2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLARIM BENıM:d ANNEMLERLE KONUŞTUM Bı SAAT SıZı ıHMAL ETTıM KUZUCUKALRIMMMMM BıR GÜNÜ DE BÖLECENE BıTıRMıŞ OLDUK YAFFFF YARIM SAAT KALDI BENıM DE PAYDOSSSSSS ZıLLERı ÇALMAYA EVE GıDEM KAYNANAM YıMEK YAPMIŞ ÖZELLıKLE SEBZE YEMEĞı YAPSIN DEDıM ıSMıNı VERMıCEM BELKıM CANINIZ ÇEKER DıYE ÜZÜLÜRÜM YOKSAM

benim mesainin bitmesine daha 1 saat var ya pofff:bbo:

ÜFFFFF ya daha 1 saat var evde de yemek yok dışarıdan yemek istiyorum söyliycem eşime yemeğe götürsün bizi

kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
hey maşallahhh kuzuya gel kuzuya yerim ben onu ayyy benim en son 27+4 te 1103 tü şimdi kaç aceba

benim mesainin bitmesine daha 1 saat var ya pofff:bbo:

kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)

Maşallah cnm hadi gözün aydın bebişinide gördün..bizde cumaya inşallah görcez bakalım..

Canımcım elbise güzel de bence 1 yaşında filan olsalar elbise daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin canım yattığı yerden pek gözükmez diye dedim

Aslında ben ne düşündüm biliyomusun kuzu, 6-12 ay olan bedenden alıcam, seneye tatile gidince o elbise düşünsene nasıl süper olur! Şimdi hediye olarak kocişe veririm, sonra da seneye kuzuma giyidiririm... zemuszemus

ÜFFFFF ya daha 1 saat var evde de yemek yok dışarıdan yemek istiyorum söyliycem eşime yemeğe götürsün bizi

Ben yemeğimi geceden yapıyorum o yüzden hiç öyle bi şansın olmuyo. ancak hafta sonu 1 gün dışarda yiyoruz. gelenek halinde getirdik. şimdi şekerim var diye onu da yapamıyoruz gerçi.

Onat canım maşallah oğluna ay kocaman olmuş şimdi benim kızım da o kadar mıdır?en son ne zaman gtitmiştin kaç gramdı hatırlıyormusun?

ben en son 3 hafta once gıtmıtım 1,400 demıstı doktor.valla benle bı arkadas var bebısı 2,200 gr msallah dedım bende uzuluyordum buyumedı dıye ya

kaydirigubbakcemile3

Ohhhh yemeğin hazır .Benimde kocam 6 buçukta gelicek. Yemek hazırlamadım daha. kaydirigubbakcemile3 Yemek yiyip sonrada burda gece pazarı açılışı var ona gidicezzzzzzzzz. Silivriye yakın olanlara tavsiye ederim. Geçen sene çok ucuzdu herşey.kaydirigubbakcemile3 Ne ararsan var.

maşallah bebişinee ayy benimki nekadar oldu acaba çok merak ediyorum yaa

ay maşallah maşallahopuyorumnanaktan

hey maşallahhh kuzuya gel kuzuya yerim ben onu ayyy benim en son 27+4 te 1103 tü şimdi kaç aceba

ay yapıyo da nasıl yapıyo o da var bilmiyom dediğim gibi ilk defa geliyo evime ve ben ona gittiğim zaman yemekleri ya ben yapardım ya da görümceciğim o yüzden pek bilmiyom yarın değerlendirmemi yaparım burdan: yemekteyizdeki gibi bunun tuzu eksik bunu tam yıkmadın mı falan diyeyim şaka yollu bakalım ne dicek:d

bu arada benim profilde görünüyo klübün resimleri falan hatta liste güncellenmiş onu gördüm hani gizli bi örgüttük biz

kaydirigubbakcemile3:roflol:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…