2010 bebişleri geliyor konusundaki liste için hazırlık yapıyordum aslında.. burayada ekleyeyim dedim..:)ellerine sağlık çok güzel olmuş.
tatlı uykular herkese ben kacar yarın oglusumu gorcem oglen randevu aldım :)
2010 bebişleri geliyor konusundaki liste için hazırlık yapıyordum aslında.. burayada ekleyeyim dedim..:)
vakitlice gelsinler inş tabi ama temmuz annelerinde 2erkenci bebiş var:) haziran sonunda yeni konumuzu açarız inş..
sağol cnm,ne bileyim içgüdüsel olarak sanırım dönüp aradım biraz şimdi çok takılmıyorum da cana geleceğine mala gelsin herleyde vardır bir hayır[COLOR="DarkRed
[COLOR="darkred"]canım zeynebin canı sağolsunn ne yApacaksın giden mal olsun keşke okadar takmasaydın canım güle güle kullanın aldıklarını [/COLOR]
vayyy hemen görmüşüm desene halisnalisteyi yeni yaptım:)
tatlı uykular herkese ben kacar yarın oglusumu gorcem oglen randevu aldım :)
günaydın kızlarrrŞeniz
günaydın güzel anneciklerrr güzel bebikleriii
Günaydınlar bayanlar,
Umarım herkes iyidir bugün doktora gidecek arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelirsiniz işallah haberlerinizi bekliyoruz
herkese günaydın...
kuzucuklara da günaydın...:)
günaydın canım.nasılsın bebış nasıl benım sıpam gunden gune agırlık yapıyor nefes alırken fısır fısırırım :CüvCüv:
günaydın kızlarrrŞeniz
Günaydınlar bayanlar,
Umarım herkes iyidir bugün doktora gidecek arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelirsiniz işallah haberlerinizi bekliyoruz
günaydın güzel anneciklerrr güzel bebikleriii
günaydın seker :)
herkese günaydın...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sabah bi uyandım belimde nasıl bir ağrı...sanki çok ters bir hareket yapmışım gibi.yataktan kalkarken az daha vinç istiyecektimkaydirigubbakcemile3
biraz yürüyünce falan açıldı sanki ama hala çok normal olduğu söylenemez..sizler nasılsınz bakalım?
her şey yolunda çok şükür canım. miniğim de yavaş yavaş büyüyor teyzesi:)
ben bir gün çok iyi, bir gün çok yorgunum... 9 ay bitecek orta yolu tutturamadık bir türlü. Hayırlısıyla bitiririz inş. yorulup da sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum, yan dönmek zorunda kalıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?