2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH MAŞALLAH PEK TE HIZLIYIZ DıDEMCıM:) BEN HıÇ BıŞı YAPMıCAM KOCAMA ÇÜNKÜ O DA ANNELER GÜNÜNDE BANA YAPMADI

o body muhteşem fikir eşim bana yaptırmıştı anneler gününde simply colors diye bir siteydi galiba

MAŞALLAH MAŞALLAH PEK TE HIZLIYIZ DİDEMCİM:) BEN HİÇ BİŞİ YAPMİCAM KOCAMA ÇÜNKÜ O DA ANNELER GÜNÜNDE BANA YAPMADI

BEN KOCİŞİME TANIŞMA HEDİYESİ OLARAK YAPTIRICAM.. 21 HAZİRAN AMA İSABET OLMUŞ BABALAR GÜNÜ DE 20 HAZİRAN
:lepi:https://www.simplycolors.com.tr/artikel.php?type=10&maat_id=&kleur_id=8&bedrukking=voorkant&tekst1_1=babas%C4%B1n%C4%B1n&tekst1_2=bal%20k%C4%B1z%C4%B1&tekst1_3=DURU&lettertype=11&grootte1_1=4&grootte1_2=4&grootte1_3=4&kleur_bedrukking_id=2&showBedrukking=voorkant

canım süper olmuşşş bayıldım valla... güzel bir fikir ayy ben iki tanemi yaptırsammm. yoksa benim için ikiz fikri olan varmı????* yani böle mutlu olsun istiyorum bi şekilde illaki hediye şart değil ama bi fikir üretemedim ikizler için.....

ayyy daha kimsecikler gelmemiş miii

günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydınnnnn
aslında içim gidiyor babalar günü için bi yapmaya ama eşim bana yapmadı

günaydın annısler hepımızın gunu guzel gecer ınsallah :) babalar gununde benım esımde anneler gununde bısey yapmadıgı ıcın pek bısey alasım yok ama dayanamam ben alırım heralde :)

bana sadece mesaj attı o gün nöbetteydi dünyanın en şeker annesi anneler günün kutlu olsun diye sadece o kadar ve ben ondan kaç ay önce demiştim ben de artık anneyim e artık yaparsın bişiler diye odun işte budanmadık odun hemde

günaydınnnnn

sen de hoş geldin odun severler derneğine cnm

günaydın annısler hepımızın gunu guzel gecer ınsallah :) babalar gununde benım esımde anneler gununde bısey yapmadıgı ıcın pek bısey alasım yok ama dayanamam ben alırım heralde :)

günaydın canımm alma ya alma :) bende ortalığı kızıştırıyom onlar bize en hassas olduumuz zaman neden almıyo biz onları düşünüyoz ki

kızlar mevlit şekerlerimi yaptık eşimle süper oldu ayyy çok içime sindi. resmini eklemeyi düşünüyorum bugün..... park yataklarmız geldi odamızda hazırlıklar nerdeyse bitti... sadece halı bulamadım bide çantamı alamdım...
bu arada ben babalar gününde en büyük süprizi yapmamumarım eşiem doğurararak benimkiler erkenciymiş. dr amcamız 33 haftadasın dedi. 36 sonra hazır ol dedi....dua edin kızlar bize emi bebeişlerim küveze girmez inşallah....

günaydınnnnn

bence sen yap örnek olur

evet hatta ayrı ayrı yaptır değişik giyerler

günaydınlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…