- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
ses verin .kaydirigubbakcemile3 Kimse kalmadı mı yoksa ? kaydirigubbakcemile3
BEN BURDAYIM CANIM :))):CüvCüv:
Nasılsın canımmm . opuyorumnanaktan bende çıkıcam birazdan, kociş aradı geliyomuş. Sen işte misin hala ?
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün hiç uğrayamadım bebeğime kıyafet almaya gitmiştik herşeyini aldım ama bir tane poşeti ortada yok yarın buldum buldum bulamadım yapacak birşey yok allahtan uğradığım yerler belli en güzel kıyafetlerinin olduğu poşet gitti mevlüt takımı bile almıştım çok üzüldüm her neyse bebeğimide üzdüm boşa yarın oğluşumu görmeye gideceğim inşallah iyidir kocaman öpüldünüz hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)))
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün hiç uğrayamadım bebeğime kıyafet almaya gitmiştik herşeyini aldım ama bir tane poşeti ortada yok yarın buldum buldum bulamadım yapacak birşey yok allahtan uğradığım yerler belli en güzel kıyafetlerinin olduğu poşet gitti mevlüt takımı bile almıştım çok üzüldüm her neyse bebeğimide üzdüm boşa yarın oğluşumu görmeye gideceğim inşallah iyidir kocaman öpüldünüz hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşürüz :)))
gecmis olsun,insallah bulursun
ben de gidecegim yarin doktora,hayirli haberler alırız inşallah :)
iyi aksamlar herkese
slm kzılar naıslsınız?eşim nöbette bugün bizde annemle buluşamlım dedik bi pazar vardı orayı gezelim diye sadece kıyafet üzerine ymiş biraz param vardı işte
anam zor bela gittim burdan minibüste bir kzı yardımcı oldu sağolsun sonrada annem bekliyordu iyi gittk
hava çok sıcaktı bunaldık resmen
ay çok güzel şeyler vardı anneme kendime spor ayakabı aldım babet gibi çok hoşlar beyaz aynı modeller ana kız giyeriz artık
sonra zeynebe bi tişört aldım
zeynep acıktı mamsını yedirdim simit falan aldım pazar çok aklabalıktı
kucak istedi ben alaıyım biraz dedim annem diyo ayakkabısının teki nerde bilmem dedim yok
etrafa bakındık yok kimbilir nerde çıkarmış yaa
tüm pazarı tekrar dolaştık yerlere baktık yok yok sinir oldum
günlük giydirdiğim ayakkabıları vardı keşke onları giydirseydim hiç aramazdım bile
bunalra o kadar para verdik ortopedik falan diye 5 kere anca giymiştir içim çok yandı valla
3 kuruşun hesabını yaparken neyse sağlık olsun
Allahtan kuzuma bişey olmadı diye düşündüm sonra başta kızıdm ayakkabın nerde ne yaptın falan diye
yavrum yüzümü okşuyo banabakıp gülüyo annemm diyo
kıyamadım hiç olacağı varmış ne yapalım
canım sıkıldı başka hiç bişey almadan geri döndük
halbuki ne güzel jileler vardı alacaktım kend,ime
listeyi yeni yaptım:)
halisna yeni liste çok güzel olmuş
ellerine sağlık
be daha yeni gördüm kimbilir ne zaman yaptın valla
eline sağlıkk canımmm çokkk güzel olmuşş
ben de cok begendim :)
ellerine sağlık opuyorumnanaktan
eline saglık canım liste cok guzel olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?