2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didoba ya hastanae çıkışı olarak bi tane takım aldım 10 parçalı.2.yide alıcaktım ama bazıları gerek yok dediler..sen nediyorsun?

bi tane de beşlisinden al hastane çıkışı ama öle aman aman malı olmasın ucuz bişi al ilk onu giydirsinler sonra da 10 parçalı olanı giydirsinler çünküm çocuklar ilk pisletiyomuş hemşirelerde atıyolarmış kıyafetini yaaaa

pınarcım üzülme cnm evde kahve var ama ben yapmamıştm şimdi canım daha çok istedi unutmuştum gidip yapıym bari :roflol:

didoba ya hastanae çıkışı olarak bi tane takım aldım 10 parçalı.2.yide alıcaktım ama bazıları gerek yok dediler..sen nediyorsun?

Hastane çıkış takımı olarak 1 tane yeter canım. çoğu parçası kullanılmıyor. tulum ya da alt üst takımlardan al derim bolca. en az 6-7 takım olsun. ama penye battaniye de al en az 3 tane olsun. 3-4 tane eldiven ve bere de al.

bu arada kızlar tembel ben gittim öğlen tatilinde (1 buçuk saat bizde ) iş yerinDE yatakhaneye gittim yattım ay çok yorulmuşum yaa birde çok uykusuz muşum sier duy sesimiii ne kadan tembelim ben yafff

didoba didem ben gördüm o ay dedeli kpı süsünü pembesi vardı eminönünde havuzlu handa harikaydı.

yaa ben kapı süsü almadım şu pinokyoyu alsam mı acep???

işt eben de o kapı süsü yerine bundan mı alsam dedim. üzerinde nazlı da yazar hem. değişik de olur. kararsız kaldım

Kızlar hani şu bebek ürünlerinin deneme ürünlerinden almak için üye olmak istiyorum milupa ve primaya üye oldum başjka nereye üye olayım yada sizin üye olduğunuz başka biryer var mı...

gülaycım karıştı ki ne karıştı kafam halı beğenemeyiz biz bu gidişle bi halımız kaldı birde parkyatak zaten hiçbişey kalmadı bizim almasına alırız ama bilmiorm yaa kociş akşam diyo ki alalım desem hemen alıcaksın dimi diyor.ben de bişey demedim ama çok güzeller yaaa sizin oda takımınız nasıl kuşum ne renk mesela figürleri nasıl?
benimkini birebir tamamlıyor..

o HALIYA O KADAR para verirsen kocandan önce ben vururm seni kız delirdin mi?

Bu arada ne hoş olur senin hayaller tabi bizim uyuz kocişler tanışmazlarki

Hastane çıkışı bende henüz almadım. Ama 2 tane şart. Ya da yanında tulum falan getiriceksin fazladan. ablamın oğlundan biliyorum, hastanede doğduğu gün altını alıyoruz odada. Bezi açar açmaz bi işedi ki sormayın. kaydirigubbakcemile3 Kafasındaki şapka bile çiş oldu. O kadar uzun bi işemeydi yani. Direk bezini kapattık ama yetişemedik ıslatmasına herşeyini. Allah'tan hastane çıkışında fazladan kıyafet vardı da onları giydirdik.

Bir de aydedeli kapı süsünü bende gördüm eminönünde , 25 tl'ydi . :)

arkadaşlar aklımdayken hastende bebeğin giyeceklerini hemşirelere fazladan vermeyin. onlar orda kalıyor. bebeğin sarılcağı battinyeyi bohça yapın.içine bezine kadar herşeyini koyun. onu hastane çantanızın en üstüne koyun siz doğuma gidince arkada kalanlar rahatça bulsun. ama sakın fazladan çorap bile koymayın. hemşireler fazlasını geri getirmiyor

Ya o paraya oğluna neler alırsın salıncak al oyuncak al değmez 1 halıya hem kocişine de günah o kadar çalışıyor bütün gün sakın kuşum alma sen onu

Kızlar hani şu bebek ürünlerinin deneme ürünlerinden almak için üye olmak istiyorum milupa ve primaya üye oldum başjka nereye üye olayım yada sizin üye olduğunuz başka biryer var mı...

Ben ülker hero baby'e üye olmuştum, sadece katalog gönderdiler cimriler. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Didemcim nasıl yani fazlasını geri getirmiyorlar ben 2 takım vericem kirlenir diye 1ini giydirip diğerini bana çıkarken vermiycek mi?Neden ama

işt eben de o kapı süsü yerine bundan mı alsam dedim. üzerinde nazlı da yazar hem. değişik de olur. kararsız kaldım

ya evet aslında çok klasikleşmiş şeyler tüllü falan olunca o da çok güzeldi ay dedeliolan ama ne bileyim ben olsam ben de karar veremezdim heralde ama ben almadım gidince öff ne yapıcam bu koca şeyi dedim as kapıya dursun kirlenince ne olacak dedim almadım valla..ama bu palyaço güzel aslında senelerce durabilir sil sil temizle bilemiyorum ama yine de sen bilirsin kocişe göstterim akşama belki çok beğenir.
o beğenirse direk alır alıyorum ben bunu der...

didoba didem şu rüya yazan nasıl seninkinde nazlı yazsa yaparlarmı ki öyle nazlı varmı yoksa orada dur bi bakiim...

valla ben kocama odaya dolap alalım dememe rağmen nerdeyse çıngar çıkartacaktı ne gerek var şimdilik bu kadar para harcıyoz kendi evimize taşındığımızda istediğini alırsın dedi yani adama oda takımını bile aldıramadım gıcık

Didemcim nasıl yani fazlasını geri getirmiyorlar ben 2 takım vericem kirlenir diye 1ini giydirip diğerini bana çıkarken vermiycek mi?Neden ama

sen bir takım ver canım. kirlenince benim annem değiştirdi odada. ben hem body hem zıbın koymuştum mesela. zıbını giydirmişler body kayboldu gitti. arkadaşım da hem tulum hem altüst koymuş. hangisi hatırlamıyorum birini giydirmişler diğerini vermemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…