2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çığdoş kız 1750 diye şartlanma bak ben 32+0da 1800-2000 arası bekliyorum gerçi doruk kilolu bebek ama sen yine de 1500 gibi bekle çok çıkarsa seviinirsin

benim kızımında hep kafası solda ayakları sağdaydı ama şimdi sağ kasığımın oralarda bi şeler yapıyor ve ayakları göbek deliğimin yanında gibi saçmamı oldu yada çapraz duruyor anlamadım sürekli yer değiştirmeye başladı önceleri belli yerlerde hissediyordum şimdi popomda bile hissediyorum :)

yok allah razı olsun diyorum zaten ama ben diyom ki beraber yapalım hani karıştırmasın etrafı ben pek sevmem eşyalarıma dokunulmasını annemin de huyudur ama bilir benim huyumu dokunmaz:)

Ben de hayatta giyemem öyle seksi gecelikler giysem de en fazla yarım saat sonra daral basar pijamalara dönüş yaparım

bende en fazla 5 dk duruyo zaten sonrası malum

oy maşallah kuzulara bak yaaa tam sıkmalık kıvama gelmişler:)

amaaaaaaaaannn boşver yapsın kaynanan daha ne istiyosun şekerim..sende uzat ayaklarını yan gel yatsempatiksalakcinni

yapsın tabi dağ gibi oğlumun evi demesini bliyo

Selammmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm...nasılsınız bakalım gebişler sıcaklarla aranız nasıl yanıyorummmmmmmmmmm...
hoşgekldinnnn

en iyi kaynana:........ devamını bekliyom kızlar

ben açmıyom bile o çekmeceleri

siercim hoşgeldin bu arada

sier sanırım içimizde en düzenli yürüyüşü yapan sensin maşallah bizde eşimle pzt söz verip yürüyoruz sonra cumaya kadar yatış:) ama o kadar yorgun oluyorum ki halimiz kalmıyor yürümeye aslında ortamda müsait ohh şöyle marinada yürümek serin serin

Kocacım kuzu gibi yatar hiç rahatsız etmez beni.normalde deli yatan sorunlu olan hep benim..tabi şimdi bide göbişle iyice zorlanıyorum.o da bana yakında bana oturma odası yolu gözüküyor, sen beni yanında istemezsin artık diyo :))) biliyo yani beniiii..kaydirigubbakcemile3

Amin cnm hepimizi meleklerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin mevlam..

Bizimde randevumuz cumaya..bende çok merak ediyorum kuşumu..tabii bide kilomu..o tartı bana kabus olduu yavv..

Çok sevgili arkadaşlar iş yerinde işim yok ve bugün çoook uzun geçecek gibi kafasına göre çıkıp gideni vururum.

anam didoşum çok fenasın kıııız bana kalsa ben akşama kadar buradayım
sizi hiiiç bırakıp gidesim yok ama bişey çıkıyo işte aşağıdan falan çağırıyor k.validem
haaa bu arada aşa misafir geldi ya dün 2 kadın eşimin kardeşi askerden geldi ya onun için gelmişler hoşgeldine kaynanam onlar gelir gelmez bana seslendi aşa gel diye ben olmadan olmaz biliomusunuz siz sonra kadınlar oturdu kaç saat gittiler arkalarından da diyoki hiçç demedim ya askere çık ellerini öp unutmuşum onun için geldiler sözde diyo ben de diyecektm beni çağrmayı hiç unutmuyosun ama dicektm.çocuuk yan odada oturuyo kalk olum bak senin için gelmişler çık bi insanlara demeyi unutmuşmuş beni anında çağrıyor aşadans sesleniyor sinir oldum dün.

haaa bu arada hangi dağda kurt öldüyse 2 akşamdır üzerimden baya bir yük kalktı sevgili k.validecim bana pek i yaptırtmıyor ben bulaık yıkarken o gitmiyor mesea yardım ediyor yemekeride o yaptı dün sağolsun ben hepsini o yapsın demiorm ama azıcık paylaşsın benle yanii bu durumdan çok memnunum bu arada eşimde dedi e bırakta yapsın artık karnın kocaman oldu dedikaydirigubbakcemile3

aynen bende öyle yürüyünce yoruluyorum yürümeyince içim rahat etmiyor..dün akşam 1 saat boyunca yürüdüm eve gittiğimde ter içinde kalmıştım havada çok bunaltıcıydı..uyumuşum sonra ama yinede dinlenemedim eskisi gibi olmadığımızın farkında değilim sanırım hala..

bende randevumu cumaya aldım şimdi...dayanamıcam pazartesiye kadar:1rolleyes:
siercim sen hangi hastaneye gidiyodun?

