bu arada akşam karnımın şekli görülmeye değerdi kızlar şoka girdik resmen eşimle beraber.o nasıl bir duruş nasıl bir oturuş ya da kafası bacağı nerelerde hiç bilmiyorum ama karnım resmen piramit şeklini almıştı göbeğim sipsivri yanlardan düzlem şeklinde göbeğime uzanıyor.upuzuuuuun bir göbek öne doğru akşamüstü aynaya baktım dedim ki noldu bu göbeğe yaa 1 günde fırlayıverdi sanki dedim kendikendime bakalım akşama kociş farkedicekmi dedim farketmezse sorarım dedim.neyse eşim geldi işten içeri girdi napıyon der demez aaa ogöbeğinin hali ne dedi direk farketti yani dedim bilmiyorum bana da aynada öyle geldi çok tuhaf dimi dedim aççtık baktık göbeğimi resmen piramit şeklinde şoka girdik resmen sonra yatarken baktım daha bi düzelmiş.
yani anlıycanız ben de hiiiiç ama hiç anlamıyorum bu bebişler napıor içerde nasıl rahat gelioorsa öylemi yatıyorlar napıyorlar ama akşam benimkinin patileri göbişimin önüne dayanmıştı herhalde başka bir açıklaması olamaz o şeklin:))))
Cnm ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.o tarafta oturuyoruz zaten..sen nereye gidiyodun?
söylemiştin canım ya..ama tabii ben bu aralar hafıza konusunda balıklarla yarıştığımdan hatırlamadım
bende mesaya gidiyorum canım..bi cuma olsada oğluşumu görsem artık:teytey:
Estağfurullah gülay cım..o unutkanlık hamişlerde bol miktarda oluyo merak etme
Mesa yıda çok iyi diye duymuştum cnm..hayırlısı olsun..umarım hepimiz dr ve hastanelerimizden memnun kalırız.amiinnn..
he yaa sportmen kişilik:) ben iki merdiven çıkayım tıslamaya başlıyom valla
benim bebeğim işini bilir:) biraz süleyman demirelvari mi oldu
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kız sen elinde olsa yürüyüşüde kocişine yaptırırsın cadı seniii..hatta doğurtursun bilee..tembell pınarrr :dilcikar: naniknanik
merhaba kızlar nasılsınız dun aksam uzerımı değiştirirken farkettık sanırım catlıyorum tam catlak gıbıde değil ama belırtısı bence 2 tane uzuldum yaaa ama ne yapım catlıycağım varsa catlarım
merhaba kızlar nasılsınız dun aksam uzerımı değiştirirken farkettık sanırım catlıyorum tam catlak gıbıde değil ama belırtısı bence 2 tane uzuldum yaaa ama ne yapım catlıycağım varsa catlarım
Been geeeldiiiim. Doyar gibi olduk yarabbi şükür.
Benim göbek de sivrildi tam anlamıyla. Bir de benim de kocamla öyle bir diyaloğum oldu; yatmadan göbişime badem yağı sürüyordum, kocam aynadaki yansımama baktı baktı, gözlerini büyüttü ve " göbek deliğin neden solda?" dedi kaydirigubbakcemile . Ben de "göbek deliği sola kaçar mı? Bebek bir tarafını dayamıştır, çıkıntının ters tarafı öyle görünmüştür gözüne" dedim. Ben genelde sağımdan ve kaburgalarımdan tepikleniyorum. Yumruk da atıyor velet. Bazen de tamamen oynuyor göbeğim "göbek kordonuyla ip atlıyor oğlum" diyorum :roflol: . Gece saat 10 oldu mu, coşuyor benimki. Nasıl şiddetli vuruyor anlatamam, minicik patiler dışarı çıkacak neredeyse.
