günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sabah bi uyandım belimde nasıl bir ağrı...sanki çok ters bir hareket yapmışım gibi.yataktan kalkarken az daha vinç istiyecektimkaydirigubbakcemile3
biraz yürüyünce falan açıldı sanki ama hala çok normal olduğu söylenemez..sizler nasılsınz bakalım?
her şey yolunda çok şükür canım. miniğim de yavaş yavaş büyüyor teyzesi:)
ben bir gün çok iyi, bir gün çok yorgunum... 9 ay bitecek orta yolu tutturamadık bir türlü. Hayırlısıyla bitiririz inş. yorulup da sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum, yan dönmek zorunda kalıyorum...
canım nefes alamıyorum derken kalp carpıntısımı oluyor benım bazen nasıl yatarsam yatayım kalbım carpıntı yapıyor kalkıp oturuyorum sonra yıne yatıyorum gecıyor bugun doktoruma onuda sorcam neden oluyor acaba?
günaydın canımmm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzgünaydın canım bugun ben gıdıcem doktora oglen 1,30da gelınce yazıcam ınsallah hayırlı haberlerı kılosunu ve boyunu cok merak edıyorum:)benım ust komsum ve karsı komsumda hamıle ve 2sınınkıde normalden onde gıdıyor bakalım benım kuzucum nasılmış
günaydın canımherkese günaydın...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sabah bi uyandım belimde nasıl bir ağrı...sanki çok ters bir hareket yapmışım gibi.yataktan kalkarken az daha vinç istiyecektimkaydirigubbakcemile3
biraz yürüyünce falan açıldı sanki ama hala çok normal olduğu söylenemez..sizler nasılsınz bakalım?
günaydınnnn
çokk güzel sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum hepimize
bebişlerimiz bizi hiçç üzmesin inşallahh
artık zaman geçtikçe bendeki heyecan tavan yapıyor
5 yıldır beklediğim özlemime son 1,5 ay kaldı allahım izin verirse
sağlıklı noksansız kusursuz vaktinde gelsin bütün kuzular inşallah
onatçım hayırlı haberler getir inşallah seninle aynı gün ve haftadayız bakalım kuzun ne kadar olmuş benn ayrıca merak ediyorumm sağlıklı haberler alasın
didemcim sanada stressiz sıkıntısız bir gün diliyorummm tatlım
canım bel ağrıları bu aylarda fazlalaşır ne yazıkki hamileliğin vermiş olduğu bir sıkıntı içimizdeki melekler büyüdükçe sıkıntılar biraz artıyor malesef onlar sağlıklı olsunlarda bizler biraz eziyet çeksekte olur
canım sırt üstü yatmak sakıncalı zaten artık allah korusun kordon dolanması olabiliyormuş o yüzden yan yatmak zorundayız tatlımm
günaydın canımmm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
günaydın canım
valla canım aynen ama bu sabah nasıl kalktım bilmiyom az daha işe geç kalıyordum. 07.26 da kalktım 07.28 de aşağıya inip servise bindim nasıl hızım:d
günaydın canımcımbende tavan yapıyorum valla allah sağ salım kavuştursun kuzularımızı bize
Günaydınlar bayanlar,
Umarım herkes iyidir bugün doktora gidecek arkadaşlar varmış iyi haberlerle gelirsiniz işallah haberlerinizi bekliyoruz
günaydın herkese yinbe işe geldik((
bu arada ya sabah bi baktım karnımdaki çatlaklar çoğalmış acaip moralim bozuldu 80 tl verdim bi kutu kreme ama işe yaramadı neredeyse biticek napıcam ben(( biraz daha takviye yapmam gerekiyor sanırım ne sinir bi durum.
ayaklarımda inmiyor dünden beri onada canım sıkıldı normalde akşamları uzatınca inerdi ama eve gittim havaya diktim yok soğuk su yaptım yok kremledim yok hiç bir faydası olmadı
ayy bugün sıkıcı bir günn kızım az hareket ediyor ona taktım kafayı gece abuk subuk rüyalar gördüm
Günaydın kızlarrr. opuyorumnanaktan
günaydın canımopuyorumnanaktan nasılsın?bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?