2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman maşallah ikiz filan demeden kocaman olmuşlar...Benim fıstıkıma gelince İyidir herhalde canım ya en son 3,5 hafta oldu gideli 27+4 filandı 1100 gram demişti şimdi herhalde 1700lere yaklaştık haftaya p.tesi kontrol hem 32 hafta raporunu alıcam ama çalışmaya devam:))) Benim de herhalde temmuz 20 gibi alacak. Aman sağlıkla gelsinler de.

Biz de yanıyoruz ninik ama çare yok çalış dur ama bugün işim de yok pek nasıl geçicek bakalım bugün

ben giyerim o tarz gecelikler ama gece boyunca üstümde kalmaz yani hayatta öyle yatıp sabah kalkamam:))
benim kayınvalidemde hafta sonu onun istediğini yapmadığım için küs bana pazar günü eşim yoktu bir kere bile aramadı ama oğlunu aramış tabi eve kaçta geldiği evden kaçta çıktığını biliyor zahmet edip kızım yanlızsın diyip aramadı çok kırıldım tabi hanfendinin istediğini yapmadım haftasonu onun istediği yere gitmedim kocamla gezdim ondan siniri bende ona sinir oluyor ayy torunumu düşündükçe heycanlanıyorum ter basıyor diyor ya bi çift çorap almıyor bu nasıl bi şey anlamadım insan hiç mi özenmez o minicik kıyafetlere patiklere ama yok doğumdan sonra aksilik yapmam torunu istediği kadar gelsin sevsin diyordum ama sinirlerim bozuluyor sadece kendini düşünüyor bencil resmen

Amin canım aminnn....

kızlar bende geçen eski geceliklerimden birini bi giyeyim dedim bu arada gecelik dediğim baya seksi bişey böyle göbek kısmından sırtından falan ipleri kopçaları var aynanın karşısında kendime gülerken pat die kociş içeri girdi naıl utandım anlatamam valla o kadar komik görünüyodumki bu komikliği ona bağırarak bastırmaya çalıştımdelikafadulden

biz de yanıyoruz ninik ama çare yok çalış dur ama bugün işim de yok pek nasıl geçicek bakalım bugün

serdem ne zaman ayrlıyorsun sen izne
ben haftaya salı günü allah nasip
ederse çıkıcam artık alıcam raporumu işyerinde olucak gibi değil ya kilimada bozuk
yanıyorum valla

Merhaba kızlar yeni ayımız hayırlı olsun nasılsınız bakalım?

Dışarısı felaket yanıyor yine balkonlarımı yıkadım ama sıcaktan ödlüm ya suyu yüzüme tutmamak için zor tuttum kendimi ya..Eşim de evde yatıyor. Dün akşam yorgan hurçlarını kaldırırken belini incitti. Beline melhem sürdüm havlu koydum yatırdım. Birde pekmezli sütümüzüiçtik. Babamız kalkınca da kahvaltı ederiz oğlumla...

seksi olmak ve biz artık baya uzağız yani biz bile kendimizi seksi bulmazken kocişlere laf etmeyelim bari ben geçen baya kızmıştım ama haklı adam ayy bide çatladım ben yaaa(((((((

Selammmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm...nasılsınız bakalım gebişler sıcaklarla aranız nasıl yanıyorummmmmmmmmmm...

Hoşgeldin, ne zamandır görünmüyorsun nasılsın, iyi misin?

Ay evet çok sıcak İzmir, ne yapacağız doğuma kadar; mahvolduk akannehir

hoşgeldin demetçim.geçmişolsun kocişine...

kızlar günaydın...

Hoşgeldin pisim :asigim:

Günaydın demetcim. İstanbul sıcak, izmir sıcak ne yapacağız bilemiyorum vallahi. Kocana çok geçmiş olsun canım.

serdem ne zaman ayrlıyorsun sen izne
ben haftaya salı günü allah nasip
ederse çıkıcam artık alıcam raporumu işyerinde olucak gibi değil ya kilimada bozuk
yanıyorum valla
Canım p.tesi çalışabilir raporu alacağım 2temmuz son iş günü 5inde giidip 36. haftamda raporu başlatıcam doğum sonuna da 8+4 kalacak(tabi inşallah)

hoşbuldum gulaylacım:)))
hani nede herkes bu sabah niye böyle???
DİDEEEEEM ÇİĞDEEEEEM canlar nerdesiniz?

Kuşum biz burdayız da sen nerelerde kaldın ya merak ettim. Ne yaptın kuzum doruk nasıl?

[ı]hoşgeldin, ne zamandır görünmüyorsun nasılsın, iyi misin?

Ay evet çok sıcak izmir, ne yapacağız doğuma kadar; mahvolduk akannehir
[/ı]

iyiyiym canım ya sen nasılsın...valla sorma diyorum ki bari bu hafta yağmur yağsa şöle serin olsa ben z,ine çıkana kadar hiç fena olmz...burda klimada bozuk deeliricem yanıyorum resmen ya...

Işte haftaya izne çıkacağım için yeni personel alındı canım ona işi öğretiyorum arada baktım hep sizlere ama yazma fırsatım olmadı hiç..ancak eğitimle geçiyor bu süreç..
[/font][/COLOR]

çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…