CANANCIM sana da günaydın ben de onatın haberlerini bekliyorum malum aynı haftalardayız:))))
gunaydinn
ben de 16:30 gidicem,aksama yazarım artık :)
kızlar ya dün kaynanam geldi sonunda:) ama yine inciler döktürdüyok çocuğu kundak yapacaz kundaklık alayım ben eve gidince ben yok diyom o yapacaz diyo tuutturdu bende ben sevmiyorum yapmam dedim. sonra aldığım kıyafetleri gösterdim iç zıbınları gördü bunlar ne bunların içine bir kiloluk bebek bile sığmaz niye aldın daha kıyafet alma boşuna para harcama diyo. sonra hast. için pijama almıştım kendime 2 takım onları gösterdim bu sefer de gecelik lazım 2 tane de gecelik alalım diye tutturdu bende burda gerek yok dedim tuttu kocamın yanında altına bez koyacaz biz pijamada zorlanırız dedi sinir oldum daha gelir gelmez asabıımı inletti gülüp geçmeye çalışıyom ama nafile kafama taktım sizce çok mu takıyorum aceba hamilelikten mi böyle oldu ya
Pınarcım artık doğuma kadar kalacak mı yoksa
Benim kaynanam daha en az 2 hafta gelmiyceği kesin sonra da sanırım 10temmuzda filan gelir doğum 20si ise
Hoşgeldin.... a.s.
Pınarcım seninki demiş yine benim en son geldiğinde karıştırmıştı nereden anladın dersen bozuk 1 çekmecem var onu çekmiş tabi kapatamamış oradan anladım yani beterin beteri var çok sinirlenmiştim çoookkk
Valla benim de aynı zamanda görümcem gelecek annem zaten 100m. ileride oturuyor o da gelecek tabii eee bize de yaptığın helvadan gönder de boşuna uğraşmayalım
ya daha benim temmuzun ilk haftası 32, haftam oluyor ama ben izne o hafta çıkmayı düşünüyorum yani 3 hafta değil 8 hafta izin kullanayım istiyorum bakalım o zamana durum neyi gösterir ama ayaklarım böyle inmemeye devam ederse ben temmuzun ilk haftası evde olurum kesin
ya bende zaten gecelik almayı düşünüyordum ama o öyle ısrar edince zıttıma gidince bende öyle oldum. hatta istanbuldan annem getirecek fazla kaliteli bişi olmasın dedim ben çünkü bidaha kullanmam hayatta çünkü gecelikle hayatta yatamam:) pijama veya şort olacak (babama çok kızıyorum şimdi beni erkek gibi yetiştirdiği için a.s ne vardı daha kız gibi olsaydım seksi gecelikler giyseydim demi kocamın yanında) e kadın benim karnımı görünce herhalde tosun çıkartacağımı sanıyo:) şimdiden temizliğe başlamış zaten bissürü de laf ediyormuş ay burayı temizleyeyim ay şöyle yapayım karı gardropuma kafayı takmış kışlıkları kaldırayım demiş klava: oturamıyom sinirden kocama dedim valla annen yatak odama girerse kıyameti kopartıım diye haksız mıyım kim isterki evde olmadığı zaman kaynanasının yatak odasına girmesini?
Günaycık kuzular nasıl?Ağarlaştılar mı iyice
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anam bu beller koparacak bizi ama boşverin öyle tam temizliği ben haftasonu full yaptım kaynanam ne bu evin hali ben şimdi temizlerim dedi gıcıkkötükedihüso
bende özlememeye çalışıyomama kocam sağolsun o yapıyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?