Toprak grupları inatçı oluyor, doğrudur. Ben de boğa burcuyum. Kocişim de yengeç. O yüzden üzerime fazlasıyla düşüyor; fenalıklar geçiriyorum bazen. akannehir Hava biraz soğuk olsa, sıkı sıkı giydiriyor beni. Hasta olduğumda iyi oluyor, gece uyanıp ateşime bakıyor, üzerim açılmışsa örtüyor. Sabahın 4'ünde kalktı bu sabah, kolumu tuttu; baktı buz gibi üzerimi örttü hemen -uyuma numarası yapıyorum, bozmak istemiyorum o anı kaydirigubbakcemile3 -
Bende oğlak burcuyum :jeyyar: evet inat olur bizim burçtakiler..ama ben biraz törpülendim dediğim gibi..eskiden uzakta olduğumuz için,evlenmeden önce yani,çok kavga ederdik,birbirimizi görmeden nasıl beceriyosak o kadar kavgayı dövüşü kaydirigubbakcemile3 bide evliliğimizin ilk yılları biraz kavga ettik şimdi durulduk sanırım limiti doldurduk..yine tartışıyoruz ama aynı evin içinde olunca istesende uzamıyoo..bide benim çok pis bi huyum var ne kadar öfkeli olursam olayım kavgadan bikaç gün sonra beni güldürebiliyooo..gülmeyeyim diyorum bazen odadan kaçıyom görmesin diye ama nafileee..gülmeye dayanamıyorum işte..tabi kahkahada atmıyom ama sırıtmaya başlıyomm..gıcık oluyom kendimee ama benim zayıf noktamı bulmuş ordan giriyo hep pissssss :1no2:
İyi akşamlar siercim.
Kızlar ben de çıkıorum kendinize ve bebişlere iyi bakın çok çok öptük
Bende oğlak burcuyum :jeyyar: evet inat olur bizim burçtakiler..ama ben biraz törpülendim dediğim gibi..eskiden uzakta olduğumuz için,evlenmeden önce yani,çok kavga ederdik,birbirimizi görmeden nasıl beceriyosak o kadar kavgayı dövüşü kaydirigubbakcemile3 bide evliliğimizin ilk yılları biraz kavga ettik şimdi durulduk sanırım limiti doldurduk..yine tartışıyoruz ama aynı evin içinde olunca istesende uzamıyoo..bide benim çok pis bi huyum var ne kadar öfkeli olursam olayım kavgadan bikaç gün sonra beni güldürebiliyooo..gülmeyeyim diyorum bazen odadan kaçıyom görmesin diye ama nafileee..gülmeye dayanamıyorum işte..tabi kahkahada atmıyom ama sırıtmaya başlıyomm..gıcık oluyom kendimee ama benim zayıf noktamı bulmuş ordan giriyo hep pissssss :1no2:
Kızlar bizim mesai bittii..tekrar görüşmek üzereee..sohbet baldan tatlı ama herkes çıktı gibi burda :))
bende eve gidip 1 saat kadarda yürüyüş yapayım.h.sonu yapamadım..hadi bakalım herkese iyi akşamlarrrrr..öpüldünüz..
Ne güzel anneanne geliyor desene:)))
İyi akşamlar siercim.
Kızlar ben de çıkıorum kendinize ve bebişlere iyi bakın çok çok öptük
ayyyy bak şimdi bizim oğluşlar içinde eşleri böylemi düşünecek benimkide allah izin verirse yengeç olacakkk ne istiyosunuz işte ne güzelll
Ben de oğlak burcuyummm. Kocam ikizler. kaydirigubbakcemile3
keşke benimkiside biraz törpülense ama işte can çıkar huy çıkmaz
Hoşuma gidiyor bazen. Ama bebekmişim gibi davranıyor. Oysa ben 20'li yaşların ortasında, hayatında gerçekten ilk kez aşık olmuş bir kadınım. Düşün yani ben adama karşı daha ihtiraslı duygular besliyorum, adam bana bebekmişim gibi davranıyor. Oysa ben ayıptır söylemesi -övünmek gibi olmasın ama- çok seksiyimdir; yani hamile olmadan önce öyleydim. O hale dönmeye çalışacağım. Doğal olarak libidal düşüklük asabımı bozuyor bazen.
vavvvvv maşallah canım ne güzel kendine güveninin olması mükemmel birşey aşkınız daim olsun inşallahh
Herkesin bir yumuşak noktası vardır; tıpkı bam teli olduğu gibi. Keşfetmek lazım. Özellikle boğa burçları çok duygusaldır, kendimden biliyorum ama çaktırmazlar işte. Sevdiklerini kırınca, içi içini yer ama gelmez.
ben terazi eşimm oğlakkkkk
Herkesin bir yumuşak noktası vardır; tıpkı bam teli olduğu gibi. Keşfetmek lazım. Özellikle boğa burçları çok duygusaldır, kendimden biliyorum ama çaktırmazlar işte. Sevdiklerini kırınca, içi içini yer ama gelmez.
Ay hepimizin aşkı daim olsun şekerim... Bizimki aşık da ateşli değil maalesef. İstediğim kadar yükseltemiyorum ateşini. Hamile kaldıktan sonra daha da beter oldu. İyice baba oldu başıma. Neyse ben bir doğurayım da eski halime döneyim; süründüreceğim onu, kafaya taktım.klava:
Neyse kızlar ben kaçıyorum. Görüşürüz yarın...
Neyse kızlar ben kaçıyorum. Görüşürüz yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?