İyiyim canım, teşekkür ederimmm.bebişte iyi. Kocişimi işe uğurladım, sonra da buraya geldim. Birazdan kahvaltı hazırlıycam. Sen nasılsın ? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar, n'apıyorsunuz bakalım?
Canım çıktı, sabahın 8 buçuğundan beri temizlik yapıyorum, yarın misafir gelebilir; k.validem de babasına gitmek zorunda. Yapabildiğim kadar yaptım, yalnızca mutfak kaldı. Onu da 1 saat dinleneyim, öyle yaparım artık.
oooohhh ne güzel bebeğinle kahvaltını yap güzeelce..bende işyerindeyim gün sayıyorum tatlım.:umursamaz:
Günaydın kızlar, n'apıyorsunuz bakalım?
Canım çıktı, sabahın 8 buçuğundan beri temizlik yapıyorum, yarın misafir gelebilir; k.validem de babasına gitmek zorunda. Yapabildiğim kadar yaptım, yalnızca mutfak kaldı. Onu da 1 saat dinleneyim, öyle yaparım artık.
Çiğdemler gelmedi bu sabah
Sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? :CüvCüv:
bende pazar günü yaptım temizik eşim ark. çıkmıştı sabah bi başladım saat 6 da oturdum ama uzun zamandır yapmıyordum ütü temizlik yemek çamaşır ama mis gibi oldu evim yatak odasını toparladım dolapları düzenledim inşallah bi süre bozulmadan kalırlar:)
Hoşgeldin çiğdemcim yorma kendini de bebişi de ya bırak gelen gelsin
Geldim geldim. kaydirigubbakcemile3
Sağolun kızlar, yavaş yavaş yaptım; çok zorlamayayım kendimi dedim ama belim pek izin vermiyor artık eğilmeme. Resmen koptu belim.
ben evi süpürdüğümde bile belim kopacak gibi ağrıyor..son 2 aydır temizlik falan unuttum valla ben..hiçde özlemedimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?