2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim eşimin ananesi vefat etti peşine ben hamile kaldım ay rüyamda hayır olsun meğer ölmemiş yaşıyormuş diyorum ki o zaman kızım mı ölücek ne alaka sanki illa birinin ölmesi lazım ama rüya işte gerdi beni.
bu arada maşallah kızım başladı kıpırdanmaya pazar akşamdan dün akşama kadar çok az hareket etti inanırmısınız her pazar aynı hatta eşim hep bugün pazar tatil yapıyor diyor doğunca pazar günleri nasıl olucak cidden merak ediyorum

İyiyim canım, teşekkür ederimmm.bebişte iyi. Kocişimi işe uğurladım, sonra da buraya geldim. Birazdan kahvaltı hazırlıycam. Sen nasılsın ? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooohhh ne güzel bebeğinle kahvaltını yap güzeelce..bende işyerindeyim gün sayıyorum tatlım.:umursamaz:

ya bende rüyalarımda sürekli annemle uğraşıyorum..hergün başka bir şekilde görüyorum..bu gecekindede annemde hamileymiş erken doğum yapmış bebeği kaybetmiş ama hiç umrunda değil bebeğin ölüsünü falan bana gösteriyor içimden kızıyorum bende doğum yapıcam yaptığı şeye bak falan diyorum...

Günaydın kızlar, n'apıyorsunuz bakalım?
Canım çıktı, sabahın 8 buçuğundan beri temizlik yapıyorum, yarın misafir gelebilir; k.validem de babasına gitmek zorunda. Yapabildiğim kadar yaptım, yalnızca mutfak kaldı. Onu da 1 saat dinleneyim, öyle yaparım artık.

sessizlik var bugün hadi ben herşeye mutsuz oluyorum ama siz konuşunda azcık keyfim yerine gelsin.
hamilelikten bu sanırım sağlık ocağına her gittiğimde soruyorlar kendini arada çok mutsuz hissettiğin oluyor mu diye cidden oluyor ya insanın canı hiç bir şey istemiyor
haa bu arada serdem eşine naptın akşam önemli bir şey yoktur inşallah

Hoşgeldin canım maşallah sabah sabah nekadar hamaratsın
yorma kendini :CüvCüv:

hoş geldin canım. Dinlene dinlene yapsaydın . Benim de mutfağımı toplamam lazım .Ben de yalnızım . kaydirigubbakcemile3 Yap yap bitmiyo işler valla. hihoyyyt

Sağolun kızlar, yavaş yavaş yaptım; çok zorlamayayım kendimi dedim ama belim pek izin vermiyor artık eğilmeme. Resmen koptu belim.

bende pazar günü yaptım temizik eşim ark. çıkmıştı sabah bi başladım saat 6 da oturdum ama uzun zamandır yapmıyordum ütü temizlik yemek çamaşır ama mis gibi oldu evim yatak odasını toparladım dolapları düzenledim inşallah bi süre bozulmadan kalırlar:)

Ya siz neden bu kadar temizlik yapıyorsunuz sinirleniyorum amaklava:

ben evi süpürdüğümde bile belim kopacak gibi ağrıyor..son 2 aydır temizlik falan unuttum valla ben..hiçde özlemedimkaydirigubbakcemile3

kızlar ya dün kaynanam geldi sonunda:) ama yine inciler döktürdü yok çocuğu kundak yapacaz kundaklık alayım ben eve gidince ben yok diyom o yapacaz diyo tuutturdu bende ben sevmiyorum yapmam dedim. sonra aldığım kıyafetleri gösterdim iç zıbınları gördü bunlar ne bunların içine bir kiloluk bebek bile sığmaz niye aldın daha kıyafet alma boşuna para harcama diyo. sonra hast. için pijama almıştım kendime 2 takım onları gösterdim bu sefer de gecelik lazım 2 tane de gecelik alalım diye tutturdu bende burda gerek yok dedim tuttu kocamın yanında altına bez koyacaz biz pijamada zorlanırız dedi sinir oldum daha gelir gelmez asabıımı inletti gülüp geçmeye çalışıyom ama nafile kafama taktım sizce çok mu takıyorum aceba hamilelikten mi böyle oldu ya

ya daha benim temmuzun ilk haftası 32, haftam oluyor ama ben izne o hafta çıkmayı düşünüyorum yani 3 hafta değil 8 hafta izin kullanayım istiyorum bakalım o zamana durum neyi gösterir ama ayaklarım böyle inmemeye devam ederse ben temmuzun ilk haftası evde olurum kesin

Hoşgeldin çiğdemcim yorma kendini de bebişi de ya bırak gelen gelsin

Hoşgördük kuşumcum. İçim rahat etmez benim, illa temizlik yapacağım. Rüyalarıma girer kabusum olur. Sinir oluyorum kendime bu yüzden. klava: Sen ne yapıyorsun? Nasıl oldun?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebeğim irkildi galiba "tırrrrr" etti karnımın bütünü. Dışarısı 30 derece daha saat 10 buçuk, yine pişeceğiz anlaşılan.

Geldim geldim.
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağolun kızlar, yavaş yavaş yaptım; çok zorlamayayım kendimi dedim ama belim pek izin vermiyor artık eğilmeme. Resmen koptu belim.

anam bu beller koparacak bizi ama boşverin öyle tam temizliği ben haftasonu full yaptım kaynanam ne bu evin hali ben şimdi temizlerim dedi gıcıkkötükedihüso

ben evi süpürdüğümde bile belim kopacak gibi ağrıyor..son 2 aydır temizlik falan unuttum valla ben..hiçde özlemedimkaydirigubbakcemile3

bende özlememeye çalışıyom ama kocam sağolsun o yapıyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…