acıktım yaaaww...yemeğe az kaldı allahtan..kızlar ya sizdede ani acıkmalar oluyomu?
ooooh gel didemcim gel sen gelene kadar ben 1 kaç çeşit ymek yaparım ne istiyon kuzum söyle sen tatlıyıda seversin şimdi sana mmmm mis gibi bi t...g.... yapıym mı????
bende randevumu cumaya aldım şimdi...dayanamıcam pazartesiye kadar:1rolleyes:
siercim sen hangi hastaneye gidiyodun?
Kızalr ÖĞle yemeİ
molası gelİcem sonra
hadİ byeeeeeeeeeeeeeee
Benim de yarın randevum var. Her zaman kocamla gidiyodum, yarın işi olursa yalnız gitmek zorundayım.Hiçte sevmem bi yere yalnız gitmeyi . :umursamaz:
acıktım yaaaww...yemeğe az kaldı allahtan..kızlar ya sizdede ani acıkmalar oluyomu?
bu arada projektör alan var mı aranızda?
kızlar ben yemeğe kaçıyorum...afiyet olsun hepinizeecokacimcoook
Cnm ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.o tarafta oturuyoruz zaten..sen nereye gidiyodun?
söylemiştin canım ya..ama tabii ben bu aralar hafıza konusunda balıklarla yarıştığımdan hatırlamadım
bende mesaya gidiyorum canım..bi cuma olsada oğluşumu görsem artık:teytey:
t...g.... akşam yapmıştı annem:)))) Ah be kuzum çalışmasam valla gelirdim şimdi
dedim cnm biliorum ben hoşgeldin demetçim dedim sonraki mesajımda da
hoşbuldum demetçim diyorumkaydirigubbakcemile3kafam karıştı sabah sabahkaydirigubbakcemile3
Uyuyor daha pisi ya baksana ne yazdığı belli değil
:roflol::roflol:
bugün benimde hiiiiç çalışasım yok eve gidip malum yerimi devirip akşama kadar keyif yapmak istiyorumm
sier sanırım içimizde en düzenli yürüyüşü yapan sensin maşallah bizde eşimle pzt söz verip yürüyoruz sonra cumaya kadar yatış:) ama o kadar yorgun oluyorum ki halimiz kalmıyor yürümeye aslında ortamda müsait ohh şöyle marinada yürümek serin serin
anam didoşum çok fenasın kıııız bana kalsa ben akşama kadar buradayım
sizi hiiiç bırakıp gidesim yok ama bişey çıkıyo işte aşağıdan falan çağırıyor k.validem
haaa bu arada aşa misafir geldi ya dün 2 kadın eşimin kardeşi askerden geldi ya onun için gelmişler hoşgeldine kaynanam onlar gelir gelmez bana seslendi aşa gel diye ben olmadan olmaz biliomusunuz siz sonra kadınlar oturdu kaç saat gittiler arkalarından da diyoki hiçç demedim ya askere çık ellerini öp unutmuşum onun için geldiler sözde diyo ben de diyecektm beni çağrmayı hiç unutmuyosun ama dicektm.çocuuk yan odada oturuyo kalk olum bak senin için gelmişler çık bi insanlara demeyi unutmuşmuş beni anında çağrıyor aşadans sesleniyor sinir oldum dün.
haaa bu arada hangi dağda kurt öldüyse 2 akşamdır üzerimden baya bir yük kalktı sevgili k.validecim bana pek i yaptırtmıyor ben bulaık yıkarken o gitmiyor mesea yardım ediyor yemekeride o yaptı dün sağolsun ben hepsini o yapsın demiorm ama azıcık paylaşsın benle yanii bu durumdan çok memnunum bu arada eşimde dedi e bırakta yapsın artık karnın kocaman oldu dedikaydirigubbakcemile3
Pınarcım hoŞbuldumm..nasılsın İyİmİsİn...asprİn sende hoŞgeldİn
bu arada projektör alan var mı aranızda?
