çok iyi aldın didemcim valla süper masalın gramıda iyiyse daha da alınmaz bu sıcaklarda zaten o yüzden şanslıyız aslında.benim 4 haftayı geçti 1 kg oynadı daha..
benimde bikaç kez kocişim gelememişti.kayınvalidemle gitmiştik...bizim doktor biraz sessiz konuşur böyle ağzının içinde yani adamın tarzı öyle anlamak için can kulağıyla dinlemen gerekir..bizimkininde kulaklar tam duymuyoo doktor bişeyler söylüyo daha adamın lafı bitmeden nediyoo diye araya giriyoo.bunu defalarca yapınca dr.da sinirlendi ama adam kibarlığından bişey demedi..beterin beteri var yani şekerim bazen yalnız gitmek daha iyi olabiliyosırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ama daha önce hiç yalnız gitmedim kii. Nasıl olduğunu bilmediğim için sıkıcı geliyo. kaydirigubbakcemile3 Az önce konuştum eşimle de, gelicek sanırım. İş yoğunluğu haftaya başlıycak. O zaman da ikiz kardeşim gelir belki yanıma.Onunla giderim. kaydirigubbakcemile3
Kuşum bu kadar sık olmasa da aktif olurum çünkü evde olunca kayınvalidem gelene kadar ya hergün anneme giderim ya o gelir masalın eşyalarını yerleştirmeye sonra da kayınvalidem gelince bu kadar her sn olamam belki ama yine de işimi yapar gelir bakartım hep arada senin gfibi:))))
Sinirden kan beynime çıktı şimdi müdürüm istifa etti dedim ya masamda oturuyorum geldi dalga geçe geçe gülerek şey dedi"ohh senden rahaı yok ne olaylar oluyor sen masa başında oturuyorsun"dedi ben de kıl kıl yüzüne baktım "ne yapıyım ki ben benle ne ilgisi var dedim" çevirdim kafamı yürüdü gitti
Sinirden kan beynime çıktı şimdi müdürüm istifa etti dedim ya masamda oturuyorum geldi dalga geçe geçe gülerek şey dedi"ohh senden rahaı yok ne olaylar oluyor sen masa başında oturuyorsun"dedi ben de kıl kıl yüzüne baktım "ne yapıyım ki ben benle ne ilgisi var dedim" çevirdim kafamı yürüdü gitti
Ya valla acıyordum kadına benle uğraştı hamilenin ah'ı tuttu ama anlamıyor ya tövbe ya. Bu arada eşimin kıbrıs işi olacakmış galiba. Tabi daha süre varmış ama ay çok mutlu oldum
Kızım iyi de oğlumla ben hastaydık haftasonu. oğlum zaten cumadan başlamıştı ben de yanına eklendim. dün bile çok kötüydüm. bi ara revirde yattım. bugün daha iyi gibiyim ama evde olmayı çok isterdim
merhaba kızlar çatlaklardan bahsediyprsunuz ya bende karnımın altında oldu şimdiden ve benimde annemde çatlak çok malesef..prenagera diye yanlış yazmış olabilirim adını kullanıyorum ama nafile iç kanım çak dar zaten hemen karnım çıktı ve büyük karnım malesef
Ya valla acıyordum kadına benle uğraştı hamilenin ah'ı tuttu ama anlamıyor ya tövbe ya. Bu arada eşimin kıbrıs işi olacakmış galiba. Tabi daha süre varmış ama ay çok mutlu oldum