Çİğdoş kız 1750 diye şartlanma bak ben 32+0da 1800-2000 arası bekliyorum gerçi doruk kilolu bebek ama sen yine de 1500 gibi bekle çok çıkarsa seviinirsin

kız ben öyle diyodum yaa bakıyorum listeme 1 haftada 268 gr almış olan bi bebek
3buçuk haftada kaç gr olur düşünsene en son 3 buçuk hafta önce 1118 gr.dı hesapla bak...

Benim de yarın randevum var. Her zaman kocamla gidiyodum, yarın işi olursa yalnız gitmek zorundayım.Hiçte sevmem bi yere yalnız gitmeyi . :umursamaz:

Ok cnm yine gell..afiyet olsun :))

siercim hoşgeldin bu arada

Hoşbulduk pınarcım sende hoşgeldin )

Cnm hamişlik öncesindende spor yaptığım için şimdi yürümezsem sanki vicdan azabı çekiyorum.alışkanlık yanii..ama dediğim gibi inan çok zor atıyorum kendimi piste..allahtan evimizin yakınında parkur var oraya gidip yürüyüşümü yapıyorum..valla senin gibi memleketimde olsam (izmirde) deniz kenarını hiç kaçırmazdım cnm..hem iyot alman içinde dr larda deniz kenarını tavsiye ediyolar..

Evet cnm dün ankara çok bunaltıcıydı hatta tam evden çıktım yağmur atıştırmaya başladı.ama ben azimle aldım şemsiyemi gittim parkura zaten sonrada durdu yağmur valla selde götürse yürümeye kararlıydım yinede..o kadar hazırlanmışım çıkmışım bırakırmıyım hiçç..:lepi:

Sonunda kayınvaliden insafa geliyor galiba kız yoksa kafasına taş mı düştü ne...BU arada kuzum sen cuma ne yap et gel ya ben merak ederim dorukum nasılmış kaç gram olmuş...

Bu artada müthiş acıktım kız hazırla yemeğe geliyorum

bu arada akşam karnımın şekli görülmeye değerdi kızlar şoka girdik resmen eşimle beraber.o nasıl bir duruş nasıl bir oturuş ya da kafası bacağı nerelerde hiç bilmiyorum ama karnım resmen piramit şeklini almıştı göbeğim sipsivri yanlardan düzlem şeklinde göbeğime uzanıyor.upuzuuuuun bir göbek öne doğru akşamüstü aynaya baktım dedim ki noldu bu göbeğe yaa 1 günde fırlayıverdi sanki dedim kendikendime bakalım akşama kociş farkedicekmi dedim farketmezse sorarım dedim.neyse eşim geldi işten içeri girdi napıyon der demez aaa ogöbeğinin hali ne dedi direk farketti yani dedim bilmiyorum bana da aynada öyle geldi çok tuhaf dimi dedim aççtık baktık göbeğimi resmen piramit şeklinde şoka girdik resmen sonra yatarken baktım daha bi düzelmiş.

yani anlıycanız ben de hiiiiç ama hiç anlamıyorum bu bebişler napıor içerde nasıl rahat gelioorsa öylemi yatıyorlar napıyorlar ama akşam benimkinin patileri göbişimin önüne dayanmıştı herhalde başka bir açıklaması olamaz o şeklin:))))

ya benim hiç vaktim kalmıyor ki mesai 5 de bitiyor ama eve gitmemiz 6yı buluyor 7 ye kadar yemeği halledip 7,30 sofradan kalkmış olmamız gerekiyor hadi bulaşık neyse 2 kişiyiz 2 dk makina var sonra bi bakıyorum 8 olmuş hadi 2 dak ayaklarımı uzatayım diyorum çünkü sabah 8 akşam 8 ayakta olmuş oluyor bi uzanıyorum ee 45 dk hadi meyve saati sonra saat oluyor 9,30 ben zaten 10 da uyuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…