2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANANCIM sana da günaydın ben de onatın haberlerini bekliyorum malum aynı haftalardayız:))))

evet canım bakalımmm ben doktora gidince 33+3 olmuş olacak bakalımm sağlıcakla büyüsünler inşallah

gunaydinn
ben de 16:30 gidicem,aksama yazarım artık :)

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallahh

yapmıyordum temizlik hatta en son o kadar çok yorulmuştum ki töbe etmiştim ama yatak odasını dolapları falan toplamam lazımdı eşim yapamaz ütüyüde beceremez bide odamız gelicek allah nasip ederse bi kaç hafta içinde düzenlemeye başladım şimdiden kaynanam gelip maydonoz olmasın diye ::)

pınar bu arada baya sabırlısın gerçi bende sesimi çıkaramam ama sinir olurdum kesin ama kayınvalidem beni bilir fazla üstüme gelmez suratımı sarkkıttıp düzeltemez kolay kolay:)) bi kaç gündür küs gibiyiz hiç aramıyor bende aramıyorum

Gazaaan mübarek olsun canım ya. Allah da yardımcın olsun. Benim de bebeğimi kundaklamak istiyorlar, ben de "amaaan zaten sıkışık yerden çıkacak, bari doğuktan sonra rahat etsin" diyorum. Kundağı var ama kullanmayacağım, kim ne yaparsa yapsın. Çok üzgünüm ama k.validen gecelik konusunda haklı. Şayet alttan açarlarsa kafası zorlanmasın bebeğin diye, pijama çok canını yakacaktır. Hatta benim doğum yapacağım hastanede pijama kabul edilmiyor. Bir iki tane de önden düğmeli pamuklu gecelik alsan iyi olur bidenem. Yalnız kocanın yanında söylemesi biraz asap bozucu. Sanırım utanmıyor. Bir de senin insan bebeği doğuracağını unutmuş, dana falan doğuracağını düşünüyor 6-7 kiloluk ki sığmaz içine demiş. Onu yaramazz onuuu...

Benim kaynanam daha en az 2 hafta gelmiyceği kesin sonra da sanırım 10temmuzda filan gelir doğum 20si ise

ya bende zaten gecelik almayı düşünüyordum ama o öyle ısrar edince zıttıma gidince bende öyle oldum. hatta istanbuldan annem getirecek fazla kaliteli bişi olmasın dedim ben çünkü bidaha kullanmam hayatta çünkü gecelikle hayatta yatamam:) pijama veya şort olacak (babama çok kızıyorum şimdi beni erkek gibi yetiştirdiği için a.s ne vardı daha kız gibi olsaydım seksi gecelikler giyseydim demi kocamın yanında ) e kadın benim karnımı görünce herhalde tosun çıkartacağımı sanıyo:) şimdiden temizliğe başlamış zaten bissürü de laf ediyormuş ay burayı temizleyeyim ay şöyle yapayım karı gardropuma kafayı takmış kışlıkları kaldırayım demişklava: oturamıyom sinirden kocama dedim valla annen yatak odama girerse kıyameti kopartıım diye haksız mıyım kim isterki evde olmadığı zaman kaynanasının yatak odasına girmesini?

Pınarcım artık doğuma kadar kalacak mı yoksa

yok 15 20 gün kalıp gidecek sonra doğuma yakın tekrar gelecek kafayı yemezsem iidir belki de ilk günün stresi böle ama inş. düzeliriz gerçi bişi de yok ama aramızda adı kaynana işte

Benim kaynanam daha en az 2 hafta gelmiyceği kesin sonra da sanırım 10temmuzda filan gelir doğum 20si ise

benim annem gelecek temmuzda görümcem ve kaynanam gelecek buyurun cenaze namazına: helvayı irmik unuylamı istersiniz normal unla mı:roflol:

Pınarcım seninki demiş yine benim en son geldiğinde karıştırmıştı nereden anladın dersen bozuk 1 çekmecem var onu çekmiş tabi kapatamamış oradan anladım yani beterin beteri var çok sinirlenmiştim çoookkk

Valla benim de aynı zamanda görümcem gelecek annem zaten 100m. ileride oturuyor o da gelecek tabii eee bize de yaptığın helvadan gönder de boşuna uğraşmayalım

ya mahremiyet denen bişi var dicem de ite cahil kadın ya düşünemiyo artık ama fazla yaşlı da değil 50 yaşında

Valla benim de aynı zamanda görümcem gelecek annem zaten 100m. ileride oturuyor o da gelecek tabii eee bize de yaptığın helvadan gönder de boşuna uğraşmayalım

göndermem mi şekerimmmmmmm

benimde 1 haftadır falan ayaklarımda şişlik var ayakkabılarım sıkıyor burda ayaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yinede evdeki konforu vermiyor..bende çok zorlanırsam 32de giderim

Ben bayılırım seksi geceliklere, bir sürü de var hatta. E malum şimdi giyemiyorum. Gııı ben de senin gibiydim, erkek çocuklarını döverdim mahallede kaydirigubbakcemile3 . liseyi bitirince kız olduğumun farkına vardım. Güzel de olmuşum vallahi.
Kimse istemez yatak odasına girilsin habersizce. Ne öyle hırsız gibi. Kaynanana söyle de beraber yapın, yoksa önünü alabileceğini sanmıyorum. Ayrıca canla başla temizlik yapıyor bence pek bir sorun yok. Buraya gelin geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey: birisi birisinin evine gidince misafir olarak, gözü hep kusur arar ve sağda solda konuşur. Tahminimce o da konuşulmasın diye üstüste yapıyordur. Biz sıfırdan ev eşyası aldık, kimsenin haberi yok çoğu şeyden. Resmen -bazıları- hor görmüştü k.validemleri; kadın da hırs yaptı A'dan Z'ye fazlasıyla aldı herşeyi. Çünkü bana demişti; bunlar fesat (kendi kocasının tarafı), gözleri kalıyor. Bir şey aldığımızda hakikaten gözlerini kısıyorlar. Neyse konu dağılmasın. Kaynananı savunmuyorum canım, sadece biraz da buradan bak diyorum.

Ben de hayatta giyemem öyle seksi gecelikler giysem de en fazla yarım saat sonra daral basar pijamalara dönüş yaparım

Günaycık kuzular nasıl?Ağarlaştılar mı iyice

İyiler teyzeleri teşekkür ederiz.Biri 1000gr diğeri 1100 gr olmuş.Temmuz sonuy alıcakmış doktor..Haftaya pazartesi ciğergeliştirici iğnemizi de vurulucaz.Her şeyi garantiye allım diye..Senin kuzu nasıl canım?

amaaaaaaaaannn boşver yapsın kaynanan daha ne istiyosun şekerim..sende uzat ayaklarını yan gel yatsempatiksalakcinni

Selammmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm...nasılsınız bakalım gebişler sıcaklarla aranız nasıl yanıyorummmmmmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…