Ben bayılırım seksi geceliklere, bir sürü de var hatta. E malum şimdi giyemiyorum. Gııı ben de senin gibiydim, erkek çocuklarını döverdim mahallede kaydirigubbakcemile3 . liseyi bitirince kız olduğumun farkına vardım. Güzel de olmuşum vallahi.
Kimse istemez yatak odasına girilsin habersizce. Ne öyle hırsız gibi. Kaynanana söyle de beraber yapın, yoksa önünü alabileceğini sanmıyorum. Ayrıca canla başla temizlik yapıyor bence pek bir sorun yok. Buraya gelin geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey: birisi birisinin evine gidince misafir olarak, gözü hep kusur arar ve sağda solda konuşur. Tahminimce o da konuşulmasın diye üstüste yapıyordur. Biz sıfırdan ev eşyası aldık, kimsenin haberi yok çoğu şeyden. Resmen -bazıları- hor görmüştü k.validemleri; kadın da hırs yaptı A'dan Z'ye fazlasıyla aldı herşeyi. Çünkü bana demişti; bunlar fesat (kendi kocasının tarafı), gözleri kalıyor. Bir şey aldığımızda hakikaten gözlerini kısıyorlar. Neyse konu dağılmasın. Kaynananı savunmuyorum canım, sadece biraz da buradan bak diyorum.
Ben de hayatta giyemem öyle seksi gecelikler giysem de en fazla yarım saat sonra daral basar pijamalara dönüş yaparım
İyiler teyzeleri teşekkür ederiz.Biri 1000gr diğeri 1100 gr olmuş.Temmuz sonuy alıcakmış doktor..Haftaya pazartesi ciğergeliştirici iğnemizi de vurulucaz.Her şeyi garantiye allım diye..Senin kuzu nasıl canım?
amaaaaaaaaannn boşver yapsın kaynanan daha ne istiyosun şekerim..sende uzat ayaklarını yan gel yatsempatiksalakcinni
hoşgekldinnnnSelammmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm...nasılsınız bakalım gebişler sıcaklarla aranız nasıl yanıyorummmmmmmmmmm...
ben giyerim o tarz gecelikler ama gece boyunca üstümde kalmaz yani hayatta öyle yatıp sabah kalkamam:))
benim kayınvalidemde hafta sonu onun istediğini yapmadığım için küs bana pazar günü eşim yoktu bir kere bile aramadı ama oğlunu aramış tabi eve kaçta geldiği evden kaçta çıktığını biliyor zahmet edip kızım yanlızsın diyip aramadı çok kırıldım tabi hanfendinin istediğini yapmadım haftasonu onun istediği yere gitmedim kocamla gezdim ondan siniri bende ona sinir oluyor ayy torunumu düşündükçe heycanlanıyorum ter basıyor diyor ya bi çift çorap almıyor bu nasıl bi şey anlamadım insan hiç mi özenmez o minicik kıyafetlere patiklere ama yok doğumdan sonra aksilik yapmam torunu istediği kadar gelsin sevsin diyordum ama sinirlerim bozuluyor sadece kendini düşünüyor bencil resmen
kızlar bende geçen eski geceliklerimden birini bi giyeyim dedim bu arada gecelik dediğim baya seksi bişey böyle göbek kısmından sırtından falan ipleri kopçaları var aynanın karşısında kendime gülerken pat die kociş içeri girdi naıl utandım anlatamam valla o kadar komik görünüyodumki bu komikliği ona bağırarak bastırmaya çalıştımdelikafadulden
Merhaba kızlar yeni ayımız hayırlı olsun nasılsınız bakalım?
hoşgeldin cnmm
Dışarısı felaket yanıyor yine balkonlarımı yıkadım ama sıcaktan ödlüm ya suyu yüzüme tutmamak için zor tuttum kendimi ya..Eşim de evde yatıyor. Dün akşam yorgan hurçlarını kaldırırken belini incitti. Beline melhem sürdüm havlu koydum yatırdım. Birde pekmezli sütümüzüiçtik. Babamız kalkınca da kahvaltı ederiz oğlumla...
