hemen bakıyorum şekercim bir yandan da biberon seçerken dikkat edilmesi gereknleri okuyorum çok teşekkür ederim ilgine
nasılsın bu arada nasıl gidiyor
yA BU adam düşüncesiz ya doğursam 1 saattir haber veremiycem ya var mı böyle 1 şeyu
bu arada iş yerinde arkadaşım 29. haftada falan ve rapor aldı bayılıyor ağrıları oluyor nerdeyse doğurucak ama bebeği fazla hızlı büyüyor anlamadım 26. haftada 1400dü biraz fazla gibi geldi bana sanırım erkenden doğurucak ama sadece kilo yeterlimi erken doğumun risk teşkil etmemesi için ciğerleride aynı oranda gelişiyor mu acaba
Ya iş yerinde burmazki benim eşim dışarıdadır bütün gün. Bayi bayi gezer başka ulaşacağım tek 1 ark.ç nosu var o da son artık 1 saate açmazsa arıycam
LÜTFETTİ açtı müsait değilim ararım dedi kapattı sinir oldum bu akşam ben bu adamı öldürürüm
10000 tane mesaj attım ya sinirlerim bozuldu iyice üffff
burası çooook sıcak ayy allahım bide klimayı açmıyolar şimdi patlıyıcam hem sigara hem sıcak bunaldımmm odamı istiyorumm
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum nasılsınız keyifler nasıl ben şöyle 3 sayfa filan okudum yine heyecandan gözlerim doldu
bu arada akşam dışarı çıkcam çıkmışken biberon alayım diyorum siz ne aldınız ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?