2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çoook geçmiş olsun canım.çalışanların ortak görüşü bugün bu galiba..evde olmak..benimde sabahtan beri en çok istediğim şey bu..üzerimde bir halsizlik yorgunluk..havalar çarpıyor..malum bunaltıcı ankara havasıkafamçokkarıştı

amaaaaaan boşver canım..çatlayacağı varsa hiçbişey işe yaramıyor..kendimizi üzdüğümüzde yanımıza kar kalıyor fisfisfis

Ya daha gitmiyorum kıbrısa filan kuşum en aşağı doğumdan 2-3 ay sonrayı bulur hem oradan da internete girilir hem 2 sene kalıcaz en fazla. Zaten ben her ay annemleri gelmeye gelirim seni de görürüm o zaman belki buradan daha sık bile görüşürüz:)))

hiiii ne tatlı bişey buuu bizim oda takımımzda bir tane isimlik olacak zaten ama..

CUMARTESİ ODAMIZ GELİYOR KIZLAAAAAR AYYY ÇOK HEYECANLIIIdelikafadulden
ama ama ben bu halıyı da istiyorum odaya ama çok çok pahalı yaaa.

ya da bu....

taktım mı takıyorum bişeye nasıl kızıyorum kendime offff

hem kapı süs al hem bunu ben hem kapı süs aldım hem canım kızım diye yazı aldım bunu da duvarına alsam diyorum hastanenin kapısına da olur

walla bende taktım o halılara...dün kocişimede anlattım fiyata yuh dedi ama ben tam olarak kararımı verdikten sonra istediğini desinsempatiksalakcinni
ama benimde kafam karışık bizim daha eksiğimiz çok acaba bu fazlamı gelir bilmiyorumCADIARZU benimde aklımı karıştırdın kız çiğdem:kedi:

hem kapı süs al hem bunu ben hem kapı süs aldım hem canım kızım diye yazı aldım bunu da duvarına alsam diyorum hastanenin kapısına da olur

Ben zaten hastane için eminönünden alacaktım bi tane. ev için de çok hoş bi kapı süsü beğendim onu alacaktım. pırıltılı kadifeden aydede yapmışlar. ayın ucuna bi bebek oturtmuşlar. altından da pembe tüller sarkıyo. ama ev için onu almayım bunu alayım dedim. çok bi fiyat farkı yok zaten. aydedeli kapı süsü de 45 lira

Ya ne kadar şu halı be al gitsin. Bu arada unutmadım tabi Dorukun odasının geleceğini malum ekildik

hehehe canım benim öyle deme en yakın zamanda buluşucaz inşallah ayy kız kocişlerde tanışsa da şöyle kafamız esince akşam makşam biz sizin otarafa siz bu tarafa biyerlerde buluşsak otursak muhebbet etsek ayy ne hayaller allahımmmkaydirigubbakcemile3

bu arada halının fiyatını söylüyoruuuum sıkı duruuuun 750 800 civarı bişeyy:lepi:
çok ucuz muş demi?1m 2m alıcaz fiyat o yüzden tam belli değil özel sipariş olduğu için pahaı ama kociş hiç yanaşmaz bu halılaraohaoldumsmile

ama didoş hatırlıyor musun figürü kuşum şu 2.paylaştığım halının figürüünün aynısı perdede uyku setinde dolap kulplarında dolap amlı olucak oraya kumaştan aynı figür konacak..halı da aynısı olunca süper olacak ama okadar para verilir miki yaaa???

didoba ya hastanae çıkışı olarak bi tane takım aldım 10 parçalı.2.yide alıcaktım ama bazıları gerek yok dediler..sen nediyorsun?

hoşbuldum pınarcım hahaha ayy çok güldüm bak şimdi kahvede iistedi cnm ama benim evimde olmaz ki o genelde o yapıo bana gel çay içelim dio işleri kitlio bana:))))

sen de işi bilmiyon koy çayı süprüz yaptım de:) bu arada tühm keşke kahve demeseydim üzüldüm şimdi canının çektiğine

didoba didem ben gördüm o ay dedeli kpı süsünü pembesi vardı eminönünde havuzlu handa harikaydı.

yaa ben kapı süsü almadım şu pinokyoyu alsam mı acep???

Ama tam takım olunca da süper oluyo canım ya.

ben 2 tane çok parçalı hastane çıkışı aldım nasıl olsa giydirilior hepsi..
beyaz olanı giydiricem ama hastane de bembeyaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…