2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde özledik cnm:1hug:artık daha sık gir ozaman hem öyle okuyup okuyup gitme cnm bişeylerde yaz..

kızlarrr dedikodu yapayım azıcık: dün dedim ya kaynanam yemek yapacak evde diye neyse:) eve gittim her yer aynı temizliğin t sini yapmamış birinci çinko sadece ocağı sileyim demiş kızartma yağları vardı ben silememiştim o silerim dedi baktım hiçbiri çıkmamış 2. çinko. birde ne göreyim yemek yapmış sadece dediğim sebze yemeği başka da hiç birşye yok 3. çinko ve ben duşş aldım oğlu geldi yardım etti bi baktık benim kaynana ağlıyo buda tombala

güle güle kullan cnm
tabiki kullanışlı olur zeynebe aldığım bebek çantasını hiç kullanmadım nerdeyse nike tan bi çanta almıştım onunda gözleri var daha kullanışlı oldu benim için
oğluşuma da yeter

çiĞDEMCıM BENce süper olmuş ama küçük harf yazarsan ön iyi de arkasını küçük harf yaz Doruk'u büyük yaz bence. Tabi sen bilirsin bir dene bakiyim. Ön aynen kalsın arkada yavru kartalı küçük yaz bakalım bir.

Pınarcım topbala tam olmuş bu ne be aynı benimki aynısı ya kaynana milleti bu kadar mı benzer. Benimki de iş yapmasın diye 5 takla atar yaptığı iş baştan savmadır eşim benle ilgilenince kıskanır küser ve hatta ağlar kavga çıkarır

cnm bence 2.si daha güzel olmuş büyük harfle olsun ve ismini de yaz istersen oğlunun

iyi senin ki yemeği yapmış bari
ben hastaneye gideceğim zeynebi de aldım yanıma şeker yüklemem vardı akşamdan fasulye ıslatmıştım onlara özel bir yemek var eşim seviyo yaparız diye ben bilmiyrum nasıl yapıldığını
sende gel bizimle hastaneye dedim yok dedi
fasulye ıslattım dedim gelince yaparsın diyoakannehirakannehir
anne öğlene yakın geliriz eşimde gelince hemen yemek yer cumaya gider dedim düşün oğluna yemek yapmamış
benim işler uzun sürdü hastanede kzızımı da muayene ettirdik
eve geldim açımmmmmm ortada yemek yok sadece fasulyeyi olduğu gibi alıp kaynatmış kaynattım diyo çok sağol dedim:mymeka::mymeka:
yemek hazır olana kadar saat 2 oldu bilmediğim yemek suyu dökülmeyecekmiş ben döktüm sonra salça koydum falan böyle olmaz bu diyo Allahım yaklava:klava:tam dayaklıktı he
görümcemler geldi sofrayı kurana kadar kurdum gelin yiyielim diyorum pc başından kalkmıyo enişte ki ben bi gün öncesinde gece 10.da yemek yedim başka bişi yok heee dedim ben başlıyorum
düşün neleri var daha:roflol::roflol:

selam arkadaşlar,
geçmişi çok okuyamadım ama, bir babalar günü hediye muhabbeti var galiba...
şu tshirt baskı işi güzel... bir ara bir sitede abi ve ablalara tshirt görmüştüm ama bulamıyorum. belki de muhabbet burada geçmişti hatırlamıyorum şimdi. hatırlayan var mı, bana yardımcı olabilirmisiniz?
oğlumun temmuzda doğum günü var, ben de ona güzel bir hediye olabilir m acaba diye düşünüyorum...

ya ne güzel işte oğullaarı eşlerine düşkün sevinmeleri lazım ama yokkkkk bana diyo işte bunu şöle yapalım böle yapalım ama bakıyom icraat yok sıfır.

:))) ANAM NE FENA KARILARA DÜŞMÜŞÜK YAVVV BENİMKİDE SABAH DİYO CANIN NE İSTİYO ONU YAPAYIM BENDE DEDİM KAFANA GÖRE TAKIL DİYO BANA KALSA ÇÖKELEK EKMEK YERİM MENEMEN YAPARIMaklinialirimsmile:1shok: İYİ DEDİM NASIL BİLİYONSA ÖYLE YAP

Ay beyzcım seninki daha da betermiş:)))

BETERİN BETERİ VAR HALİNE ŞÜKRET DOSTUM:d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…