evt cnm bu arada oda rahatsızlandı , onu hastaneye kaldırdık, şimdi iyi çok şükür, bende iyyim, sıcaklar haricinde herşey çok iyi, zor bir haftaydı,
herkesin iyi olmasına çok sevindim, hepinizi çok özledim,
Alyıldız canım başın sağolsun
bu arada kıslar ben bebişim için normal çanta yerine bol gözlü quiksilverdan bi sırt çantası aldım umarım kullanışlı olur.
doruk arkadaşım 35. haftadan önce doğurdu ikizlerini ve küveze almadılar sadece biraz oksijen vermişler
cnm bence 2.si daha güzel olmuş büyük harfle olsun ve ismini de yaz istersen oğlunundidoş bak bakem benimki büyük harfle küçükle daha mı iyi olur?ya da başka bişiymi yazsam????
https://www.simplycolors.com.tr/art...kleur_bedrukking_id=2&showBedrukking=voorkant
https://www.simplycolors.com.tr/art...eur_bedrukking_id=2&showBedrukking=achterkant
kızlarrr dedikodu yapayım azıcık: dün dedim ya kaynanam yemek yapacak evde diye neyse:) eve gittim her yer aynı temizliğin t sini yapmamış birinci çinko sadece ocağı sileyim demiş kızartma yağları vardı ben silememiştim o silerim dedi baktım hiçbiri çıkmamış 2. çinko. birde ne göreyim yemek yapmış sadece dediğim sebze yemeği başka da hiç birşye yok 3. çinko ve ben duşş aldım oğlu geldi yardım etti bi baktık benim kaynana ağlıyo buda tombala
Ay beyzcım seninki daha da betermiş:)))
Pınarcım topbala tam olmuş bu ne be aynı benimki aynısı ya kaynana milleti bu kadar mı benzer. Benimki de iş yapmasın diye 5 takla atar yaptığı iş baştan savmadır eşim benle ilgilenince kıskanır küser ve hatta ağlar kavga çıkarır
cnm bence 2.si daha güzel olmuş büyük harfle olsun ve ismini de yaz istersen oğlunun
iyi senin ki yemeği yapmış bari
ben hastaneye gideceğim zeynebi de aldım yanıma şeker yüklemem vardı akşamdan fasulye ıslatmıştım onlara özel bir yemek var eşim seviyo yaparız diye ben bilmiyrum nasıl yapıldığını
sende gel bizimle hastaneye dedim yok dedi
fasulye ıslattım dedim gelince yaparsın diyoakannehirakannehir
anne öğlene yakın geliriz eşimde gelince hemen yemek yer cumaya gider dedim düşün oğluna yemek yapmamış
benim işler uzun sürdü hastanede kzızımı da muayene ettirdik
eve geldim açımmmmmm ortada yemek yok sadece fasulyeyi olduğu gibi alıp kaynatmış kaynattım diyo çok sağol dedim:mymeka::mymeka:
yemek hazır olana kadar saat 2 oldu bilmediğim yemek suyu dökülmeyecekmiş ben döktüm sonra salça koydum falan böyle olmaz bu diyo Allahım yaklava: klava:tam dayaklıktı he
görümcemler geldi sofrayı kurana kadar kurdum gelin yiyielim diyorum pc başından kalkmıyo enişte ki ben bi gün öncesinde gece 10.da yemek yedim başka bişi yok heee dedim ben başlıyorum
düşün neleri var daha:roflol::roflol:
Ay beyzcım seninki daha da betermiş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?