2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Been geeeldiiiim. Doyar gibi olduk yarabbi şükür.
Benim göbek de sivrildi tam anlamıyla. Bir de benim de kocamla öyle bir diyaloğum oldu; yatmadan göbişime badem yağı sürüyordum, kocam aynadaki yansımama baktı baktı, gözlerini büyüttü ve " göbek deliğin neden solda?" dedi kaydirigubbakcemile . Ben de "göbek deliği sola kaçar mı? Bebek bir tarafını dayamıştır, çıkıntının ters tarafı öyle görünmüştür gözüne" dedim. Ben genelde sağımdan ve kaburgalarımdan tepikleniyorum. Yumruk da atıyor velet. Bazen de tamamen oynuyor göbeğim "göbek kordonuyla ip atlıyor oğlum" diyorum :roflol: . Gece saat 10 oldu mu, coşuyor benimki. Nasıl şiddetli vuruyor anlatamam, minicik patiler dışarı çıkacak neredeyse.

hoşbuldum pınarcım hahaha ayy çok güldüm bak şimdi kahvede iistedi cnm ama benim evimde olmaz ki o genelde o yapıo bana gel çay içelim dio işleri kitlio bana:))))

merhaba kızlar nasılsınız dun aksam uzerımı değiştirirken farkettık sanırım catlıyorum tam catlak gıbıde değil ama belırtısı bence 2 tane uzuldum yaaa ama ne yapım catlıycağım varsa catlarım

Hoşgeldin canım; bu arada çatlak belirtisi derken??
CADIARZU

ayy anam seninki de ne fenaa eşim gece elini atıyor uyurken karnıma koyuyorum hafifçe hiiii diye uyanıyor allah sabırlar versin pisim sana diyorkaydirigubbakcemile3düşün artık hart hurt..neler yapıorlar içerde çeşit çeşit hareketleri var demi?
mesela bi gerinme gibi bişey yapıyor iki taraftan da mesela karnımın sağ üstü ve sol altı aynı anda çıkıyor iniyor bu okadar şiddetli bir hareket değil.gerinme diye düşünüyorum ben ya da ayaklarını uzatıyor geriyor kendini.Bir de şiddetli tekme var 1.sn de gümmmm diyor bitiyorkaydirigubbakcemile3birde hafften kayma var karnımın solundan sağına doğru mesela şişlik geziyor yavaş yavaş bu da öyle şiddetli değil ama derimi gerdiği için tuhaf oluyorum.Bir de hıçkırığı var mesela karnımın alt orta kısmında sanki koca bir kalp var ritmik bir şekilde tıklıyor.eşimde elini koydu akşam 5-6 dk sürdühiçşaşmıyor 2-3 sn de bir bi tık oluuyor çok net anlaşılıyor yani ama tabi bu da şiddetli ve rahatsız edci değil.Çok kişi ne olduğunu ççözemiyordur bile bilmeyenler yani öyle bir hareket ediyor gibi geliodur.ama dikkat edilirse çok belli hıçkırık olduğu...

Cnm en güzeli kocişle gitmek dr a.ben başka kimseyi aramam istemem ondan başka..hem bizimki cin gibidir.ben de dr fobisi olduğu için,dr un karşısına geçince cin olan ben saf bişeye dönüşüyon :))))))) bazen atlayabiliyorum dr un dediklerini yada dışarı çıkar çıkmaz unutuyom heyecandan :))) ama bizimki harfi harfine aklında tutar.ben çıkar çıkmaz ne dedi nasıl dedi ne olmuş..diye sorarım hep salak gibiiii...gerçi alışık benimki bana..heyecan yaptığımı bildiği için tekrarlar bana o da herşeyiii...kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Hoşgeldin ve afiyet olsun yarasın bebişe ve sana :))

Kızlarım buarada öğle tatili ben bi çıkıp 1 saat kadar yürüyüş yapemm..havada serin gibi kaçırmayayım..masa başında otur otur popom ağrıdı..gelince görüşürüz.bi yere gitmeyin emiii))

Kızlar ben yemeğe gidiyorum pisicik sana da afiyet olsun.

Çiğdoş koşar adım temizlik mi ne yapıyorsan yap da gel ....

Benim kocam sabır duası etmiyor, bakıyor bebek pat küt vuruyor, vurduğu yeri dürtüklüyor . Zaten huyu suyu bir garip oğlumun, ağzımda birşey gevelediğimi anlamasın hemen başlıyor debelenmeye kaydirigubbakcemile3 . Karnımın bir tarafından bir tarafında gezen şişlik bende de var. Neresini sürtüyor anlamıyorum. Kanal D de yemek programı var ya burçları anlatıyorlar. Bakalım kocam için neler diyecek??

Ben de kocamla gitmeyi seviyorum. Ama yarın tek kalırsa iş yerinde gelemiycek. bilmiyorumkismile Benimkide seninki gibi.kaydirigubbakcemile3 Ben o an kızıma bakmaktan pek dinleyemiyorum doktoru galiba. kaydirigubbakcemile3 Kocişimin kulaklar ve hafıza yerinde maşallah. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…