2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bel ağrıları bu aylarda fazlalaşır ne yazıkki hamileliğin vermiş olduğu bir sıkıntı içimizdeki melekler büyüdükçe sıkıntılar biraz artıyor malesef onlar sağlıklı olsunlarda bizler biraz eziyet çeksekte olur

canım sırt üstü yatmak sakıncalı zaten artık allah korusun kordon dolanması olabiliyormuş o yüzden yan yatmak zorundayız tatlımm

çarpıntı bazen yemeklerden sonra oluyor...bazı yatış pozisyonlarında sanki nefesim yetmiyormuş gibi geliyor. pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. ama bunların hepsi normal. kocaman olduk malüm:) benim ara ara belim tutuluyordu, özellikle iş yaptıktan sonra. bel ile alaka kuramamış doktoruma sormuştum. ona da normal demişti.

günaydın canımmm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
herkese günaydın...
günaydın canım

valla canım aynen ama bu sabah nasıl kalktım bilmiyom az daha işe geç kalıyordum. 07.26 da kalktım 07.28 de aşağıya inip servise bindim nasıl hızım:d

günaydın canımcımbende tavan yapıyorum valla allah sağ salım kavuştursun kuzularımızı bize

evet tatlım özellikle 2 haftadır değişik bir ağırlık var bedenimde...ağırlık merkezim öne doğru kaydı resmen..belime yüklenmeye başladı sanırım ağırlığımda..dediğin gibi meleklerimiz sağlıklı olsunlarda biz sıkıntı çekelim..

kızlar benimde önümüzdeki pazartesi randevum var..çok heyecanlıyım melekimi görmeyeli tam 3 hafta oldu yamafoldumben çok ösledim valla..günleri sayıyorum arık.

pınarcım dikkat et bu kadar hızlı hareket etme canım..

günaydın herkese yinbe işe geldik ((
bu arada ya sabah bi baktım karnımdaki çatlaklar çoğalmış acaip moralim bozuldu 80 tl verdim bi kutu kreme ama işe yaramadı neredeyse biticek napıcam ben(( biraz daha takviye yapmam gerekiyor sanırım ne sinir bi durum.
ayaklarımda inmiyor dünden beri onada canım sıkıldı normalde akşamları uzatınca inerdi ama eve gittim havaya diktim yok soğuk su yaptım yok kremledim yok hiç bir faydası olmadı

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan çatlaklar için ne yazıkki yapacak hiçbişeyimiz yok..doğumdan sonrayı beklicez..ne kadar kremde sürsen çatlayacağı varsa çatlıyor..

ya sizde geceleri kabuslar görüyomusunuz? bende 1 haftadır devam eden kabus serüveni var resmen..konu genelde aynı yer kişiler değişiyor...çok korkuyorum birden irkilip uyanıyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…