- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Hoşgeldin pisim :asigim:
Günaydın demetcim. İstanbul sıcak, izmir sıcak ne yapacağız bilemiyorum vallahi. Kocana çok geçmiş olsun canım.
Demetçim yorma kendini tatlım
Canım p.tesi çalışabilir raporu alacağım 2temmuz son iş günü 5inde giidip 36. haftamda raporu başlatıcam doğum sonuna da 8+4 kalacak(tabi inşallah)
iyiyiym canım ya sen nasılsın...valla sorma diyorum ki bari bu hafta yağmur yağsa şöle serin olsa ben z,ine çıkana kadar hiç fena olmz...burda klimada bozuk deeliricem yanıyorum resmen ya...
Işte haftaya izne çıkacağım için yeni personel alındı canım ona işi öğretiyorum arada baktım hep sizlere ama yazma fırsatım olmadı hiç..ancak eğitimle geçiyor bu süreç..[/font][/COLOR]
bende ağlıyıcam benim de daha çok var ya nerdeyse sizlerle aramda 1 ay var
canım p.tesi çalışabilir raporu alacağım 2temmuz son iş günü 5inde giidip 36. Haftamda raporu başlatıcam doğum sonuna da 8+4 kalacak(tabi inşallah)
kuşum biz burdayız da sen nerelerde kaldın ya merak ettim. Ne yaptın kuzum doruk nasıl?
kızlar bende geçen eski geceliklerimden birini bi giyeyim dedim bu arada gecelik dediğim baya seksi bişey böyle göbek kısmından sırtından falan ipleri kopçaları var aynanın karşısında kendime gülerken pat die kociş içeri girdi naıl utandım anlatamam valla o kadar komik görünüyodumki bu komikliği ona bağırarak bastırmaya çalıştımdelikafadulden
Merhaba kızlar yeni ayımız hayırlı olsun nasılsınız bakalım?
Dışarısı felaket yanıyor yine balkonlarımı yıkadım ama sıcaktan ödlüm ya suyu yüzüme tutmamak için zor tuttum kendimi ya..Eşim de evde yatıyor. Dün akşam yorgan hurçlarını kaldırırken belini incitti. Beline melhem sürdüm havlu koydum yatırdım. Birde pekmezli sütümüzüiçtik. Babamız kalkınca da kahvaltı ederiz oğlumla...
Canımcım naber opuyorumnanaktan bende 14 haziranda çalışabilir raporu alcam ve temmuzun ikinci haftası ayrılcam izne hayırlısıyla! Nedense hala yerime kimse gelmei, neyi bekliyolar anlamadım, aman boşa sokuyom strese kendimi, müdür düşünmüyosa bana ne dimi kuzu? bilmiyorumkismile
bende ağlıyıcam benim de daha çok var ya nerdeyse sizlerle aramda 1 ay var
[ı]yağmur dansı, yağmur duası... Daha haziranın 1'i bugün mafoldumben . Yağdır mevlaaam suuuuu...
Işlerin yoğun anlaşılan, kolay gelsin sana, allah yardımcın olsun; neyse ki bir haftan kalmış.
Meteoroloji yarın ve cumartesi yağmur var diyor allaaaahhh!!![/ı]
didemcim iyiyim çok şükür yaa akşam karın ağrım biraz daha fazlaydı yatana kadar
ama sabah kalktım öyle çok çok ağrımıyor.2-3 defa bıçak saplanır gibi oldu sabah.onun dışında bişeyim yok..
Gece doruk beyler pek uyutmadı yine sabah 6 dan sonra bir uyumuşum ki sorma.
çok tatlı bir uyku oldukaydirigubbakcemile3bu arada klimayı açamıyorum gece yaa eşim üşüyor ama ben yanıyorum klimayı da çok açık bırakamıyorum.ma çok sıcak..
sabah bir ara uyandım saat 10 a geliyordu aynen böyle dedim AAA KIZLAR MERAK ETMİŞTİR BENİ ama çok uykum var yaa diyip geri yattımkaydirigubbakcemile310 buçuğu geçmişti uyandım aşağıya indim falan derken saat bu saat oldu çabukta kaçamadım yukarı didoşum çok merak ederse arar da dedim kendikendimekaydirigubbakcemile3geldim hemen pc ye oturdum.eeee siz napıyosunuz bakalım????
Merhaba kızlar nasılsınız bugün??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy cnm çok güldüm yaa yazdıklarınaaa...
Pekmezli süt müü.. cnm pekmezi süt ve süt ürünleriyle beraber almamalısın yoksa hiç bi faydası olmaz..kan ilaçlarındada öyledir bu kural...
ya dünde bugünde hava bi kapatıp
açtı allah be dedim yağacak bak şimdi yine açık hava yağsn artık ya
ay kızlar karıştı demete ben hoşgeldin demiştim demi hahaha:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?