2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi aldın didemcim valla süper masalın gramıda iyiyse daha da alınmaz bu sıcaklarda zaten o yüzden şanslıyız aslında.benim 4 haftayı geçti 1 kg oynadı daha..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ama daha önce hiç yalnız gitmedim kii. Nasıl olduğunu bilmediğim için sıkıcı geliyo. kaydirigubbakcemile3 Az önce konuştum eşimle de, gelicek sanırım. İş yoğunluğu haftaya başlıycak. O zaman da ikiz kardeşim gelir belki yanıma.Onunla giderim. kaydirigubbakcemile3

valla ben anlamamam didemcim eve çıkınca da burada olacaksın aaaaklava:

Sinirden kan beynime çıktı şimdi müdürüm istifa etti dedim ya masamda oturuyorum geldi dalga geçe geçe gülerek şey dedi"ohh senden rahaı yok ne olaylar oluyor sen masa başında oturuyorsun"dedi ben de kıl kıl yüzüne baktım "ne yapıyım ki ben benle ne ilgisi var dedim" çevirdim kafamı yürüdü gitti

Tamam kuşum izne çıkar sana oturmaya gelirim laptopu alıp sen 1 odada ben diğer odada yazarızzemuszemus

aaa gerizekalı şey.iyi demişsin banane yaa deseydin bide...

Ya valla acıyordum kadına benle uğraştı hamilenin ah'ı tuttu ama anlamıyor ya tövbe ya. Bu arada eşimin kıbrıs işi olacakmış galiba. Tabi daha süre varmış ama ay çok mutlu oldum

hoşdeldiiiinnnnopuyorumnanaktan
bizler iyiz sen nerelerdesin?bebiş nasıl

Kızım iyi de oğlumla ben hastaydık haftasonu. oğlum zaten cumadan başlamıştı ben de yanına eklendim. dün bile çok kötüydüm. bi ara revirde yattım. bugün daha iyi gibiyim ama evde olmayı çok isterdim

merhaba kızlar çatlaklardan bahsediyprsunuz ya bende karnımın altında oldu şimdiden ve benimde annemde çatlak çok malesef..prenagera diye yanlış yazmış olabilirim adını kullanıyorum ama nafile iç kanım çak dar zaten hemen karnım çıktı ve büyük karnım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…