- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
ay yapıyo da nasıl yapıyo o da varbilmiyom dediğim gibi ilk defa geliyo evime ve ben ona gittiğim zaman yemekleri ya ben yapardım ya da görümceciğim o yüzden pek bilmiyom yarın değerlendirmemi yaparım burdan : yemekteyizdeki gibi bunun tuzu eksik bunu tam yıkmadın mı falan diyeyim şaka yollu bakalım ne dicek :d
bu arada benim profilde görünüyo klübün resimleri falan hatta liste güncellenmiş onu gördüm hani gizli bi örgüttük biz
ben baktım netten normal dıyor ama ne bıleyım ben bebısın bıraz sıskosunu severım kuzucumda ole olsun ıstıyorum burası coook sıcak ölüyorum ben yaaa nefes alırken bıle daralıyorum sıcaktan
Bak nette de normal olduğuna göre sorun yok. Zayıf olsa doktorun zayıf derdi. Hem daha zaman var, tombik tombik olur senin bebişte.
üfff bu sıcaklarla baŞım dertte
Bende sıcaktan bunaldım, ılık bi banyo yaptım. Ama hala çok sıcak. Daha haziranında ilk günü bi de. Ağustosu düşünemiyorum bile. bilmiyorumkismile :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
Ohhhh yemeğin hazır .Benimde kocam 6 buçukta gelicek. Yemek hazırlamadım daha. kaydirigubbakcemile3 Yemek yiyip sonrada burda gece pazarı açılışı var ona gidicezzzzzzzzz. Silivriye yakın olanlara tavsiye ederim. Geçen sene çok ucuzdu herşey.kaydirigubbakcemile3 Ne ararsan var.
Yap yap bakalım ne diycek kaydirigubbakcemile3 . Bi daha sana yemek falan hazırlamazmış bi de. kaydirigubbakcemile3 Tadı da güzelse mahrum kalırsın hazır yemekten. Senin profilinde kulübün herşeyi görünür de, senden başkası göremiyo onu. Senin sayfanda olsada , başkası senin sayfana bakınca en güzel anneler kulübüyle ilgili hiçbir olayı göremiyo. Sen üye olduğun için görebiliyosun. Mesela eşinin şifresini biliyosan ondan gir kendi profiline bak, sende görünen onda görünmiycek. denedim ben. kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlarrr
bu aradda ben biliyom gecce pazarını kumburgazda da oluyordu çok güzel ve eğlenceli birde acayip ucuz oluyordu
anam saşak yapak dedik kuzumyapsın da oğlunun dırdırından kurtulurum hiç değilse bu arada ben kaçar kızceler yarın görüşürüz sizi seviyorum öpüldünüz
bende sıcaktan bunaldım, ılık bi banyo yaptım. Ama hala çok sıcak. Daha haziranında ilk günü bi de. Ağustosu düşünemiyorum bile. bilmiyorumkismile :umursamaz:
Off sorma cnm bende bunaldım daha şimdiden heryerimden alev çıkıyo sanki yahuu..
bu aradda ben biliyom gecce pazarını kumburgazda da oluyordu çok güzel ve eğlenceli birde acayip ucuz oluyordu
anam saşak yapak dedik kuzumyapsın da oğlunun dırdırından kurtulurum hiç değilse bu arada ben kaçar kızceler yarın görüşürüz sizi seviyorum öpüldünüz
Görüşürüz pınar cım kendine iyi bak..öpüldün sende)
Ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlarrr
sanada iyi akşamlar didem :)
kızlar merabaaaaa nasılsınızçyavrular nasıl
Çok sıcak ya düşünemiorum ileri ki günleri
Merhaba kızlar nasılsınız? topik bomboşkalmış ya hayırdır. herkes sıcaktan eridi mi yoksa yahu..
merhaba
bugun doktora gittik
kizimi gordummm
daha evvelkinde basi asagidaydi simdi tekrar yukari cikmis
1150 kg olmus
Allah a sukur hersey yolunda
fotokolik sende gidecektin bugun sanırım
gecmisi de okuyamadım
bugun bir de uzucu haber aldık dayım vefat etmis
Maşallah bebişinee.Ayyy canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bi haber bu. Allah sabır versin . mafoldumben
saol canım
ne yazdıgımı bilmiorum sanırım
bebisimiz tabiiki 1150 gr :) kg degil
Benimde yarın sabah randevum var, bakalım kızımız nasılmış. Biraz kasık ağrım var, yürüyünce artıyo. Dİnlenince geçiyo. Kramp falan da giriyo bazen ayağıma. Bakalım yarın doktor ne diycek. Kızmın kilosunu merak ediyorum.opuyorumnanaktan
sen de guzel haberler alırsın insallah canım
Allah saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin
hadi iyi geceler...
merhaba
bugun doktora gittik
kizimi gordummm
daha evvelkinde basi asagidaydi simdi tekrar yukari cikmis
1150 kg olmus
Allah a sukur hersey yolunda
fotokolik sende gidecektin bugun sanırım
gecmisi de okuyamadım
bugun bir de uzucu haber aldık dayım vefat etmis
Herkes gitti , tek kaldım. Sabahta dr.'la randevum var. En iyisi uyumak. Sabah görüşürüz .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?