2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bak şimdi bizim oğluşlar içinde eşleri böylemi düşünecek benimkide allah izin verirse yengeç olacakkk ne istiyosunuz işte ne güzelll

:roflol: :roflol:
Benimki de yatışınca, önümü keser kısar sesini "nereye gidiyorsun, gitmesene" der, yılışır hemen. Süper gözleri var; yengeçlerin özelliğinden midir nedir, renkli değil gözleri ama bakışları çok derin. Allah öyle yaratmış bir de, kendi isteğiyle yaptığı bir şey değil. Öyle bir bakar, sonra kendine doğru çeker, zorla sarılır vs. Ben de bir iki naz yapar, barışırım. Gereksiz uzatmam. Ama gelene kadar da gitmem.

keşke benimkiside biraz törpülense ama işte can çıkar huy çıkmaz

iyi akşamlarrr şekerimmm

Ne güzel anneanne geliyor desene:)))

evet canım allahım nasip ederse gelecekler

İyi akşamlar siercim.

Kızlar ben de çıkıorum kendinize ve bebişlere iyi bakın çok çok öptük

iyi akşamlar canımm bizlerde seni gğzel kızını öptükkkk

ayyyy bak şimdi bizim oğluşlar içinde eşleri böylemi düşünecek benimkide allah izin verirse yengeç olacakkk ne istiyosunuz işte ne güzelll

Hoşuma gidiyor bazen. Ama bebekmişim gibi davranıyor. Oysa ben 20'li yaşların ortasında, hayatında gerçekten ilk kez aşık olmuş bir kadınım. Düşün yani ben adama karşı daha ihtiraslı duygular besliyorum, adam bana bebekmişim gibi davranıyor. Oysa ben ayıptır söylemesi -övünmek gibi olmasın ama- çok seksiyimdir; yani hamile olmadan önce öyleydim. O hale dönmeye çalışacağım. Doğal olarak libidal düşüklük asabımı bozuyor bazen.

keşke benimkiside biraz törpülense ama işte can çıkar huy çıkmaz

Herkesin bir yumuşak noktası vardır; tıpkı bam teli olduğu gibi. Keşfetmek lazım. Özellikle boğa burçları çok duygusaldır, kendimden biliyorum ama çaktırmazlar işte. Sevdiklerini kırınca, içi içini yer ama gelmez.

vavvvvv maşallah canım ne güzel kendine güveninin olması mükemmel birşey aşkınız daim olsun inşallahh

vavvvvv maşallah canım ne güzel kendine güveninin olması mükemmel birşey aşkınız daim olsun inşallahh

Ay hepimizin aşkı daim olsun şekerim... Bizimki aşık da ateşli değil maalesef. ıstediğim kadar yükseltemiyorum ateşini. Hamile kaldıktan sonra daha da beter oldu. ıyice baba oldu başıma. Neyse ben bir doğurayım da eski halime döneyim; süründüreceğim onu, kafaya taktım. klava:

aynen benim eşimde içi içini yer ama inadını bir kenara bırakmayıda tercih etmez ama çokkkk mükemmel bir kalbi vardır beni üzmek istemez benden çok dikkatli olmamı ister birde kıskançtır giyimime çok karışırrrr

ben terazi eşimm oğlakkkkk

Oğlak burcu iyidir . kaydirigubbakcemile3 Biraz inatçı oluyoruz işte , o kadar.kaydirigubbakcemile3

Boğa burcu en iyi anlaştığım burçtur. Çok iyi oluyolar genelde. Bütün tanıdığım boğa burçları canayakındır. Kötüsüyle hiç karşılaşmadım. kaydirigubbakcemile3 En ufak boğa burcu da 4 yaşındaki yeğenim. kaydirigubbakcemile3

:)))) canım benim sen onu ateşlendirirsin merak etme oda seni özlemiş olacak zaten doğum sonrasııı bakkk nasıl ateşi tavan yapıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…