İyiler teyzeleri teşekkür ederiz.Biri 1000gr diğeri 1100 gr olmuş.Temmuz sonuy alıcakmış doktor..Haftaya pazartesi ciğergeliştirici iğnemizi de vurulucaz.Her şeyi garantiye allım diye..Senin kuzu nasıl canım?
Amin canım aminnn....Aman maşallah ikiz filan demeden kocaman olmuşlar...Benim fıstıkıma gelince İyidir herhalde canım ya en son 3,5 hafta oldu gideli 27+4 filandı 1100 gram demişti şimdi herhalde 1700lere yaklaştık haftaya p.tesi kontrol hem 32 hafta raporunu alıcam ama çalışmaya devam:))) Benim de herhalde temmuz 20 gibi alacak. Aman sağlıkla gelsinler de.
kızlar günaydın...
biz de yanıyoruz ninik ama çare yok çalış dur ama bugün işim de yok pek nasıl geçicek bakalım bugün
Selammmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm...nasılsınız bakalım gebişler sıcaklarla aranız nasıl yanıyorummmmmmmmmmm...
Merhaba kızlar yeni ayımız hayırlı olsun nasılsınız bakalım?
Dışarısı felaket yanıyor yine balkonlarımı yıkadım ama sıcaktan ödlüm ya suyu yüzüme tutmamak için zor tuttum kendimi ya..Eşim de evde yatıyor. Dün akşam yorgan hurçlarını kaldırırken belini incitti. Beline melhem sürdüm havlu koydum yatırdım. Birde pekmezli sütümüzüiçtik. Babamız kalkınca da kahvaltı ederiz oğlumla...
kızlar günaydın...
Dışarısı felaket yanıyor yine balkonlarımı yıkadım ama sıcaktan ödlüm ya suyu yüzüme tutmamak için zor tuttum kendimi ya..Eşim de evde yatıyor. Dün akşam yorgan hurçlarını kaldırırken belini incitti. Beline melhem sürdüm havlu koydum yatırdım. Birde pekmezli sütümüzüiçtik. Babamız kalkınca da kahvaltı ederiz oğlumla...
Canım p.tesi çalışabilir raporu alacağım 2temmuz son iş günü 5inde giidip 36. haftamda raporu başlatıcam doğum sonuna da 8+4 kalacak(tabi inşallah)serdem ne zaman ayrlıyorsun sen izne
ben haftaya salı günü allah nasip
ederse çıkıcam artık alıcam raporumu işyerinde olucak gibi değil ya kilimada bozuk
yanıyorum valla
hoşbuldum gulaylacım:)))
hani nede herkes bu sabah niye böyle???
DİDEEEEEM ÇİĞDEEEEEM canlar nerdesiniz?
[ı]hoşgeldin, ne zamandır görünmüyorsun nasılsın, iyi misin?
Ay evet çok sıcak izmir, ne yapacağız doğuma kadar; mahvolduk akannehir[/ı]
hoşgeldin demetçim.geçmişolsun kocişine...
çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?