bu arada akşam karnımın şekli görülmeye değerdi kızlar şoka girdik resmen eşimle beraber.o nasıl bir duruş nasıl bir oturuş ya da kafası bacağı nerelerde hiç bilmiyorum ama karnım resmen piramit şeklini almıştı göbeğim sipsivri yanlardan düzlem şeklinde göbeğime uzanıyor.upuzuuuuun bir göbek öne doğru akşamüstü aynaya baktım dedim ki noldu bu göbeğe yaa 1 günde fırlayıverdi sanki dedim kendikendime bakalım akşama kociş farkedicekmi dedim farketmezse sorarım dedim.neyse eşim geldi işten içeri girdi napıyon der demez aaa ogöbeğinin hali ne dedi direk farketti yani dedim bilmiyorum bana da aynada öyle geldi çok tuhaf dimi dedim aççtık baktık göbeğimi resmen piramit şeklinde şoka girdik resmen sonra yatarken baktım daha bi düzelmiş.
yani anlıycanız ben de hiiiiç ama hiç anlamıyorum bu bebişler napıor içerde nasıl rahat gelioorsa öylemi yatıyorlar napıyorlar ama akşam benimkinin patileri göbişimin önüne dayanmıştı herhalde başka bir açıklaması olamaz o şeklin:))))
ooooh gel didemcim gel sen gelene kadar ben 1 kaç çeşit ymek yaparım ne istiyon kuzum söyle sen tatlıyıda seversin şimdi sana mmmm mis gibi bi t...g.... yapıym mı????
hadi kızlar yemeğe gidin de ben de ev işi yapıym biraz hahaha:))))
bu arada akşam karnımın şekli görülmeye değerdi kızlar şoka girdik resmen eşimle beraber.o nasıl bir duruş nasıl bir oturuş ya da kafası bacağı nerelerde hiç bilmiyorum ama karnım resmen piramit şeklini almıştı göbeğim sipsivri yanlardan düzlem şeklinde göbeğime uzanıyor.upuzuuuuun bir göbek öne doğru akşamüstü aynaya baktım dedim ki noldu bu göbeğe yaa 1 günde fırlayıverdi sanki dedim kendikendime bakalım akşama kociş farkedicekmi dedim farketmezse sorarım dedim.neyse eşim geldi işten içeri girdi napıyon der demez aaa ogöbeğinin hali ne dedi direk farketti yani dedim bilmiyorum bana da aynada öyle geldi çok tuhaf dimi dedim aççtık baktık göbeğimi resmen piramit şeklinde şoka girdik resmen sonra yatarken baktım daha bi düzelmiş.
yani anlıycanız ben de hiiiiç ama hiç anlamıyorum bu bebişler napıor içerde nasıl rahat gelioorsa öylemi yatıyorlar napıyorlar ama akşam benimkinin patileri göbişimin önüne dayanmıştı herhalde başka bir açıklaması olamaz o şeklin:))))
ya benim hiç vaktim kalmıyor ki mesai 5 de bitiyor ama eve gitmemiz 6yı buluyor 7 ye kadar yemeği halledip 7,30 sofradan kalkmış olmamız gerekiyor hadi bulaşık neyse 2 kişiyiz 2 dk makina var sonra bi bakıyorum 8 olmuş hadi 2 dak ayaklarımı uzatayım diyorum çünkü sabah 8 akşam 8 ayakta olmuş oluyor bi uzanıyorum ee 45 dk hadi meyve saati sonra saat oluyor 9,30 ben zaten 10 da uyuyorum:)))
http://urun.gittigidiyor.com/Chicco-Iyi-Geceler-Yildiz-Projektor_W0QQidZZ26390675#aciklama
evet projektör ya dönencenin sakıncalı olduğunu söylemişti göz dru çok yakından bakıldığı için projektör biraz daha iyi yani uzak olucak tavanda olucak bide bu üründe müzikte var alan var mı içinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?