Üfff insanın annesinden uzakta olması ne kadar kötü . :umursamaz: Hastaneye birlikte gideceğim hiçkimsem yok burda. bilmiyorumkismile Kocamın arkadaşının annesi var bi tek. Belki kadının işi gücü vardır diye onu da çağırmak istemiyorum. Neyse olmazsa yalnız gidicem ilk defa. Genelde kadınlar hep yanında başka bi kadınlarla geliyolar. Ben de hep kocişimle. Geçen gitiğimde kadının biri kocamla doktorun yanından çıktığımızı gördü.Yanında kocası vardı onunda. Dedi ki kocasına "bak onlar karı-koca girmişler" . Herhalde çekiniyolardı doktordan. boshayallersmile
Been geeeldiiiim. Doyar gibi olduk yarabbi şükür.
Benim göbek de sivrildi tam anlamıyla. Bir de benim de kocamla öyle bir diyaloğum oldu; yatmadan göbişime badem yağı sürüyordum, kocam aynadaki yansımama baktı baktı, gözlerini büyüttü ve " göbek deliğin neden solda?" dedi kaydirigubbakcemile . Ben de "göbek deliği sola kaçar mı? Bebek bir tarafını dayamıştır, çıkıntının ters tarafı öyle görünmüştür gözüne" dedim. Ben genelde sağımdan ve kaburgalarımdan tepikleniyorum. Yumruk da atıyor velet. Bazen de tamamen oynuyor göbeğim "göbek kordonuyla ip atlıyor oğlum" diyorum :roflol: . Gece saat 10 oldu mu, coşuyor benimki. Nasıl şiddetli vuruyor anlatamam, minicik patiler dışarı çıkacak neredeyse.
ayy anam seninki de ne fenaa eşim gece elini atıyor uyurken karnıma koyuyorum hafifçe hiiii diye uyanıyor allah sabırlar versin pisim sana diyorkaydirigubbakcemile3düşün artık hart hurt..neler yapıorlar içerde çeşit çeşit hareketleri var demi?
mesela bi gerinme gibi bişey yapıyor iki taraftan da mesela karnımın sağ üstü ve sol altı aynı anda çıkıyor iniyor bu okadar şiddetli bir hareket değil.gerinme diye düşünüyorum ben ya da ayaklarını uzatıyor geriyor kendini.Bir de şiddetli tekme var 1.sn de gümmmm diyor bitiyorkaydirigubbakcemile3birde hafften kayma var karnımın solundan sağına doğru mesela şişlik geziyor yavaş yavaş bu da öyle şiddetli değil ama derimi gerdiği için tuhaf oluyorum.Bir de hıçkırığı var mesela karnımın alt orta kısmında sanki koca bir kalp var ritmik bir şekilde tıklıyor.eşimde elini koydu akşam 5-6 dk sürdühiçşaşmıyor 2-3 sn de bir bi tık oluuyor çok net anlaşılıyor yani ama tabi bu da şiddetli ve rahatsız edci değil.Çok kişi ne olduğunu ççözemiyordur bile bilmeyenler yani öyle bir hareket ediyor gibi geliodur.ama dikkat edilirse çok belli hıçkırık olduğu...
Cnm en güzeli kocişle gitmek dr a.ben başka kimseyi aramam istemem ondan başka..hem bizimki cin gibidir.ben de dr fobisi olduğu için,dr un karşısına geçince cin olan ben saf bişeye dönüşüyon :))))))) bazen atlayabiliyorum dr un dediklerini yada dışarı çıkar çıkmaz unutuyom heyecandan :))) ama bizimki harfi harfine aklında tutar.ben çıkar çıkmaz ne dedi nasıl dedi ne olmuş..diye sorarım hep salak gibiiii...gerçi alışık benimki bana..heyecan yaptığımı bildiği için tekrarlar bana o da herşeyiii...kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Kızlar ben yemeğe gidiyorum pisicik sana da afiyet olsun.
Çiğdoş koşar adım temizlik mi ne yapıyorsan yap da gel ....
Kızlar ben yemeğe gidiyorum pisicik sana da afiyet olsun.
Çiğdoş koşar adım temizlik mi ne yapıyorsan yap da gel ....
açıym bakiiim çiğdoş...
senin kocşte fena oğluşun kime benzediği belli:)))
Hoşgeldin canım; bu arada çatlak belirtisi derken?? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?