2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ooooh gel didemcim gel sen gelene kadar ben 1 kaç çeşit ymek yaparım ne istiyon kuzum söyle sen tatlıyıda seversin şimdi sana mmmm mis gibi bi t...g.... yapıym mı????

bende randevumu cumaya aldım şimdi...dayanamıcam pazartesiye kadar:1rolleyes:
siercim sen hangi hastaneye gidiyodun?

Cnm ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.o tarafta oturuyoruz zaten..sen nereye gidiyodun?

Kızalr ÖĞle yemeİ
molası gelİcem sonra
hadİ byeeeeeeeeeeeeeee

Afiyet olsun..bekleriz cnm )

Benim de yarın randevum var. Her zaman kocamla gidiyodum, yarın işi olursa yalnız gitmek zorundayım.Hiçte sevmem bi yere yalnız gitmeyi . :umursamaz:

Ayy aynen bende cnm.eşim olmadan hayatta hastaneye gitmek istemem.tabii işleri müsait olursa..saolsun benim yaklaşık 2 senedir her hastane macerama gelmiştir yanımda..şimdi zaten oğluşumuzu görmek için kendiside can attığı için çok güzel oluyor beraber yaşamak bu güzellikleri..biz hatta eşime göre randevu alırdık başlarda kaydirigubbakcemile3 ben kamuda çalıştığım için her zaman müsait olabildiğim için ona göre ayarlardık..çok meraklıdır yanii saolsun..

acıktım yaaaww...yemeğe az kaldı allahtan..kızlar ya sizdede ani acıkmalar oluyomu?

Yaa bende de nedense sanki iştahımda azalma oldu gibi...anlamadım gittii.gerçi hiç öle şimdiye kadar deli gibi de yeme isteğim olmadı ama..birazcık bi azalma hissediyorum CADIARZU

bu arada projektör alan var mı aranızda?

O ne kiiii... :kedi:

t...g.... akşam yapmıştı annem:)))) Ah be kuzum çalışmasam valla gelirdim şimdi

hiii kız sözleşelim bi gün senin işin bana yakın değilmiydi bana gelirsin olmaz mı ben büssürü şeyler yaparım kuşuma..olmadı (çekinirsen filan yani)foruma gelirsin ben de buradan taksiye hoooop oradayım buluşuruz gezeriz tıkınırız hafta içi birgün yani...işinin uyduğu birgün???

dedim cnm biliorum ben hoşgeldin demetçim dedim sonraki mesajımda da
hoşbuldum demetçim diyorumkaydirigubbakcemile3kafam karıştı sabah sabahkaydirigubbakcemile3

hoş geldin cnm

Uyuyor daha pisi ya baksana ne yazdığı belli değil

hepimiz uyuyoz bi içerdeki canavarlar uyumuyo:)

:roflol::roflol:

bugün benimde hiiiiç çalışasım yok eve gidip malum yerimi devirip akşama kadar keyif yapmak istiyorumm

git valla yat benim yerimede

he yaa sportmen kişilik:) ben iki merdiven çıkayım tıslamaya başlıyom valla

he he he elleme elleşme karıya hiç yapsınnnn:) gıcık kaynana

Pınarcım hoŞbuldumm..nasılsın İyİmİsİn...asprİn sende hoŞgeldİn

iyiyim cnm sen nasılsın

bu arada projektör alan var mı aranızda?

o ne ki bizde işyerinde var bi tane kaza olduğu zaman onu kuruyoz öyle bişey mi ki

benim bebeğim işini bilir:) biraz süleyman demirelvari mi oldu

ooooh gel didemcim gel sen gelene kadar ben 1 kaç çeşit ymek yaparım ne istiyon kuzum söyle sen tatlıyıda seversin şimdi sana mmmm mis gibi bi t...g.... yapıym mı????

bizde istiyoz yaaaaaaaaa

hadi kızlar yemeğe gidin de ben de ev işi yapıym biraz hahaha:))))

yapma azıcık dinlen yada kaynananı çağır gel bi kahve içelim de sonra da işleri kitlre

Cnm o şekilden bendede oluyo bazen.bazen yamuk oluyo.bazen yusyuvarlak.anlayacağın geometrinin her şeklini alıyor benimde karnım kaydirigubbakcemile3

Evet cnm öylede zor anlıyorum seni..ben şimdi karşıda k.validede yediğim için rahatım..eve gelince eşofmanları giyiyorum (tabii eşimin eşofmanları,bana başka bişey olmadığı için :)) parkura gidiyorum.dönüşte k.valideye geçiyom yemeğimi yiyip eve geçiyom.duş alıp uzanıyom.sonra bir iki saat sonra bende bi meyve faslı yapıyomm.uzanıyom sonrada tabi..yemek yapmadığım için daha kolay oluyo tabi benim yürüyebilmem

Evet bende duydum o dönencelerin bebişlerin göz sağlığı için zararlı olduğunu.. o yüzden ben o tarz hiç bişey almadım..park yatağında asılı bikaç oyuncak var ama onlarda sabit dönmüyo yani.

Üfff insanın annesinden uzakta olması ne kadar kötü . :umursamaz: Hastaneye birlikte gideceğim hiçkimsem yok burda. bilmiyorumkismile Kocamın arkadaşının annesi var bi tek. Belki kadının işi gücü vardır diye onu da çağırmak istemiyorum. Neyse olmazsa yalnız gidicem ilk defa. Genelde kadınlar hep yanında başka bi kadınlarla geliyolar. Ben de hep kocişimle. Geçen gitiğimde kadının biri kocamla doktorun yanından çıktığımızı gördü.Yanında kocası vardı onunda. Dedi ki kocasına "bak onlar karı-koca girmişler" . Herhalde çekiniyolardı doktordan. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…