Benim de gecelerim, kocam, sıcak hava ve bebeğim üçgeninde uykusuz geçiyor. Ortalama 5 saat uyuyorum. Yakında küt diye düşer bayılırım artık.
Arkadaşın için çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Yerine başka bebek verir inşallah.
Rabbim meleklerimizi korusun her şeyden...
hahahaha ara kuşum çekinme sakın bak cuma doktordayım hee şimdiden söyliym merak etmeyin akşama kadar da yokum:çok üzgünüm:aaaa ama dur bi çaresini bulurum ben sizinle konuşmanın küçük pc yi yanıma alıym nete girerim rica minnet gittiğimiz yerdenkaydirigubbakcemile3oooooh canımda sıkılmaz bari ayy ne iyi olur her doktora gittiğimizde k.validemle birlikte eşimin dedesine yani k.validemin babasına gidiyoruz orada akşama kadar vakit geçiriyoruz.benim de canım sıkılıyor üst katta teyzemlerin neti var kablosuz sanırsam şifresini öğrenir girerim süper olur valla hiç cnm sıkılmaz:teytey:
bu arada resmen afedersiniz ama öküz gibi yedim nerdeyse burnumdan çıkıcak yediklerim.iştahım çok fena 61 i gördüm ya ona seviniyorum şimdi.ama doruğumun gramı 1750 den az olursa bukadar beslenmeye karşılık bende üzülücem vallahi bakalım kaç gr olmuş cuma günü öğrenicez çok merak ediyorum.bilmiyorumkismile
Çok sevgili arkadaşlar iş yerinde işim yok ve bugün çoook uzun geçecek gibi kafasına göre çıkıp gideni vururum.
:teselli:
Yavaştan ağırlaşmaya başladık sanırım, benimde parmağımı kaldırcak halim yok sanki.akşamları 1 saat yürümek zulm geliyor valla.ama yürümedende edemiyorum işte.çok zorla zorla yapıyorum işte..
Kocacım kuzu gibi yatar hiç rahatsız etmez beni.normalde deli yatan sorunlu olan hep benim..tabi şimdi bide göbişle iyice zorlanıyorum.o da bana yakında bana oturma odası yolu gözüküyor, sen beni yanında istemezsin artık diyo :))) biliyo yani beniiii..kaydirigubbakcemile3
Amin cnm hepimizi meleklerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin mevlam..
Bizimde randevumuz cumaya..bende çok merak ediyorum kuşumu..tabii bide kilomu..o tartı bana kabus olduu yavv..
Çİğdoş kız 1750 diye şartlanma bak ben 32+0da 1800-2000 arası bekliyorum gerçi doruk kilolu bebek ama sen yine de 1500 gibi bekle çok çıkarsa seviinirsin
Benim kontrolüm ayın 10'undan sonra, Cevat Bey'in olduğu gün olacak inşallah :sinifsinif: . Bende de bir iştah var ki sorma, dünyaları yiyeceğim sanki. Hatta şimdi yemek yemeğe gidiyorum. Çok açım dayanamayacağım 12 buçuğa kadar. Tıkınıp geleyim, sonra da yarım kalan işimi bitireyim mutfakta. Okiş? Haydiyin gelirim ben birazdan.
siercim hoşgeldin bu arada
sier sanırım içimizde en düzenli yürüyüşü yapan sensin maşallah bizde eşimle pzt söz verip yürüyoruz sonra cumaya kadar yatış:) ama o kadar yorgun oluyorum ki halimiz kalmıyor yürümeye aslında ortamda müsait ohh şöyle marinada yürümek serin serin
aynen bende öyle yürüyünce yoruluyorum yürümeyince içim rahat etmiyor..dün akşam 1 saat boyunca yürüdüm eve gittiğimde ter içinde kalmıştım havada çok bunaltıcıydı..uyumuşum sonra ama yinede dinlenemedim eskisi gibi olmadığımızın farkında değilim sanırım hala..
Benim de yarın randevum var. Her zaman kocamla gidiyodum, yarın işi olursa yalnız gitmek zorundayım.Hiçte sevmem bi yere yalnız gitmeyi . :umursamaz:
bu arada projektör alan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?