didoba ya hastanae çıkışı olarak bi tane takım aldım 10 parçalı.2.yide alıcaktım ama bazıları gerek yok dediler..sen nediyorsun?
didoba ya hastanae çıkışı olarak bi tane takım aldım 10 parçalı.2.yide alıcaktım ama bazıları gerek yok dediler..sen nediyorsun?
didoba didem ben gördüm o ay dedeli kpı süsünü pembesi vardı eminönünde havuzlu handa harikaydı.
yaa ben kapı süsü almadım şu pinokyoyu alsam mı acep???
walla bende taktım o halılara...dün kocişimede anlattım fiyata yuh dedi ama ben tam olarak kararımı verdikten sonra istediğini desinsempatiksalakcinni
ama benimde kafam karışık bizim daha eksiğimiz çok acaba bu fazlamı gelir bilmiyorumCADIARZU benimde aklımı karıştırdın kız çiğdem:kedi:
Kızlar hani şu bebek ürünlerinin deneme ürünlerinden almak için üye olmak istiyorum milupa ve primaya üye oldum başjka nereye üye olayım yada sizin üye olduğunuz başka biryer var mı...
Kızlar hani şu bebek ürünlerinin deneme ürünlerinden almak için üye olmak istiyorum milupa ve primaya üye oldum başjka nereye üye olayım yada sizin üye olduğunuz başka biryer var mı...
işt eben de o kapı süsü yerine bundan mı alsam dedim. üzerinde nazlı da yazar hem. değişik de olur. kararsız kaldım
çiğdem ben faceye girdim hallisnacık ekledi beni sağolsun nerden bulacam ben şimdi sizi:) orda
Didemcim nasıl yani fazlasını geri getirmiyorlar ben 2 takım vericem kirlenir diye 1ini giydirip diğerini bana çıkarken vermiycek mi?Neden ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?