2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim profilde görünüyo klübün resimleri falan hatta liste güncellenmiş onu gördüm hani gizli bi örgüttük biz

Yap yap bakalım ne diycek kaydirigubbakcemile3 . Bi daha sana yemek falan hazırlamazmış bi de. kaydirigubbakcemile3 Tadı da güzelse mahrum kalırsın hazır yemekten. Senin profilinde kulübün herşeyi görünür de, senden başkası göremiyo onu. Senin sayfanda olsada , başkası senin sayfana bakınca en güzel anneler kulübüyle ilgili hiçbir olayı göremiyo. Sen üye olduğun için görebiliyosun. Mesela eşinin şifresini biliyosan ondan gir kendi profiline bak, sende görünen onda görünmiycek. denedim ben. kaydirigubbakcemile3

bu aradda ben biliyom gecce pazarını kumburgazda da oluyordu çok güzel ve eğlenceli birde acayip ucuz oluyordu

anam saşak yapak dedik kuzum yapsın da oğlunun dırdırından kurtulurum hiç değilse bu arada ben kaçar kızceler yarın görüşürüz sizi seviyorum öpüldünüz

Ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlarrr

Güle güle kızlarrrrrrrrr. Öptük biz deee. opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar nasılsınız? topik bomboşkalmış ya hayırdır. herkes sıcaktan eridi mi yoksa yahu..

merhaba
bugun doktora gittik
kizimi gordummm
daha evvelkinde basi asagidaydi simdi tekrar yukari cikmis
1150 kg olmus
Allah a sukur hersey yolunda
fotokolik sende gidecektin bugun sanırım
gecmisi de okuyamadım

bugun bir de uzucu haber aldık dayım vefat etmis

kızlar merabaaaaa nasılsınızçyavrular nasıl

Çok sıcak ya düşünemiorum ileri ki günleri

Selammmm. İyiyizzzz, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan Evet çooooooooooooook sıcak.Bi yapmur yağsa da ferahlasak.hihoyyyt

Merhaba kızlar nasılsınız? topik bomboşkalmış ya hayırdır. herkes sıcaktan eridi mi yoksa yahu..

İyiyiz canım , sen nasılsın ? Çalışmaktan yorgun düşmüşlerdir.hihoyyyt Ama bu sıcakta erimemekte mümkün değil . :bbo: :icecream:

Maşallah bebişinee. Ayyy canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bi haber bu. Allah sabır versin . mafoldumben

saol canım
ne yazdıgımı bilmiorum sanırım
bebisimiz tabiiki 1150 gr :) kg degil

Benimde yarın sabah randevum var, bakalım kızımız nasılmış. Biraz kasık ağrım var, yürüyünce artıyo. Dİnlenince geçiyo. Kramp falan da giriyo bazen ayağıma. Bakalım yarın doktor ne diycek. Kızmın kilosunu merak ediyorum.opuyorumnanaktan

sen de guzel haberler alırsın insallah canım
Allah saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip etsin

hadi iyi geceler...

Herkes gitti , tek kaldım. Sabahta dr.'la randevum var. En iyisi uyumak. Sabah görüşürüz .opuyorumnanaktan

HERKESE GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BEBİŞİN İÇİN MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN KAÇ HAFTALIKTI TAM OLARAK? DAYIN İÇİN DE ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN..

Herkes gitti , tek kaldım. Sabahta dr.'la randevum var. En iyisi uyumak. Sabah görüşürüz .opuyorumnanaktan

DR GİDİNCE YAZMAYI UNUTMAAA KIZIN NASIL OLMUŞ DEĞERLENDİRELİM UZMAN GÖRÜŞLERİMİZLE:d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…