Kızım iyi de oğlumla ben hastaydık haftasonu. oğlum zaten cumadan başlamıştı ben de yanına eklendim. dün bile çok kötüydüm. bi ara revirde yattım. bugün daha iyi gibiyim ama evde olmayı çok isterdim
merhaba kızlar çatlaklardan bahsediyprsunuz ya bende karnımın altında oldu şimdiden ve benimde annemde çatlak çok malesef..prenagera diye yanlış yazmış olabilirim adını kullanıyorum ama nafile iç kanım çak dar zaten hemen karnım çıktı ve büyük karnım malesef
Didoş kız hoşgeldin napıyorsun bakalım görüşmeyeli bebişler nasıl
ben geldiiiim. geçmişi okudum. hızınıza yetişilmiyor yahu. ama herkes iyi maşallah.
hoşgeldin bidenemmŞeniz
amaaaaaan boşver canım..çatlayacağı varsa hiçbişey işe yaramıyor..kendimizi üzdüğümüzde yanımıza kar kalıyor fisfisfis
Ay isimliğe bayıldım alıcam ben kızımaaaaaaaaa
hiiii ne tatlı bişey buuu bizim oda takımımzda bir tane isimlik olacak zaten ama..
CUMARTESİ ODAMIZ GELİYOR KIZLAAAAAR AYYY ÇOK HEYECANLIIIdelikafadulden
ama ama ben bu halıyı da istiyorum odaya ama çok çok pahalı yaaa.
ya da bu....
taktım mı takıyorum bişeye nasıl kızıyorum kendime offff
hem kapı süs al hem bunu ben hem kapı süs aldım hem canım kızım diye yazı aldım bunu da duvarına alsam diyorum hastanenin kapısına da olur
Ya ne kadar şu halı be al gitsin. Bu arada unutmadım tabi Dorukun odasının geleceğini malum ekildik
hoşbuldum pınarcım hahaha ayy çok güldüm bak şimdi kahvede iistedi cnm ama benim evimde olmaz ki o genelde o yapıo bana gel çay içelim dio işleri kitlio bana:))))
Estağfurullah gülay cım..o unutkanlık hamişlerde bol miktarda oluyo merak etme
Mesa yıda çok iyi diye duymuştum cnm..hayırlısı olsun..umarım hepimiz dr ve hastanelerimizden memnun kalırız.amiinnn..
he yaa sportmen kişilik:) ben iki merdiven çıkayım tıslamaya başlıyom valla
benim bebeğim işini bilir:) biraz süleyman demirelvari mi oldu
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kız sen elinde olsa yürüyüşüde kocişine yaptırırsın cadı seniii..hatta doğurtursun bilee..tembell pınarrr :dilcikar: naniknanik
valla elimden gelse öyle bişi olsa yaptıracam da maalesef kuzum ya:):roflol:
merhaba kızlar nasılsınız dun aksam uzerımı değiştirirken farkettık sanırım catlıyorum tam catlak gıbıde değil ama belırtısı bence 2 tane uzuldum yaaa ama ne yapım catlıycağım varsa catlarım
ana kuzum sen iki çiziğe mi ağlıyon ben karnımın resmini çekip koysam kk sitesini kapatırlar:roflol:
merhabalar nasılsınız hanımlar? opuyorumnanaktan
merhabalar sanada biz iyiyiz şükür sen ve bebişin nasıl?
kızlar yemekten geldim şimdi...sanırım bu kez çoooooook abarttımmmbilmiyorumkismilebirasdan çatlıcam ama hiiç pişman değilim yine olsa yine yaparımkaydirigubbakcemile3
suçun ne : yemek yemek pişman mısın hayır yine olsa yine yaparım kız bu ne töre cinayeti işlemiş gibi
Ay biz de yedik geldik ama çatlıycam ya çok mu yiyoprum acaba biraz da ondan 1azda ondan derken üffff neyse aklım hala 2de yiyeceğim çikolatada:))
allakım ya kıza bak yiyeceği çikolatanın saatini bile hesaplıyo yarebbimmmm
Sinirden kan beynime çıktı şimdi müdürüm istifa etti dedim ya masamda oturuyorum geldi dalga geçe geçe gülerek şey dedi"ohh senden rahaı yok ne olaylar oluyor sen masa başında oturuyorsun"dedi ben de kıl kıl yüzüne baktım "ne yapıyım ki ben benle ne ilgisi var dedim" çevirdim kafamı yürüdü gitti
gel sende kucaaaaaaama otur ne de olsa senin yerin kalmadı artık deeydin öküze bak
ben geldiiiim. geçmişi okudum. hızınıza yetişilmiyor yahu. ama herkes iyi maşallah.
hoş geldin şekercim
Ya ne kadar şu halı be al gitsin. Bu arada unutmadım tabi Dorukun odasının geleceğini malum ekildik
yaaa kapı süsü çok şugarrrrrrr
hehehe canım benim öyle deme en yakın zamanda buluşucaz inşallah ayy kız kocişlerde tanışsa da şöyle kafamız esince akşam makşam biz sizin otarafa siz bu tarafa biyerlerde buluşsak otursak muhebbet etsek ayy ne hayaller allahımmmkaydirigubbakcemile3
bu arada halının fiyatını söylüyoruuuum sıkı duruuuun 750 800 civarı bişeyy:lepi:
çok ucuz muş demi?1m 2m alıcaz fiyat o yüzden tam belli değil özel sipariş olduğu için pahaı ama kociş hiç yanaşmaz bu halılaraohaoldumsmile
ama didoş hatırlıyor musun figürü kuşum şu 2.paylaştığım halının figürüünün aynısı perdede uyku setinde dolap kulplarında dolap amlı olucak oraya kumaştan aynı figür konacak..halı da aynısı olunca süper olacak ama okadar para verilir miki yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?