2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin pisim :asigim:

Günaydın demetcim. İstanbul sıcak, izmir sıcak ne yapacağız bilemiyorum vallahi. Kocana çok geçmiş olsun canım.

Teşekkürler canım benim..

Demetçim yorma kendini tatlım

çok yormamaya gayret ediyorum canım.zaten veledim izin de vermiyor çok yorulmaya aşağı atıyor kendini kasılıyorum. mecburen yatmak zorunda kalıyorum valla..kaydirigubbakcemile3

Canım p.tesi çalışabilir raporu alacağım 2temmuz son iş günü 5inde giidip 36. haftamda raporu başlatıcam doğum sonuna da 8+4 kalacak(tabi inşallah)

Canımcım naber opuyorumnanaktan bende 14 haziranda çalışabilir raporu alcam ve temmuzun ikinci haftası ayrılcam izne hayırlısıyla! Nedense hala yerime kimse gelmei, neyi bekliyolar anlamadım, aman boşa sokuyom strese kendimi, müdür düşünmüyosa bana ne dimi kuzu? bilmiyorumkismile

Yağmur dansı, yağmur duası... Daha haziranın 1'i bugün mafoldumben . Yağdır mevlaaam suuuuu...
ışlerin yoğun anlaşılan, kolay gelsin sana, Allah yardımcın olsun; neyse ki bir haftan kalmış.
Meteoroloji yarın ve cumartesi yağmur var diyor Allaaaahhh!!!

hadi hayırlısı olsun canım ya...ya bu arada ne kadar para alındığını biliyormusun ssk dan...4 aylık süreç için doğum parası adı altnda veriliyor ya..1500-2000 arası duydum ama doğrumu ki benim ssk asgari ücret üzerinden yatıyor?

Defne hoşgeldin canım

Merhaba kızlar nasılsınız bugün??

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy cnm çok güldüm yaa yazdıklarınaaa...

Pekmezli süt müü.. cnm pekmezi süt ve süt ürünleriyle beraber almamalısın yoksa hiç bi faydası olmaz..kan ilaçlarındada öyledir bu kural...

Aynen canım benim de yerime daha kimseyi almadılar müdürüm de işten çıkacak sanırım valla hiç de umurum değil canım sen de salla gitsinvereliniortak

bende ağlıyıcam benim de daha çok var ya nerdeyse sizlerle aramda 1 ay var

Canım ağlama hem sen 32. haftada çıkıcam diyorsun aynı haftalarda çıkıcaz işte yani biz hep buralardayız sen merak etme:teselli:

didemcim iyiyim çok şükür yaa akşam karın ağrım biraz daha fazlaydı yatana kadar
ama sabah kalktım öyle çok çok ağrımıyor.2-3 defa bıçak saplanır gibi oldu sabah.onun dışında bişeyim yok..

Gece doruk beyler pek uyutmadı yine sabah 6 dan sonra bir uyumuşum ki sorma.
çok tatlı bir uyku oldukaydirigubbakcemile3bu arada klimayı açamıyorum gece yaa eşim üşüyor ama ben yanıyorum klimayı da çok açık bırakamıyorum.ma çok sıcak..
sabah bir ara uyandım saat 10 a geliyordu aynen böyle dedim AAA KIZLAR MERAK ETMİŞTİR BENİ ama çok uykum var yaa diyip geri yattımkaydirigubbakcemile310 buçuğu geçmişti uyandım aşağıya indim falan derken saat bu saat oldu çabukta kaçamadım yukarı didoşum çok merak ederse arar da dedim kendikendimekaydirigubbakcemile3geldim hemen pc ye oturdum.eeee siz napıyosunuz bakalım????

ya dünde bugünde hava bi kapatıp
açtı allah be dedim yağacak bak şimdi yine açık hava yağsn artık ya

evet gülay ya neyse bizde arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız ama kesin gelemez kimse burda kalıcaz yapayanlız
bu arada benim kızım aşağılarda geziniyor anlamadım bazen yukarda gibi acaba kafasımı aşağıda allah korusun

günaydın cnm,
Pekmezli sütü bana doktorum tavsiye etti. ben sütü ısıtıp içemiyorum.Soğuk soğuk seviyorum.O da soğukiçiyorsan içine pekmez at bebeğe çok faydası var dedi ama sıcak süte değil.sıcak içemem zaten hayatta.

ya dünde bugünde hava bi kapatıp
açtı allah be dedim yağacak bak şimdi yine açık hava yağsn artık ya

==> :teytey: hihoyyyt sositososito <== Yağmur danslarından örnekler...
==> :Saruboceq: <<== Bu da yağmur duası olsun, artık hangisi tutarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…