2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

asagı doğru 2 tane silik kırmızı cızgı bence daha buyurve genıslerler cok acık kırmızı cunku

Olursa oradan anlayacağım yani. Bende kılcal damarlar görünüyor. Kısacık, minicik. Ama ben hastanede görüyorum, derin derin beyaz çizgiler halinde. Aşağıdan yukarı çıkmış gibi.

Olursa oradan anlayacağım yani. Bende kılcal damarlar görünüyor. Kısacık, minicik. Ama ben hastanede görüyorum, derin derin beyaz çizgiler halinde. Aşağıdan yukarı çıkmış gibi.

Bende henüz bişey yok, ama dün gece rüyamda karınımda çatlak vardı. Böyle 2 çizgi olmuştu. akannehir

Selam, hoş geldin. İyiyiz, sen nasılsın ? hihoyyyt

hoşbulduk canım biz iyiyiz kızımla çok şkür.

bir uğrayalım ne var ne yok bakalım dedik.

herkes aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyor ne güzel. geçmişi okudum da kimsenin bebişleri yerinde durmuyor değil mi :))

Evet , herkes paylatığı için herşeyini, sonrakiler neler yaşıyacağını daha önceden tahmin ediyo . kaydirigubbakcemile3 Artık büyüdü bebişler, kıpır kıpırlar. opuyorumnanaktan

kızlar yemekten geldim şimdi...sanırım bu kez çoooooook abarttımmmbilmiyorumkismilebirasdan çatlıcam ama hiiç pişman değilim yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3

insallah olmaz canımcım insanın moralı bozuluyor..annemde cok var hatırlıyorum cocukken sorardım ne oldu dıye siz yaptınız oyle derdi:roflol::roflol: anlamazdım mınıktım daha

benımkıler cok acık pembe göğüslerim ilk aylarda catladı onlar daha koyu ınsallah catlak değıldır(kendımı kandırıyorum)buradan okuyordum doğuma 1 hafta varken bıle catlayanlar olmus yanı catlıycağı varsa engelleyemıyorsun

kızlar yemekten geldim şimdi...sanırım bu kez çoooooook abarttımmmbilmiyorumkismilebirasdan çatlıcam ama hiiç pişman değilim yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canımmm. Yarasın bebişine. Bazen bende kendimi tutamıyorum, sonrada kendimi çok şişmiş gibi hissediyorum. kaydirigubbakcemile3

Ay biz de yedik geldik ama çatlıycam ya çok mu yiyoprum acaba biraz da ondan 1azda ondan derken üffff neyse aklım hala 2de yiyeceğim çikolatada:))

Annemde yoktu, inşallah bende de olmaz.

Kuşum bu kadar sık olmasa da aktif olurum çünkü evde olunca kayınvalidem gelene kadar ya hergün anneme giderim ya o gelir masalın eşyalarını yerleştirmeye sonra da kayınvalidem gelince bu kadar her sn olamam belki ama yine de işimi yapar gelir bakartım hep arada senin gfibi:))))

benimde bikaç kez kocişim gelememişti.kayınvalidemle gitmiştik...bizim doktor biraz sessiz konuşur böyle ağzının içinde yani adamın tarzı öyle anlamak için can kulağıyla dinlemen gerekir..bizimkininde kulaklar tam duymuyoo doktor bişeyler söylüyo daha adamın lafı bitmeden nediyoo diye araya giriyoo.bunu defalarca yapınca dr.da sinirlendi ama adam kibarlığından bişey demedi..beterin beteri var yani şekerim bazen yalnız gitmek daha iyi olabiliyosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…