan geliyorlar hem haber vermiyorlar mahalle komşusu değiller yani...
didemcim bak yaz buraya ulaşırsan ben bakarım gelince ben de merak ettim şimdi..
off karnımda ağrıyor yaa neyse görüşürüz...
giremeyebilirim akşama kadar kendinize iyi bakın...

sakin ol şekercim mutlaka olağanüstü bişey vardır yoksa açmaz mı hamile karısının bu kadar meraklanacağını bilir sonuçta bu gibi durumlar her zaman olan durumlar değil mutlaka vardır bir açıklaması neyse sonuçta iyi olduğunu biliyorsun artık

dur sinirlenme erkekler böyle malesef biz iki elimiz kanda olsa açarız aman merak etmesin telaş yapmasın deriz ama onlar daha relax benim eşimde aynı bide meşgule alır ki sorma geçen şehir dışına çıktı arıyorum vardı mı diye meğerse varmış iş görüşmesndeymiş sürekli meşgule aldı sinir etti beni

LÜTFETTİ açtı müsait değilim ararım dedi kapattı sinir oldum bu akşam ben bu adamı öldürürüm

10000 tane mesaj attım ya sinirlerim bozuldu iyice üffff

ayyy bu erkekler görmüş heralde mesajlarını cnm müsait olmadığı için açmamış ama bi müsait değilim diyebilirdi sana bukadar merak ettirmeden allahım yaa erkekler böyle işte.aman sen yine de çok fazla bişey deme kendini düşün yani onu değil sinir olma diye söylüyorum..

burası çooook sıcak ayy allahım bide klimayı açmıyolar şimdi patlıyıcam hem sigara hem sıcak bunaldımmm odamı istiyorumm

Burası da çok sıcak.odadada insanın gıcık ve kıl çalıştığı insanlar varsa işin zor..bizimde klimamız var mis gibi.cuma arkadaşla açtık biraz.5 dak olmadı.o kıl dediğim tip geldi yok klima kollarını rahatsız ediyormuş ölüyomuş ta,e dedik sıcakta biz bayılalımmı yanii..bide kendisi sigara yasağı yokken kara kışta sigara içip pencereleri açardı benim heryerim üşür ağrırdı tutulurdum.bide kapıyı hiç bi zaman kapatmaz sürekli cereyandayız..kırk küsür yaşında evlenmemiş piskopatın teki işte..kendisinin işine nasıl geliyorsa öle davranıyor.bi de bana diyo,sen hamilesin daha çok sıcaklıyosun.e diyorum bide böyle olduğumu bilerek klimayı açtırmıyo yaa..masanı çek diyorum benimkinin yanına klimanın altında kalmazsın ama ııhhhh nerdeee..klima tamda üstünde filanda değil yanii..allahım katil olmamak elde değil..nefret ediyorummmmmmmmm...

Hoşgeldin aslı ydı dimi :)) nasıl oldun.yanlış hatırlamıyosam biraz sıkıntıların vardı..biberon konusunda bende çok bilgi sahibi değilim cama sağlıklı diyolar ama..

bu arada kızlar bebeğim bazen tam göbeğimin ortasına vuruyor ee o zaman kafası nerdeki anlamadım genelde sağda solda olur 2 gündür tam göbek hizasında ayy allah korusun hafası aşağıda falan değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…