evet gülay ya neyse bizde arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız ama kesin gelemez kimse burda kalıcaz yapayanlız
bu arada benim kızım aşağılarda geziniyor anlamadım bazen yukarda gibi acaba kafasımı aşağıda allah korusun
==> :teytey: hihoyyyt sositososito <== Yağmur danslarından örnekler...
==> :Saruboceq: <<== Bu da yağmur duası olsun, artık hangisi tutarsa...
Merhaba hoşgeldin. Nasıl olalım bıraktığın gibiyiz, sen nasılsın?
Dedin hayatım bende günaydın dedim ....aklinialirimsmile
Hoşbulduk pisicim bende iyiyim ama son günlerde çok uykuluyum yani işe zor kalkıp geliyorum şu an bile gözlerim kapanıyoo..
bide benim başka bi topikte bi arkadaşım vardı yeni hamişti 10 haftalık kadar, ama bebişinin kalbi durmuş kürtaj olcakmış bugün..çokkk ama çokkk üzüldüm onaa..((((((((bende yaşadığım için sanki aynı acı boğazımda düğüm oldu yazdıklarını okurken,gözlerim dolduu offf..
allahım bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun inşallahh...:Saruboceq:
:roflol::roflol:Çok sevgili arkadaşlar iş yerinde işim yok ve bugün çoook uzun geçecek gibi kafasına göre çıkıp gideni vururum.
noldu ki pisim niye kızdın sen bana heee???
günaydın cnm,
Pekmezli sütü bana doktorum tavsiye etti. ben sütü ısıtıp içemiyorum.Soğuk soğuk seviyorum.O da soğukiçiyorsan içine pekmez at bebeğe çok faydası var dedi ama sıcak süte değil.sıcak içemem zaten hayatta.
saat 12:30a kadar gelmesen sorardım ben sana arar hatta bir de azarlardım utanmaz madem uyandın günaydın yaz geri yat
Hoşbulduk pisicim bende iyiyim ama son günlerde çok uykuluyum yani işe zor kalkıp geliyorum şu an bile gözlerim kapanıyoo..
bide benim başka bi topikte bi arkadaşım vardı yeni hamişti 10 haftalık kadar, ama bebişinin kalbi durmuş kürtaj olcakmış bugün..çokkk ama çokkk üzüldüm onaa..((((((((bende yaşadığım için sanki aynı acı boğazımda düğüm oldu yazdıklarını okurken,gözlerim dolduu offf..
allahım bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun inşallahh...:Saruboceq:
Benim "hoşgeldin"imi görmedin sandım, ösür dilerim :tomato:
:Saruboceq:amin canım...ne yazıkk,i sözün bittiği yer..allah sabır versin arkadaşına..
bugün benimde hiiiiç çalışasım yok eve gidip malum yerimi devirip akşama kadar keyif yapmak istiyorumm
hahahaha ara kuşum çekinme sakın bak cuma doktordayım hee şimdiden söyliym merak etmeyin akşama kadar da yokum:çok üzgünüm:aaaa ama dur bi çaresini bulurum ben sizinle konuşmanın küçük pc yi yanıma alıym nete girerim rica minnet gittiğimiz yerdenkaydirigubbakcemile3oooooh canımda sıkılmaz bari ayy ne iyi olur her doktora gittiğimizde k.validemle birlikte eşimin dedesine yani k.validemin babasına gidiyoruz orada akşama kadar vakit geçiriyoruz.benim de canım sıkılıyor üst katta teyzemlerin neti var kablosuz sanırsam şifresini öğrenir girerim süper olur valla hiç cnm sıkılmaz:teytey:
bu arada resmen afedersiniz ama öküz gibi yedim nerdeyse burnumdan çıkıcak yediklerim.iştahım çok fena 61 i gördüm ya ona seviniyorum şimdi.ama doruğumun gramı 1750 den az olursa bukadar beslenmeye karşılık bende üzülücem vallahi bakalım kaç gr olmuş cuma günü öğrenicez çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?