kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
KIZLARIM BENİM:d ANNEMLERLE KONUŞTUM Bİ SAAT SİZİ İHMAL ETTİM KUZUCUKALRIMMMMM BİR GÜNÜ DE BÖLECENE BİTİRMİŞ OLDUK YAFFFF YARIM SAAT KALDI BENİM DE PAYDOSSSSSS ZİLLERİ ÇALMAYA EVE GİDEM KAYNANAM YİMEK YAPMIŞ ÖZELLİKLE SEBZE YEMEĞİ YAPSIN DEDİM İSMİNİ VERMİCEM BELKİM CANINIZ ÇEKER DİYEÜZÜLÜRÜM YOKSAM
hey maşallahhh kuzuya gel kuzuya yerim ben onu ayyy benim en son 27+4 te 1103 tü şimdi kaç acebakızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
benim mesainin bitmesine daha 1 saat var ya pofff:bbo:
kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
Hani bize pasta .cokacimcoook cokacimcoook Doğum günü kutlu olsun arkadaşının.
saol cnm :) elimde olsa da sizede gönderebilsem..
oooohhh afiyet ossun şekerimm:CüvCüv:
saol şekerimmm cokacimcoook
Canımcım elbise güzel de bence 1 yaşında filan olsalar elbise daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin canım yattığı yerden pek gözükmez diye dedim
ÜFFFFF ya daha 1 saat var evde de yemek yok dışarıdan yemek istiyorum söyliycem eşime yemeğe götürsün bizi
Onat canım maşallah oğluna ay kocaman olmuş şimdi benim kızım da o kadar mıdır?en son ne zaman gtitmiştin kaç gramdı hatırlıyormusun?
KIZLARIM BENİM:d ANNEMLERLE KONUŞTUM Bİ SAAT SİZİ İHMAL ETTİM KUZUCUKALRIMMMMM BİR GÜNÜ DE BÖLECENE BİTİRMİŞ OLDUK YAFFFF YARIM SAAT KALDI BENİM DE PAYDOSSSSSS ZİLLERİ ÇALMAYA EVE GİDEM KAYNANAM YİMEK YAPMIŞ ÖZELLİKLE SEBZE YEMEĞİ YAPSIN DEDİM İSMİNİ VERMİCEM BELKİM CANINIZ ÇEKER DİYEÜZÜLÜRÜM YOKSAM
maşallah bebişineeayy benimki nekadar oldu acaba çok merak ediyorum yaa
ay maşallah maşallahopuyorumnanaktan
hey maşallahhh kuzuya gel kuzuya yerim ben onu ayyy benim en son 27+4 te 1103 tü şimdi kaç aceba
Maşallah cnm hadi gözün aydın bebişinide gördün..bizde cumaya inşallah görcez bakalım..
Hani bize pasta .cokacimcoook cokacimcoook Doğum günü kutlu olsun arkadaşının.
saol cnm :) elimde olsa da sizede gönderebilsem..
saol şekerimmm cokacimcoook
maşallahh canım sana da bebeğinede..
darısı sızın bebıslere kızlar ama benım bebıs sankı bana az kılolu gıbı gelıyor dahadamı kılo alsa dıyorum komsumunkı 2,200 benle oda aynı
Maşallah cnm hadi gözün aydın bebişinide gördün..bizde cumaya inşallah görcez bakalım..
darısı sızın bebıslere kızlar ama benım bebıs sankı bana az kılolu gıbı gelıyor dahadamı kılo alsa dıyorum komsumunkı 2,200 benle oda aynı
Bence normal, komşununki biraz tombik sanırım. kaydirigubbakcemile3 Haftaya göre kilo ortalaması vardı bi yerde. ama nerdeydi unuttum. bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
Ohhhh yemeğin hazır .Benimde kocam 6 buçukta gelicek. Yemek hazırlamadım daha. kaydirigubbakcemile3 Yemek yiyip sonrada burda gece pazarı açılışı var ona gidicezzzzzzzzz. Silivriye yakın olanlara tavsiye ederim. Geçen sene çok ucuzdu herşey.kaydirigubbakcemile3 Ne ararsan var.
ay yapıyo da nasıl yapıyo o da varbilmiyom dediğim gibi ilk defa geliyo evime ve ben ona gittiğim zaman yemekleri ya ben yapardım ya da görümceciğim o yüzden pek bilmiyom yarın değerlendirmemi yaparım burdan : yemekteyizdeki gibi bunun tuzu eksik bunu tam yıkmadın mı falan diyeyim şaka yollu bakalım ne dicek :d
Bence normal, komşununki biraz tombik sanırım. kaydirigubbakcemile3 Haftaya göre kilo ortalaması vardı bi yerde. ama nerdeydi unuttum. bilmiyorumkismile
ben baktım netten normal dıyor ama ne bıleyım ben bebısın bıraz sıskosunu severım kuzucumda ole olsun ıstıyorum burası coook sıcak ölüyorum ben yaaa nefes alırken bıle daralıyorum sıcaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?