2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım erkencı gelmesınlerde sağlıklıca alalım kucklarımıza bebişlerimizi

[COLOR="DarkRed

[COLOR="darkred"]canım zeynebin canı sağolsunn ne yApacaksın giden mal olsun keşke okadar takmasaydın canım güle güle kullanın aldıklarını [/COLOR]
sağol cnm,ne bileyim içgüdüsel olarak sanırım dönüp aradım biraz şimdi çok takılmıyorum da cana geleceğine mala gelsin herleyde vardır bir hayır
listeyi yeni yaptım:)
vayyy hemen görmüşüm desene halisna
ilk kutlayan benim oleyy:lepi::lepi::lepi:
tatlı uykular herkese ben kacar yarın oglusumu gorcem oglen randevu aldım :)

ne güzel cnm,iyi haberlerler gelirsin inş.

Günaydınlar bayanlar,

Umarım herkes iyidir bugün doktora gidecek arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelirsiniz işallah haberlerinizi bekliyoruz

Günaydınlar bayanlar,

Umarım herkes iyidir bugün doktora gidecek arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelirsiniz işallah haberlerinizi bekliyoruz

günaydın canım bugun ben gıdıcem doktora oglen 1,30da gelınce yazıcam ınsallah hayırlı haberlerı kılosunu ve boyunu cok merak edıyorum:)benım ust komsum ve karsı komsumda hamıle ve 2sınınkıde normalden onde gıdıyor bakalım benım kuzucum nasılmış

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sabah bi uyandım belimde nasıl bir ağrı...sanki çok ters bir hareket yapmışım gibi.yataktan kalkarken az daha vinç istiyecektimkaydirigubbakcemile3
biraz yürüyünce falan açıldı sanki ama hala çok normal olduğu söylenemez..sizler nasılsınz bakalım?

günaydınnnn
çokk güzel sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum hepimize
bebişlerimiz bizi hiçç üzmesin inşallahh
artık zaman geçtikçe bendeki heyecan tavan yapıyor
5 yıldır beklediğim özlemime son 1,5 ay kaldı allahım izin verirse
sağlıklı noksansız kusursuz vaktinde gelsin bütün kuzular inşallah
onatçım hayırlı haberler getir inşallah seninle aynı gün ve haftadayız bakalım kuzun ne kadar olmuş benn ayrıca merak ediyorumm sağlıklı haberler alasın
didemcim sanada stressiz sıkıntısız bir gün diliyorummm tatlım

günaydın canım.nasılsın bebış nasıl benım sıpam gunden gune agırlık yapıyor nefes alırken fısır fısırırım :CüvCüv:

her şey yolunda çok şükür canım. miniğim de yavaş yavaş büyüyor teyzesi:)
ben bir gün çok iyi, bir gün çok yorgunum... 9 ay bitecek orta yolu tutturamadık bir türlü. Hayırlısıyla bitiririz inş. yorulup da sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum, yan dönmek zorunda kalıyorum...

günaydın kızlarrrŞeniz

Günaydınlar bayanlar,

günaydın güzel anneciklerrr güzel bebikleriii

günaydın seker :)

herkese günaydın...

hepinize günaydınlarrrr

canım nefes alamıyorum derken kalp carpıntısımı oluyor benım bazen nasıl yatarsam yatayım kalbım carpıntı yapıyor kalkıp oturuyorum sonra yıne yatıyorum gecıyor bugun doktoruma onuda sorcam neden oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…