asagı doğru 2 tane silik kırmızı cızgı bence daha buyurve genıslerler cok acık kırmızı cunku
merhabalar nasılsınız hanımlar? opuyorumnanaktan
Olursa oradan anlayacağım yani. Bende kılcal damarlar görünüyor. Kısacık, minicik. Ama ben hastanede görüyorum, derin derin beyaz çizgiler halinde. Aşağıdan yukarı çıkmış gibi.
Selam, hoş geldin. İyiyiz, sen nasılsın ? hihoyyyt
hoşbulduk canım biz iyiyiz kızımla çok şkür.
bir uğrayalım ne var ne yok bakalım dedik.
herkes aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyor ne güzel. geçmişi okudum da kimsenin bebişleri yerinde durmuyor değil mi :))
Olursa oradan anlayacağım yani. Bende kılcal damarlar görünüyor. Kısacık, minicik. Ama ben hastanede görüyorum, derin derin beyaz çizgiler halinde. Aşağıdan yukarı çıkmış gibi.
kızlar yemekten geldim şimdi...sanırım bu kez çoooooook abarttımmmbilmiyorumkismilebirasdan çatlıcam ama hiiç pişman değilim yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3
Kocişi az çok biliyorsun, beni daha daha iyi biliyorsun. Sence kime benziyor veletim??
kızlar yemekten geldim şimdi...sanırım bu kez çoooooook abarttımmmbilmiyorumkismilebirasdan çatlıcam ama hiiç pişman değilim yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3
insallah olmaz canımcım insanın moralı bozuluyor..annemde cok var hatırlıyorum cocukken sorardım ne oldu dıye siz yaptınız oyle derdi:roflol::roflol: anlamazdım mınıktım daha
benımkıler cok acık pembe göğüslerim ilk aylarda catladı onlar daha koyu ınsallah catlak değıldır(kendımı kandırıyorum)buradan okuyordum doğuma 1 hafta varken bıle catlayanlar olmus yanı catlıycağı varsa engelleyemıyorsun
Üfff insanın annesinden uzakta olması ne kadar kötü . :umursamaz: Hastaneye birlikte gideceğim hiçkimsem yok burda. bilmiyorumkismile Kocamın arkadaşının annesi var bi tek. Belki kadının işi gücü vardır diye onu da çağırmak istemiyorum. Neyse olmazsa yalnız gidicem ilk defa. Genelde kadınlar hep yanında başka bi kadınlarla geliyolar. Ben de hep kocişimle. Geçen gitiğimde kadının biri kocamla doktorun yanından çıktığımızı gördü.Yanında kocası vardı onunda. Dedi ki kocasına "bak onlar karı-koca girmişler" . Herhalde çekiniyolardı doktordan. boshayallersmile
Çİğdoş kız iştahın mı arttı ne oldun? Bu arada 3 haftada 1 kilo aldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?