2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben artık saat kurmuyorum kızım sağolsun her sabah 8e çeyrek kala uyandırıyor beni tabi hafta sonlarıda

saat 12:30a kadar gelmesen sorardım ben sana arar hatta bir de azarlardım utanmaz madem uyandın günaydın yaz geri yat

walla ben bu bebekler içerde nasıl duruyr inan hiçbişey anlamadım..benimki sanki karnımda yan yatıyor gibi gerçekten bak böyle aşağı doğru değilde yana doğru sankiakannehir kafasıyla poposu aynı düzlemde oluyoo herzaman..en son kontrolde dr. ters durduğunu söylemişti bu gittiğimde ne diyecek çok merak ediyorum..

Merhaba hoşgeldin. Nasıl olalım bıraktığın gibiyiz, sen nasılsın?

Hoşbulduk pisicim bende iyiyim ama son günlerde çok uykuluyum yani işe zor kalkıp geliyorum şu an bile gözlerim kapanıyoo..
bide benim başka bi topikte bi arkadaşım vardı yeni hamişti 10 haftalık kadar, ama bebişinin kalbi durmuş kürtaj olcakmış bugün..çokkk ama çokkk üzüldüm onaa..((((((((bende yaşadığım için sanki aynı acı boğazımda düğüm oldu yazdıklarını okurken,gözlerim dolduu offf..
allahım bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun inşallahh...:Saruboceq:

Çok sevgili arkadaşlar iş yerinde işim yok ve bugün çoook uzun geçecek gibi kafasına göre çıkıp gideni vururum.

:Saruboceq:amin canım...ne yazıkk,i sözün bittiği yer..allah sabır versin arkadaşına..

Hadi yaaa, valla ilk defa duydum bak şimdi bunu..ee tabi dr öyle dediyse bildiği vardır cnm..yarasın o zaman bebişine ve sana pekmezli sütün

Teşekkür ederim canım benim. Defnecim hala uyku modundasın anlaşıldı. Ama benim gidip kahvaltı hazırlamam lazım kocişime. Kendinize cici bakın öpüyorum hepinizi. Sonra yine gelirim fırsat bulabilirsem..

saat 12:30a kadar gelmesen sorardım ben sana arar hatta bir de azarlardım utanmaz madem uyandın günaydın yaz geri yat

hahahaha ara kuşum çekinme sakın bak cuma doktordayım hee şimdiden söyliym merak etmeyin akşama kadar da yokum:çok üzgünüm:aaaa ama dur bi çaresini bulurum ben sizinle konuşmanın küçük pc yi yanıma alıym nete girerim rica minnet gittiğimiz yerdenkaydirigubbakcemile3oooooh canımda sıkılmaz bari ayy ne iyi olur her doktora gittiğimizde k.validemle birlikte eşimin dedesine yani k.validemin babasına gidiyoruz orada akşama kadar vakit geçiriyoruz.benim de canım sıkılıyor üst katta teyzemlerin neti var kablosuz sanırsam şifresini öğrenir girerim süper olur valla hiç cnm sıkılmaz:teytey:

bu arada resmen afedersiniz ama öküz gibi yedim nerdeyse burnumdan çıkıcak yediklerim.iştahım çok fena 61 i gördüm ya ona seviniyorum şimdi.ama doruğumun gramı 1750 den az olursa bukadar beslenmeye karşılık bende üzülücem vallahi bakalım kaç gr olmuş cuma günü öğrenicez çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile

Benim de gecelerim, kocam, sıcak hava ve bebeğim üçgeninde uykusuz geçiyor. Ortalama 5 saat uyuyorum. Yakında küt diye düşer bayılırım artık.
Arkadaşın için çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Yerine başka bebek verir inşallah.
Rabbim meleklerimizi korusun her şeyden...

:Saruboceq:amin canım...ne yazıkk,i sözün bittiği yer..allah sabır versin arkadaşına..

:teselli:

bugün benimde hiiiiç çalışasım yok eve gidip malum yerimi devirip akşama kadar keyif yapmak istiyorumm

Yavaştan ağırlaşmaya başladık sanırım, benimde parmağımı kaldırcak halim yok sanki.akşamları 1 saat yürümek zulm geliyor valla.ama yürümedende edemiyorum işte.çok zorla zorla yapıyorum işte..

Benim kontrolüm ayın 10'undan sonra, Cevat Bey'in olduğu gün olacak inşallah :sinifsinif: . Bende de bir iştah var ki sorma, dünyaları yiyeceğim sanki. Hatta şimdi yemek yemeğe gidiyorum. Çok açım dayanamayacağım 12 buçuğa kadar. Tıkınıp geleyim, sonra da yarım kalan işimi bitireyim mutfakta. Okiş? Haydiyin gelirim ben birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…